Ексцентричният бос на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се завърна от Аржентина и беше любезен да коментира теми свързани с футбола пред BgDerby.com.

“Съсредоточен съм в бизнеса си. Отделно работя за кандидатурата си за президент на БФС и всичко свързано с Локомотив Пловдив. Ще натъртя пред всикчи за последно. Евандро, Хоркаш, Паскалев и Дион със сигурност сядат на пейката, ако не преподпишат. Аз няма да бъда благотворително дружество…

ЦЯЛОТО ИЗКАЗВАНЕ НА КРУШАРСКИ ПОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

30 КОМЕНТАРИ

 1. Как всичко се връща на този свят.Благославяхте Христолов а сега си го имате в нов подобрен вариант.Да ви е честит, и да ви издържа още дълги години.

 2. Както е тръгнал по селски с бутоните и селски номера от вечеринки с Батето и Малък Тошко , Крюшо ще си докара сам положението , да трябва да заобикаля Пловдив от поне 100 километра . Да държиш гладни футболисти , които за жълти стотинки дадоха всичко , за да са първи е търпимо , но да ги изнудваш и да рекетираш Митко Илиев е непростимо. Любовта е голяма, но не дай си Боже да му се наложи да изпита омразата на Локо.

  • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

   ТАКА Е БРАТЕ ЯШАРЕ!!………..И КЪЛНЕМ ДУ ДИВЕТУ КУЛЯНУ!!! .ТАКИВА СНЕ СИ НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФФЦИ!!! ПУФ, ПАФ!:)))

 3. Никога няма да пусна да си тръгне футболист избиран два пъти за футболист на годината, човек плякал жълтите мисири с 6 на 0, двукратен носител на купата и веднъж на суперкупата.

  • ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

   ЯЗ ВЯРВЪМ НА КРУШОНЕ!!! ША НА ПРАЙ ШАМПОАНИ!!! СИГА ДА ПУРАЗЧИСТИ БАБИРЕКА И ПОСЛИ АТЪКУВЪМИ! ПУФ, ПАФ!:)))))))

  • Ицааа пусни го да иде на бербер малко да оправи мюсюлманската брада ,да измие рязаната бубата и му оправят иранската прическа ,че само ни срами то измислен футбалер ,такива гейтаци.тямаше на времето да ни срамят ,а мъже имаше този не става и налъми да направиш с него. Бай Ставри Набор 49 Първа Стрямска Пехота

 4. 2
  0

  Томаш плаши гаргите с заплахи за оставка. Кой ще го вземе тоя некадърник

 5. БАТЕ СИГАН ВСИЧКОТО СИГАН БЕГА НАС ПАК ШЪ НЪ ЕБЪТ ЖЪЛТИТЕ БАТЕ СИГАННН

 6. Моля да платите тока на стадиона понеже и СОТА вече не работи ,платете тока водата ,и СОТА . Нека всеки дари пари

 7. Босът на клуба от Пловдив обяви, че няма да позволи на четиримата футболисти да изнудват клуба и ще ги остави на пейката. „Аз няма да бъда благотворително дружество. Ще загубя 200 000 лева, но спирачката вече ми работи.

 8. Помогнете. Имам 4 тона паламуд и търся фризер.

 9. 3
  2

  Цял Пловдив е зад тебе господин Крушарски. Да си жив купоносителю. Целувам ти ръка

 10. 3
  3

  Свирчо, като не можеш да издържаш отбора , поне не вреди на клуба и футболистите, те не са ти виновни, опитай се да намериш някои , който действително е в състояние да поддържа стабилно бъдеще в клуба, а не да го ползваш за визитка и лице за болните си амбиции и селски игрички.

 11. 3
  3

  Прав е Крушарски!
  Разните му анонимници идват в Локомотив, отбора им помага, а после те не искат да помогнат на отбора!
  Особено Паскалев, който не стига че е некадърен, но заради него например Ефе Али не играе!
  Евандро е класа и Крушарски трябва да развърже кисията за да го задържи.
  Дион е добре да остане, но не смятам че е от класата на Евандро.
  Динко колкото е полезен, толкоа е и вреден…

  Това е моето мнение и ще се радвам някой РАЗУМЕН да ме обори.
  Фекале, за теб специално повтарям – РАЗУМЕН!!!

  • 2
   2

   Правилно си се писал наблюдател. Да разбираш играта обаче е друго.

   • Динко е по скоро вреден , колко мача и миналият и този сезон ни предаде ,не ни трябва вратар който спасява невъзможното а в следващият миг ни закопава

 12. 3
  3

  Доживотен договор на Митко Илиев !!!!

 13. Бай Крушар,след контролата в събота май ще трябва да си поговорим!!!

 14. 10
  1

  Ама чакай малко бе, Крушарски, аз имам други планове. Приключвам с футбола и почвам да се занимавам със сериозни неща, аз жена и деца гледам не мога цял живот без заплата да седя, ебал съм ти майката в големия нос, нямал бил да ме пусне, ебати говедарския селянин.

  • П.С. както шибах жълтите фостата няколко пъти

 15. 5
  6

  Нека гледаме положителното, Митко Илиев остава в Локомотив независимо дали спира с футбола. Съвсем друго е положението със сребролюбивия предател тошко неделев.

 16. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
  3
  1

  ЕВЪЛЛАРКЪТА ШУШЛЯК!!! НАБИВАЙ ИМ МАНЕРКИТЕ ПЕРИУДИЧНУ!!! НИЙ СТУЛЮПИНСКИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ СНЕ С ТЕБИ!!! ДА БАЧКЪТ ИЗВЪНАРЕДНУ ПУ КАЗАНИТИ!!! БАКЪРА И ДЖУЛЯЗУТУ СА НАШТИ БАХУРИ С КОИТУ ША ПЛАШТЪМИ Ф НАП! ТОКА, ЛЕШТАТА, БОБИЦА ТРЕБИ ДА СЪ ЗАСЛУЖИ!!! ПУФ, ПАФ!:))))

Коментарите са затворени