Ботев (Пловдив) ще отправи нова оферта към Станислав Шопов през зимата. Както е известно, от “Колежа” искаха своя юноша през лятото, но “червените” отказаха да го пуснат.

Контрактът на Шопов с “армейците” изтича през юни 2025 г. и той може да бъде привлечен срещу много ниска сума през януари. Не се и очаква младежкият национал да получи предложение за нов договор от ЦСКА.

Идеята на ръководството на “канарчетата” е Станислав Шопов да замени Джеймс Етоо, който беше продаден именно в ЦСКА. Говори се за сума в размер на около 1 млн. евро, пише “Мач Телеграф” Младокът попада в плановете на треньора Александър Томаш, но реално погледнато няма големи шансове да се пребори за титулярно място в конкуренцията на Етоо, Марселино Кареасо, Джонатан Линдсет и Тобиас Хайнц.

Станислав Шопов, който носи фланелката с номер 8 в ЦСКА, вече има 75 мача с червения екип, в които се отчете с 5 гола и 3 асистенции.

За родния си отбор Ботев (Пловдив) той има 45 срещи, в които се разписа веднъж, а асистенциите му са 3. Шопов бе продаден на нидерландския Хееренвеен за 150 000 евро през 2020 г.

17 КОМЕНТАРИ

  1. До този с въпроса,,Кой е казал,че ще плащаме 1000000 евро?”Прочети и статията,а не само коментарите под нея.А и за този от Хебър писаха за един милион,но в лева.Те в Ботев са балъци да дадат толкова пари,нищо че лятото могат да ги вземат за без пари!Просто всичко е търсене на сензации и вдигане цената на играчите на гърба на Ботев.

  2. Да продадеш Ето’о за 1 милион на Чорбата и да им вземеш без пари Шопов….Благодарим ти Томаш.

    • До тук половината от тази сделка е факт, остава да се осъществи втората част.

  3. 4
    1

    Няма да коментирам качествата и недостатъците на Шопов,а само ще вметна,че за мен това е фалшива новина!Както за Величков и Макне!Явно е на мода да си правят реклама на гърба на Ботев и да си вдигат цената на играчите.А и как си представяте в България някой да даде 1000000 евро за резерва на ЦСКА и за играч на който договора изтича 2025г,когато изтича и договора на Макне.И за да съм по-убедителен ще ви отворя очите с факта,че Ботев ако ще дават 1000000 евро просто щяха да го разменят с Етоо и да го вземат още сега.Май някой не мисли,когато търси сензация и мислят за прости и другите хора.И да Ботев може да вземат тези играчи,но за някакви символични суми.

    • А кой е казал че ще плащаме един милион Евро за Шопов?

  4. 1
    3

    Мангалите отново започнаха да се правят на Ботевисти. Не ви ли писна вече? Шопов е наша рожба и е добре дошъл! Младежки национал, бъдещ национал при мъжете със сигурност, по-добър от Ето’о и Перера.

    • Със сигурност е много по-слаб и от Перера и от Ето`о.

      • Сравняваш ябълки с круши. ЕтоО и Перера са опорни халфове, Шопов не е.

  5. Не го искаме в Ботев. Да ходи при циганите или в СлаБия.

  6. 7
    1

    Тези момчета, докато не разберат, че в чужбина се отива след 22-23 години, когато тук си завоювал титла, купа или поне медали, ще си останат “вечни надежди” и ще се пенсионират като такива. Да изброявам ли? Крис Добрев, Никола Илиев, Станислав Шопов, та дори и Тошко Неделев, за къде бързахте? И тъй като постоянно говорим за африканците, просто вижте къде е разликата.

      • Може и да съм прост, но съм и ПРАВ! Вие, които винаги сте обзети от “мантри”, “маний”, “фобий” няма как това да го разберете. И за това, от 1967 година сме си средняшки отбор или най-много “бронзови” канарчета!

        • 1
          1

          Не си прост. Много си прост! Маний, фобий….това химични елементи ли са?

  7. 4
    3

    Дано това да не е вярно! Шопов отдавна достигна максимума си и явно не иска да се развива. Не ни трябва в Ботев.

  8. 3
    4

    Ние пансион за бивши надежди ли сме, или клуб с големи амбиции ? Хайде първо това да уточним. Като не става за ЦСКА, значи и за Ботев е слаб, това е положението.
    Виж ако търсят попълнения за втория отбор, това е друг въпрос…..

  9. 3
    4

    ГА НЕ Е НЕГЕР ДА СА МАЩА БАХ ГО В ЛЕШПЕРА ПРИ НАЗ САМО ШЕБЕЦИ ИСКАМИ АЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.