Ветеранът Роберт Петров е подписал за период от 6 месеца с Локомотив Пловдив, научи PlovdivDerby.com. Междувременно днес Бирсент Карагерен се е разделил с черно-белите. Младият атакуващ футболист се е разделил с клуба без да предявява финансови претенции за обезщетения. На бившият вече шеф на школата на Локо Пд Петър Пашев е било предложено да остане на работа на Лаута и да помага на новоназначения Иван Маринов. Маслара ще започне работа в понеделник, когато ще бъде представен на треньорите в школата. Основната задача на Маринов ще е да направи така, че школата да подготвя играчи за първия тим на смърфовете.

24 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    15

    ЧЕСТИТО БАНГО ВАСИЛ НА ВСИЧКИ ОТ ЛОКО!ДОВЕЧЕРА ЗАМИНАВАМЕ ЗА ТУРЦИЯ,ПРАЗНИЦИТЕ ПОЧВАТ..

    • 10
      5

      Някои заминават за Турция да играят с Ростов и Слован, а други си остават в България да играят с Верея и Оборище ааааааааахахаххаххаха

    • 5
      5

      ВАШИЯ БАНГО В СЪРБИЯ БРАТЧЕД ОБЪРКАЛ СИ СЪ НИЙ БАНГО НЯМАМИ

  2. 16
    12

    Гледам жълтите плазмодии пак избиват яко комплекси? Че даже и като локомотивци се представят някои? То какво друго им остана в клетите, селски кратуни? Жълти боклуци, Роберт Петров е футболист от последното свястно поколение футболисти и нищо чудно и той да покаже познатата за него класа, подобно на набора му Ванче Траянов или Камбуров!? В същност като погледне реално човек, има доста футболисти над 33-34 гидини в елита ни, които са гръбнака на отборите си и които са класи над малките лайнари с татоировки и модерни прически! Георги Илиев- Черно Море, Венков пак от там, Дани Георгиев, Галчев, Иван Цветков, Георги Петков-Славия нищо, че е вратар, Стоян Колев, който буквално до вчера пазеше на топ ниво! Със сигурност пропускам и още набори на изброените по- горе. Някой да каже адекватна алтетнатива на тези футболисти, като качество на игра? Трудно! Когато имаш цели по- големи от оставане в групата така се прави. На всичкото отгоре през зимата и с малък бюджет като нашия, качествена селекция няма как да се направи. Затова се залага на сигурното. Имаме и доста млади, бързи и качествени играчи, които ще израстват още повече именно покрай по- опитните, а те са доказани футболисти и още го правят с пълна сила на терена! Някой ще го отрече ли? Нека жълтите мишки да си гледат кочината и “младите надежди” дето от години са много, а един не може да се мери със ” старците” от Локото! По нито един покаьател! Резултатите на отборите показват повече от красноречиво, кой е на правия път и кой не е! Само простотоята и злобата в жълтите кратуни няма кой да я спре! Нищо. Ще пиживеем и може би пак ще се смеем на поредния цирк в жълто? В същност това и тези…..слабо ни интересуват особено когато Локомотива върви нагоре, но не е лошо да им се казва и истината, защото са доста прости! Но са и късопаметни. Само Локо!

    • 10
      12

      Много патетична реч ,придружена от обиди предизвикани от комплекса и злобата към Ботев.Ще ти отговоря само с един факт.Вие играете страхотно,на правия път сте,имате уникални “старци”.А жълтите.Ами тези “мишки”,тези кратуни, жълти боклуци,този жълт цирк е само на………. 6 /шест/ точки зад уникалния ви отбор.И кое му е толкова радостното?

      • 11
        6

        Радостното е, че тези старци, когато и където ви сварят ще ви бият, като тъпан на сватба! Ще видиш в Коматево, че ще ви сложат една 3ка тези старци!

      • 2
        4

        Вие сте на 3 Месеца от Одит и след това Закриване:)))

      • 1
        2

        Патетичната реч, но по-скоро реч, изпълнена с болезнени факти! “Комплекси”? От какво? Че ви бихме и унижихме ли? Да, 6-те точки са нищо, но при нас поне има стадион и някакви трибуни! Има собственик, който не е богат, но е всеотдаен! Нямаме 55 милиона “вътрешни дългове”! Нямаме и база. Вие имате, но и тя не е изплатена. 6 точки са нищо, но за нас е успех на този етап, защото по едно време бяхте с 5 пред нас!!! И пролетта беше така, но накрая завършихме с 16 пред вас , но явно не помниш? Като говориш за комлекси, кой говори за точки? Аз или ти? На наше място щяхте да се насерете от статии, коментари, подигравки и закани……! Ние не го правим. Там е разликата. 6 точки не са нищо! Така е. Ако ни минете, значи сте си го заслужили. Но тогава ние няма да “избиваме”, а ще погледнем в нашия си двор. За разлика от вас, селеннино жълт!

