Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян е обещал днес на собственика на клуба Христо Крушарски в понеделник за първата тренировка на черно-белите да изненада него и всички и присъстващи. Предполага се, че специалистът има в предвид някой играч, който ще започне с тима от Лаута, но за момента старшията на Локо Пд пази плановете си от всички в тайна! Едно е сигурно. На Лаута с тима на Локо подготовка ще започнат новото попълнение Шоко и ветеранът Робърт Петров, който може да влезе в тима като играеш помощник-треньор. Ераносян не мисли да прави голяма селекция, тъй като не е привърженик на зимните трансфери, научи PlovdivDerby.com.

Христо Крушарски прави планове да присъства на първото занимание на черно-белите, което в първият ден от следващата седмица. Той иска лично да види, с кои играчи Локо Пд ще гони предно класиране в ПФЛ през пролетта.

 

4 КОМЕНТАРИ

  1. 37
    7

    ЖЪЛТИТЕ МАСТИЙ ТРЕПЕРАТ ОТ УЖАС,ОТБОРА НА ПЛОВДИВ СЕ РАЗВИВА ,А НАВЛЕЦИТЕ ОТ СЕЛАТА И ПОМАКЛЪКА СЕ РАЗПАДАТ,СБОГОМ КУРВИ НЯМА ДА ЛИПСВАТЕ НА НИКОЙ!

  2. 37
    8

    А НИЕ НАШТЕ ЖЪЛТИ МАНГАЛЧЕТА В КОМАТЕВО ГИ УЧИМ ДА НЕ ЯДАТ

  3. 12
    40

    Уредил съм нови витамини, обаче ще ги слагам в някоя майонеза. Тъкмо научих играчите да хапват лютеница и каква гюрюлтия се вдигна…

Коментарите са затворени