Легендарният български футболист Петър Зехтински накратко сподели трите му футболни болки в момента пред BgDerby.com.

Зико коментира историческият провал на националния отбор, клубната политика на любимия му Ботев Пловдив, както и бъдещето на смятащия го за негов наследник Тодор Неделев.

“Много ме боли за националния отбор. Моето мнение е, че българин трябва да води А гарнитурата ни…

ЦЯЛОТО ИЗКАЗВАНЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

12 КОМЕНТАРИ

  1. Когато добият физиономии на мъже, тогава ще почнат да побеждават!
    Сега имат лица на лигльовци от чалготеките!
    И категорично! Дорде в детско- юношеските школи играят децата на “ViP” персоните, а в клубовете ни не заиграят повече българи, футбол на добро ниво в България няма да има.
    А, забравих, всичко трябва да почне с махането на старите муцуни от БФС.

  2. 6
    7

    Бат Петьо , остаряваш човеко! Как я виждаш тая халфова линия Тодор и Попов? Кой ще тича вместо тях? Ще има отбор от 9 човека. Времето им е минало,както и твоето! Ти особено,отдавна трябва да си пенсионер,а не на общинската софра!!!

  3. 5
    1

    БАТЕ ПЕТЬО МНОГО СИ ПРАВ НО ПОГЛЕДНИ РЕАЛНОСТА НА НЕЩАТА ПЪРВО ВИЕ ИГРАЕХТЕ ЗА ХОРАТА А НЕ ЗА ЗАПЛАТИ И ЗАЛОЗИ И ЗАТОВА ТВОРЯХТЕ ИСТИНСКИ ШЕДЬОВРИ КАТО КАЗВАМ ВИЕ ИМАМ ПРЕДВИД ЛОКО ПЛОВДИВ ТРАКИЯ ЦСКА ЛЕВСКИ СЛИВЕН СЛАВИЯ ЛОКО СОФИЯ ЗАТОВА И ИМАШЕ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР КОЙТО СТРЯШКАШЕ НА СЪН ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ КОЛОСИ И НЕ САМО ВИЕ ОСТАВЯХТЕ СЪРЦАТА СИ НА ТЕРЕНА НЕЗАВИСИМО ОТ КЛАСИРАНЕТО СЕГА ВЕЧЕ ТАКИВА ДОН КИХОТОВЦИ ВЕЧЕ НЯМА КАКТО И ПОСТЕПЕННО ФУТБОЛА СИ ОТИВА ПОД ФОРМАТА НА МНОГО ПАРИ ВАР И НАЙ ВЕЧЕ ЗАЛОЖНИ КЪЩИ ТАКА ЧЕ ТОВА КОЕТО ГЛЕДАМЕ ВЪВ МОМЕНТА Е ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И ФУТБОЛ И НАЙ ЖАЛКОТО Е ДА ВИДИШ РОДИНАТА НА ФУТБОЛА КАК СЕ ГАВРИ СЪС НЕГО СПРАВКА ТОТНЪМ ЛИВЪРПУЛ РИТУАЛНО КЛАНЕ НА ЛИВЪРПУЛ ТАКА ЧЕ БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ И СИ ПУСКАЙ СТАРИ МАЧОВЕ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА НЕ ЗАБРАВЯШ И ДА СИ СПОМНЯШ КАКВО БУКВАЛНО Е ФУТБОЛ И ИМА ЛИ ТОЙ ПОЧВА ВЪВ ДНЕШНО ВРЕМЕ

  4. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
    2
    5

    ТРЯБВЪШИ ДА КАЖИ НЕШТУ И ЗА НАШИЯ ЛЮБИМ СТУЛЮПИНСКИ УТБОР НА РОМИТИ КЛОАКУМУТИФ!!! ША СТАВА ЛИ НА НЕГУ ШАМПОАН?…….ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))))

  5. 8
    5

    Ава Пете Стоян канара са срамува от туй що гълчиш ва да гоейба.

  6. 6
    6

    БАТ ПЕТЮ Я ПРАФ БОТЯФ Е РЕЛИГИЯ ЗАТУЙ СИЧКИ Ф ПЕТАК НА ЖАМИЯТА И ЗА НАЦЮНАЛИТИ Я ПРАФ БЕС КЪНАРЙЕ НЯМА НАЦ УТБОР ГА БЕШИ ТОШУ КЮЧЕКА БИЙФМИ НАРЕТ СЯ НА ПЛЮЩЯТ КАТ ПАЧИ

  7. 7
    4

    Изгоряхме, Паток взима двама централни защитници от Африка, имената им се пазят в тайна, но ние ще бъдем изгонени за сметка на новите негри….

    БотевЪ е Африка и Африка е БотевЪ, негрите са бъдещето на жълто- черния тим, юношките ще търсим спасение другаде….

  8. 6
    9

    Абе Петьо, за к’ви гарнитури говориш, че не разбрах изказът ти?
    Може би за някаква добавка към основното ядене или предястие: салатка, пържени картофки, тиквички и т.н. ???

    • 5
      3

      БАТ ПЕТЮ БЕС ГАРНИТУРА НЕ КОМЕНТИРА

    • 3
      2

      Не се прави на луд,бре! Думата гарнитура отдавна се е превърнала в нарицателно понятие за национален отбор. Всички искате да блеснете тук с някакво остроумие но не се получава. По-добре да беше писал за спортната част на понятието “гарнитура” отколкото да го коментираш буквално. Но пък иначе си прав ако приемем,че сравняваш родният футбол с репички и тиквички!

Коментарите са затворени