Ботев (Пловдив) ще разчита на Ферандо Виана при гостуването на Локо (Горна Оряховица). Срещата от 20-ия кръг е на 18 февруари.

Бразилският нападател бе привлечен през зимната пауза и на 29 януари подписа договор с “канарчетата” до лятото на 2018 година. Всички документи за картотекирането му в БФС са уредени.

Останалите нови футболисти на Ботев (Пловдив) Иван Чворович, Виктор Генев, Лазар Марин и Антонио Вутов също нямат проблеми с картотеките си.

Под въпрос в предстоящия двубоя за “жълто-черните” е Антонио Вутов, който получи травма по време на контролата с Верея и напусна терена още през първото полувреме. Лекарският екип на Ботев прави всичко възможно да го възстанови.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    3

    НИЕ пък тръгваме зя Зарата с три каруци, пет коня и две кучета за охрана. Ще бием ВЕРЕЯ и ще празнуваме в Шекера САМО ЛОКО

  2. 7
    19

    С Павиана, или без него, все едно, ще отнесете поне тройка на нула!

  3. 8
    18

    Тоя за нищо не става. Няма нищо общо с Жоал Пауло

    • Припомни си на как и колко играеше Жоао Пауло първите три месеца в Ботев, Бризола също! Като се има предвид че Виана е играл май само в Бразилия е нормално да има период на адаптация. Най-лесното и просто е да плюеш по някой. Нека минат поне три месеца тогава да се правят оценки. Това е моето мнение 🙂

Коментарите са затворени