Президентът на Ботев Пловдив Ангел Палийски, който трябва днес следобед да се е завърнал от чужбина, ще разкрие утре пред членове на Сдружението и представители на фракциите от агитката на жълто-черните, какви са вариантите за бъдещето на Ботев Пловдив. Бизнесменът се очаква да разкрие и конкретните имена на бъдещите инвеститори, с които е водил преговори. Срещата е утре от 17:30 часа. Очаква се на нея да присъства и финансовият директор в оставка Иван Йотков.

34 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    3

    Вие сте срам за Ботев Пловдив! Където ви хване Канибала ви бие по трима наведнъж. Където ви хванат Лаута Арми ви спукват от бой. Посегнете ли ми, ще ядете бой до спукване, който не сте яли от никой досега. Посегнете ли на клубът ще ядете лично от мен яки топалки още на стадиона. Внимавайте с тона, защото има много по-големи откачалки от вас. Преди да ви търкалям ще се представя кой съм за да знайте откъде ви е дошло. Ясно ли е бе цървули малки? Наясно ли сте, че ако реша да ви съдя ще ви взема и гащите? Удряте ме, а аз ви съдя до дупка. Ще Ви оставя вас и семействата на улицата.

  2. 8
    12

    И МИ Е ЕДНО ЛЕКО, ЛЕКО И ПРИЯТНО, ГРАД БЕЗ ИЗМЕТ, БЕЗ ЖЪЛТА ИЗМЕТ.
    КоВРИ СБОГОМ !

    • Събуди се и какво видя-дивия отвит,боли и от него голям жълт чеп стърчи.

  3. 4
    4

    Решава този, който има пари бе! К’во ще ми решаваш ти палячо малък! Ако ти хакна един туц в брадата, ще се усереш и ще те е срам да се прибереш в къщи да те види майка ти с кафевите миризливи гащи- дрисльо!

    • Събуди се и какво видя-дивия отвит,боли и от него голям жълт чеп стърчи.

  4. 5
    20

    ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА,ЗЛОБЯХТЕ КАТО ИЗПЪДИХА КОКО ДИНЕВ ИЗПАДАХМЕ,РАЗПАДАХЕ СЕ,В ГРУПА АЛА-БАЛА…ХАК ВИ Е СЕГА ДА ВИ СЕ ВРЪЩА…СБОГОМ КУРВИ,НА НИКОЙ НЯМА ДА ЛИПСВАТЕ

  5. 8
    28

    Ако не се изясни тази ситуация,ние -точните,ще вземем нещата в ръце.Семкари не ни трябват.Да прочистим клуба от апатични фенове.Ние от Y.G. ,ще предприемем действия още утре ,ще съгласуваме с Centrum crew и ще обявим нашата позиция.Само Ботев!

    • 26
      4

      Не участвам в нито една от фракциите, но на всеки мач съм бил и ще бъда в агитката НО тук има едно голямо НО не може шайка хора да лишите всички други останали фенове от любовта която ги обединява към този клуб. Във времена на война вместо да имате за цел да обедините хората вие искате да ги разделите от Y.G не сте на повече от 20 – 22 години максимум, а има хора на по 30-40 и повече години които са подкрепяли много по яростно и всячески клуба от колкото вие и вие искате да ги разделите и отделите от идеята БОТЕВ! Не стига че сте най слабото звено от всички фракции ами и устите не могат да ви се затворят – СТЯГАЙТЕ СЕ! На Ботев не му трябват такива фенове – филмари, до вчера с пелини днес определящи бъдещето! Не сте фактор! САМО БОТЕВ!

      • 1
        3

        Зад компа сте силни,знаете къде седим по мачовете елате да ни кажете претенциите мишоци!

    • 12
      4

      И какво точно ще направите?Ще извадите милиони за Колежа и клуба като цяло ли?И като какви определяте кой ще бъде на стадиона и кой не?Ега си тъпнята!!

      • 2
        1

        Але ей черен ,ти колко време бачка в отбора и лапа пари,да ва еба вьв феновете вас попе.Фен на заплата.

  6. 28
    11

    От черно-бялото отборче сипят злоба и пълзят като червеи по темите за Ботев. Защо ли? Всички знаем защо. Само напред и само Ботев !

