Репортер на PlovdivDerby.com разговаря със собственика на Локомотив Пловдив Христо Крушарски по повод официалната информация, която излезе от клуба за входирани документи, с които черно-белите искат концесия за 35 години на спортен комплекс Локомотив.

“Както вече съобщихме днес документите са входирани! В тях е направена разбивка за инвестиция в размер на 16 000 000 лева. С тази сума ще построим стадиона по проекта, който представихме преди няколко месеца, ще се изградят още два тренировъчни терена, както и ще подобри инфраструктурата на целия комплекс. Стадионът ще отговаря на четвърта категория на УЕФА. Сега на ход е местната власт.”

Относно воден днес разговор с Едуард Ераносян Крушарски заяви:

“В момента съм на един басейн. Пак сме с футболни хора, но Едо не е с нас. Нека си пишат, кой каквото пожелае. Аз все още с Ераносян не съм се видял.” Бизнесменът разкри, че е разговарял по време на престоя си в Бразилия с Даксон да Силва, но заяви че двамата били далеч един от друг и не успели да се видят. “Казах му че бизнеса в Бразилия се разрасва и ще имам нужда от него. Може да го взема като преводач”, в познатия си шеговит стил коментира Крушарски.

 

16 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    Мдааа, значи скоро ще има повод за разследване на милионите на Крушарски. Ако са негови де.
    Защото в годишните му отчети няма толкова оборот, камо ли толкова печалба.

  2. 9
    4

    Айде мамин ваньо ти си на ход,колко трябва да чакаме???????

  3. 4
    10

    Хора, не мислите ли, че е подигравка с Пловдив да се строи стадион за 12 000 души??? Ами какво ще стане ако отборът играе в евротурнирите? Ами дербито на Пловдив??? Предвид факта, че градът е 2рият по големина в България и пълни стадионите си повече отколкото в София, заслужава да е минимум 20 000

    • 4
      2

      АБЕ ВИЖ ЧИ ХОДИМ ПО 200-300 ДУШИ НА МАЧ – ТИ ЗА КАКВО МИ ГОВОРИШ?

  4. 4
    9

    XAAXAAXAAXAXAAAAXAXXAXAXAXAXAAAAXAXAAAXAXAAXAXAXAAXAXAXAXAXXAXAXAXAAXXAXAXXAXAAXAXAXAXAXAXAAZ

  5. 5
    5

    Мишоците да не цензурират , щото вадят кинти от посещения, да не минат на сухоежбина.

  6. 16
    7

    При този ремонт на Коматевско откъде минават линейките ?

  7. 16
    6

    Андрей, не разбрахме в крайна сметка ще идва ли Даксон или не?

  8. 35
    7

    Евала, дано поне в Пловдив един стадион стане като хората ! Само Крушо да не реши да си събере крушите и да остане недовършена работата. ” Столичани ” много се плашат от проектите за нашите стадиони, още повече от проекта за стадион Пловдив. Очаквам да сътворят някаква мизерия.

    • 4
      9

      Сигурно на некой му е умрял ку*ро за поредните мангалски фастамагории.То бази то какво ли не? И все линейки!Балуш.

Коментарите са затворени