  3. 12
    10

    Не мога да разбера защо не върнем Прасковата, Краси Димитров и Недялко Хубенов. Нито един от тях няма 40 г, с изключение на Краси, но не му личат!
    Досега школата извади за 1 година Ияд Хамуд, но иначе не вади играчи за първия отбор

  4. 13
    12

    Tреньор, дето му купиха титлата през 2004-та. с мазила и хапчета става нали, за това те изгониха от Кипър, а трябваше в затвора да те вкарат! Еду оксиместерона! Доказано е, че Ераносян редовно е доставял хапчета с неясен произход, които е представял за витамини и кофеин (впоследствие се установява, че става въпрос за забранения анаболен стероид оксиместерон). Употребата на въпросните медикаменти е била повсеместна сред възпитаниците на българина и практически целият отбор на АПОП е бил допингиран. “Около час и половина преди всеки мач треньорът Едуард Ераносян е давал на своите 11 титуляри две кръгли бели хапчета, едно малко и едно по-голямо. През есента на 2008 г., когато Едо е треньор в Кипър, той взима при себе си за помощник Радко Калайджиев – бивш футболист на “Берое”. Калайджиев заминава за Кипър през октомври или ноември 2008-а. Няма и една седмица след това и избухна скандалът с Ераносян и той изхвърча от Кипър. В Пловдив усилено се говори, че именно Радко е доставял хапчетата на Едо за футболистите”. Наказан е да не практикува от 2 април 2009 до април 2013г.

    • 11
      8

      Пропуснал си за треньора, че до сега няма загуба от вас, а вместо това редовно ви унижава когато е ма чело на Локото! Личи си че си просто обикновен жълт тъпанар, но можеш да поразпиташ за дербитата, когато Едо ни е бил треньор. Не че по друго време и с други треньори не ви дрънкаме редовно, особено през последните 20 години, но с Едо начело загубите ви от нас са доста паметни и болезнени! Помниш ли последното дерби? Как играхте, какви бяха твоите закани, както и на оста алите жълти кретени нато теб и какво стана в крайна сметка!? С жоао-голмайстора, плашилото-тошко и другите ” звезди” носещи жълтия парцал!? Първо погледни вас си. Ние ще се мъчим с дъртаците. А вие с младите надежди от прехвалената ви, но на практика никаква школа.

      • 6
        4

        Дрънкате ни редовно,особено през последните 20 години,а имате само…… ЕДНА ПОБЕДА ПОВЕЧЕ.Как става това.

  5. 15
    16

    Ей, мангали от Лаута, където ви хвана трътките, ще ги пръсна с кеф, защото сте долни и неблагодарни индийци!

  6. 25
    10

    Тоя арменеца почва малко да ме съмнява с тия негови ходове.Не може да изгониш Райков и Карагерен които са млади и нахъсани футболисти,а на тяхно място да докараш 40 годишни дъртаци дето изобщо не се знае дали знаят от коя страна се рита топката.Аз все още съжалявам за Илиян за мен той бе човека дето наистина играехме доста привлекателен футбол

    • 12
      8

      Ооо, недей, че при Илиан с неговата мания за дълбока преса всяка атака на противника вещаеше гол във вратата ни.При Едо играем по-рационално, но решенията, които взима и на мен не ми харесват.

  7. 14
    10

    Прекрасните новини за отбора на Пловдив валят като пролетен дъжд.

  8. 10
    8

    Прекрасните новини за отбора на Пловдив валят като пролете дъжд.

  9. 18
    15

    Ебати резила, майна да подпишем с 39годишен!Все едно, че няма други, баси тъпия арменец.
    Изгони наши момчета за да дойдат ментета от чужбина.Арменец, върни и Жоро Петров, Кризманич,Нешко, Фугата от шампионския отбор и няма кой да ни бие.

    • 19
      20

      Сердер, гледай си жълтия катун и мисли за лиценза, за Едо не се притеснявай пак ще ви го тури.

Коментарите са затворени