Последните месеци Ботев Пловдив е в тежко положение. Загуби на терена, смяна на треньори, отказващи се спонсори и акционери. Фенът на Ботев Пловдив Тодор Станков обаче не губи надежда. Той пожела да се обърне чрез PlovdivDerby.com до всички фенове на канарчетата. Ето думите му:

“Обичай любимия жълто-черен тим! Създавай и носи традициите му! Уважавай и пази историята му! Не мрази враговете! Учи се от тях, наблюдавай ги, изучавай ги! Те първи ще открият грешките ни и ще ни ги покажат. Омразата поражда грешни и прибързани решения. Бъди търпелив, подготвяй се усърдно! И когато дойде денят ще ударим със най-яростната си мощ. Без милост!!! Никога не изоставяй приятеля си от клуба! Помни, ние сме силни само когато сме единни, така както юмрука е силен свит с петте си пръста. Не забравяй, няма нищо по-силно от жълто-черното братство. Само Ботев и само напред!!! Тодор Станков/Афганистан 2017 г.”

 

10 КОМЕНТАРИ

  1. “Тъпанари”, кога ще разберете, че футбола е само една “игра”? Човек като отиде на мач трябва да се забавлява а вие ходите да се биете!Утре ако кажат, че връщат “наборната служба” ще има вой до небето! Като искате да се биете, бийте се поне за България поне да има някаква полза, ама там не можеш да се криеш зад клавиатурата и гърба на другия! То е лесно да се надрусаш и да пребиете цяла “тумба” някакво хлапе, защо не покажете, че имате топки където трябва?

    • Понеже са мишки, страхливи, както много точно ти по – горе си ги описал.

  2. 13
    11

    Черно-бели пеперудки,докога ще се зальгвате ,че сте фактор.Тази седмица за пореден пьт отказан бой….Но иначе сме много яки.Казваме ви ,че от маша страна проблем няма-дали в нашата или вашата зала ,пре спокойно може да си направим няколко срещи.За жалост страхьт буферски надделява.Силни в числено превьзходство ,а когато дойде време за среща…..оптавданоята ги знаем.Е знаете с кой да се свьржете,да бьдем мьже и да се дьржим като такива .

  3. 16
    17

    цъ… цъ,,, тва пясъка, ИДИЛ и Афганистан как опустошават човека… Пази Боже! И ни закриляй от Аллаха!

  4. 23
    35

    Нашият популярен Цирк Канарски разраства мащабите и стигна чак до братски Афганистан. Аллах да е с нас братя канари.

  5. 32
    16

    ей мършо нещастна циганска, ти ако отидеш там повече от 30 секунди не ти давам, най-битата циганска сган сте вие, който ви хване ви пука циганските делви, навсякъде посрещани с цигани, и бити и трепани като такива …

  6. 34
    14

    А ти имаш ли дупе да отидеш там.Пред компа си много смел,иначе смелчако там ще напълниш гащите така че и със самолет не могат те вдигнат.

  7. 43
    13

    Сега чакам буферите да кажат колко са го били тоз,или някой от нашите да каже ,че точните от Ботев си го бият.

Коментарите са затворени