Старши-треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров изрази задоволство от представянето на младите футболисти в контролата с Пелистер, завършила наравно 2:2. Наставникът на “жълто-черните” коментира впечатленията си от двубоя с македонците, в който неговите възпитаници на два пъти повеждаха в резултата, но в крайна сметка записаха второ реми в предсезонните контроли.

“Получи се добър мач, полезна проверка за нашия отбор. Предварително бяхме планирали в тази среща да дадем повече игрови минути на младите момчета. Голяма част от тях се представиха добре, а най-малкият (б.а. Кристиан Добрев) демонстрира похвално самочувствие и отбеляза прекрасен гол от фаул. Разбира се има много върху какво да се работи с тези младежи, за много от тях това е първи допир с професионалния футбол и тепърва ще се учат. Важното е да бъдат отдадени на работата в тренировките ежедневно и да дават всичко от себе си, за да израстват от ден на ден и от мач на мач”, заяви Киров.

“За съжаление имаме много футболисти с проблеми и все още не знаем на кои от тях ще можем да разчитаме в последната контрола от лагера срещу Анжи. Това е солиден противник и се надявам се да имаме на разположение, колкото може повече от играчите с болежки. В противен случай на доста от момчетата ще им се събере сериозно натоварване от два мача в рамките за 24 часа. Надявам се да се съберем в пълен състав възможно най-скоро. Имаме нужда да изиграем 1-2 контроли в оптимален състав, за да стиковаме детайлите в играта ни”, каза още треньорът на Ботев.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    7

    Нито единия е вратар, нито другия може да е треньор. Трагедия.

    • За вратар и за треньор не знам,
      но за теб знам, че си черен циганин
      защото вуниш от далече

      ха-ха-ха
      🙂

  2. 12
    20

    Глад мори добитъка , лагера къс като гарнизонна отпуска , поне да бяха пообиколили Ккапалъчарши , с нЕкое ВерсачИ да се пооблекат .

    • 12
      1

      Е. голяма болест мори буферите, болест а наречена злоба и комплекс.Лечение няма.Чувството че Ботев е символа на Пловдив не им дава спокойствие.Мечтаят неистово закриването му.. Няма да стане, примирявайте се че сте вечно втори.

Коментарите са затворени