  7. 23
    19

    Каква неистова черно бяла радост.Скоро много скоро ще ви замръзнат усмивчиците.Радвайте се,и вас няма да ви подмине.Първите признаци вече чукат на вратата ви.

    • 5
      9

      Скоро,много скоро,някъде след 30,40 години пак ще сте във висшата лига,няма се плашиш копеле за колко ще се изтърколят…

  8. 10
    11

    toia e vse v 4ujbina ave bai ganio kaji kvo stave kakvo se podigrava6 s botev Plovdiv

  9. 25
    25

    Мики Маус или друг анимационен герой е добър вариант.

    • 5
      1

      ЧЕ ТОЙ -МИКИ МАУС ВЕЧЕ Е НА ЛАУТА И ХАПВА СВИНСКО И ВИНСКО

  10. 9
    28

    А ВЪ ВЪ ОТ ТАКА ВА КАПУТНИЦИ .КО ЖА ПРАЙ СЕГА СТОЕНЧО СФИРКИ ЛИ. АЙ ДА ИДВА НОВУТО СОПСТВЕНИК НА БОТЯФ,ЧЕ ДА ИМА ШОУ ВА АХМАЦИ ОТ САМУ МОИТУ ЛОКУ КО ЖА ПРАЙ В А ГРУПАТА ВА.
    ПА ПЛОВДИВ КО ЖА ПРАЙ СЕГА КАТ НЯМА ОТБОР ВЕЧЕ ААААААААА.
    АЧКА ДЕСТВАЙ ЧЕ ДА ИМА ОТБОР ПОНЕ ШОПИТЕ ДА ГИ Е СТРАХ ВА АХМАК.
    МОЙТУ ЛОКУ ДО 2020 ЩА ЦЪКА С ОРЕЛ САМОКОВ ВА ОТ КРУШАТА АКО НЕ ГИ ПРИМЕСТИ ТИЯ АХМАЦИ В СТРЯМА ЖА НИ ЗАЛИЧАТ ТОЗ ПЪТ И ОТ БЪЛГАРИЯ РЕГИСТРУРА ВА.
    АЙ СЕГА САМУ ЛОКУ И СТРЯМА ВА ДА ВАЕБА.

  11. 36
    21

    Радвайте се,черно-бели минетчии. Но скоро ще плачете!

    • 13
      9

      Ааа…не било хубаво значи, ама когато ние губихме нашите собственици ти беше много весело нали? Ти хоро игра ли? Е ние сега ще играем, като си замините по родните села.

  12. 21
    27

    Връщам се и ви оправям до следващия петък. Белят кон ме чака в двора на къщата ми. Тризнаците обаче остават да тренират на Лаута.

  13. 24
    29

    “Дързост и красота”, бледнее пред жълтата траги-комедия. Поскам салза.

  14. 23
    42

    Циганското отборче от 2010 капут.Без история и без фенове и стадион,логичното се случи,катуна се разпада!!!

    • 7
      1

      Ето на това се казва отбор без история,по точно история започнала от гр.Кюстендил-
      ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
      Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на
      управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;ВПИСВА„Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва ПРЕКРАТЯВАНЕ БЕЗ ЛИКВИДАЦИЯ на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез ВЛИВАНЕТО му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД;..Ся чат ли си какво значи история?

      • 2
        3

        Мършо,как се казва отбора който ви разпори 2-0 на Лаута? Ето това е за историята…

        • За 20 години веднъж, а кой е футболиста, който ви заби знаме в центъра на терена?

  15. 18
    27

    Ще има стригане и събличане на измамниците и заплатаджиите.
    Защо правехте лагер в Турция ами не в Мадан за по-евтино? Кой изпи парите от трансфера на Ж. Пауло?
    Защо има помашки селяндури на заплата в клуба? Кога школата ще има готови футболисти за първият отбор?

    • 14
      17

      Как кой?! Ами Ревльото, кой… Януари месец беше по екзотични почивки в Тайланд, с кви пари беше там. Ама да е жив и здрав Жоао Паоло, сигурно е останало и нещо за дооглозгване.

  16. 31
    49

    Говорено е с цар Киро. Да ни е честит новият собственик !

  17. 23
    34

    Дай Пальо, дай един пакет салфетки и две малки шотчета! Даааааай!

Коментарите са затворени