По-сериозните дейности за завършване на стадион “Христо Ботев” ще започнат в понеделник, каза пред BgDerby.com строителя на обекта Илиян Филипов.

Бизнесменът е категоричен, че съоръжението няма да бъде затваряно дори и за секунда до Нова Година. Слуховете в Пловдив бяха, че на трибуните Юг и Север няма да бъдат допускани фенове до поставянето на фермите, при сглобяване на козирката. Шефът на фирма ПИМК за пореден път обеща, че до края на годината стадиона ще бъде с четири козирки и фасада.

>Какво каза Филипов пред репортер на PlovdivDerby.com прочетете ТУК>>>

39 КОМЕНТАРИ

 1. Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява БотевЪ
  1
  4

  Излезе ми ти, Бонке…

 2. 3
  6

  А УА КУГИ ЖЪ МУНТИРАТИ МАШИНАТА ЗА КОН ДОК И ПЕПСИ УА БИСПЛАТНО КУ НЯМА БАХ ТЕ У СТАДЙОНА ПО УБУУ ДА СИ СЪРБАМ МАСТИКОС ВЪФ КОТУРАТА ИНАК КЪТИГОРЯТА НАЙ МАЛКУ 6ТА ЗАЩОТ ПРИ НАЗ СИЧКУ Е 6 АЙЙЙ КЪНАРЕЙЙЙЙ АЙЙЙ СЪРБЕЕЕЙ

 3. 5
  6

  Аз Стоян канара заявявам най-отговорно пред смесения магазин в Стряма, че оттеглям доверието от тоя ПИНКО ва да сейба.

 4. 6
  1

  Ще стане категория 4. Иска ви се, мечтаете си, вероятно бленувате да не се случи, но… няма да ви огрее. Както взехме акт 16 за половин час, така и категорията е гарантирана – от ЦВ, ББ, ЗД и ПИМК.

  Сега си лягайте.

  • Да. Знаем, че сте отбор на мафията.

   Но един ден Булгаристан ще ста

   • 1
    4

    … стане нормална държава и ще фалирате на всеки 2 години заради този грандомански стадион. Няма деашно … има много Ъ-та..

    Не забравяйте че ББ предложи първо на Крушарски стадиона

   • ДГД МАНГАЛ.ЧУКНИ В ГУГЪЛА КУРВАТА НА МАФИЯТА ИЛИ ИСТОРИЯТА НА ЕДНА КУРВА.ВИЖ КАКВО ЩЕ ТИ ИЗЛЕЗЕ.ТУРСКИ,БОСНЕНСКИ И ЦИГАНСКИ МАФИОТИ.ДОРИ НАПОЛИ НЯМАТ ТОЛКОВА УБИТИ И ЗАТВОРЕНИ МАНАФИОТИ.

    • Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява БотевЪ

     Излезе ми ти, Бонке…

  • 2
   1

   Глупак само, че тази категория е дава УЕФА , не ББ или ПИМК тъпако!!! ПАК ПИТАМ КАТЕГОРИЯ 4 КОГА??? НИКОГА !!!

   • Глупак виждаш всеки ден в огледалото.

    Нямаше да стане стадиона, нали? Е, стана. След няколко месеца ще си говорим пак за категории.

    • 1
     3

     Хахаха това, че ще стане не значи, че ще има категория бе малоумник? Най-простия пример, че нямате паркинги ! Още да изброявам ли? А за новита от преди малко, че националите се връщат на националния стадион ще кажеш ли нещо ? Глупаци сте и такива ще си останете !!!

     • Националите се връщат в София защото все още стадиона няма лиценз за официални международнни мачове

 5. Фекала е загубеният брат близнак на Стикса. Лика-прилика са двамцата.

  Лаутари не завиждайте… и на стадион Локомотив ще играе национален отбор – женски. Почти същото е.

 6. ША ЗЕМЪМИ НА НЕГУ КАШОНЯ ОСМУТУ КАТЕГОР!!! ..КАЗА МИ ГУ СФИНАРА, НАЙ- ДУБРОТУ ИГРАЧ ЗА КЛОАКУМУТИФФ ЗА СИЧКУТУ ЖАЛКУ СУШТИСТВУВЪНИ! ПУФ ПАФ!:)))

  • 1
   3

   Благодаря ти, че отново срамиш ботевЪ! Голям си…

   • 1
    1

    Абсолютно.Доведен брат на стикса.От различни бащи.

 7. 5
  1

  Столипинските мангали пак налазиха форума на любимеца на истинските пловдивчани

 8. 4
  6

  За пореден път се убеждавам,че в тая държава няма държавни институции! Тоя неграмотен строител е за затвора заедно с тия които си затварят очите за тия закононарушения!!!!

  • 11
   1

   Ей, мишко… Завиждаш ли… Боли ли те… Ще стане .. ще стане .. набий си го в кухата глава… Стадионът ще стане… Търси вАже… За тоз важен ден! В който трябва да се обесиш

   • Кое да стане бе балуш? Категория 4 ли да стане ? Кое да стане ? На майка ви путката и вземете се поинтересувайте какво се случва и защо националите ще играят само контроли да ви еба майката проста !

    • Цигани,разберете едно.Столицата не пуска на други,освен на богоизбрани от които се хранят.Миризливи,грозни,злобни мангали

  • 7
   1

   Мангал! Умираш ли от злоба… Запомни .. стадионът ни ще стане! Вкарай си го в тъпата глава. Ще стане!!!! Търси вАже!

 9. 13
  3

  СТИКС ОТНОВО Е НА ЛИНИЯ С ВСЯКАКВИ НИКОВЕ.СТАНИСЛАВЕ,МЪРКОВЕЦ,ПАЗАЧО В УЧИЛИЩЕ В ТРАКИЯ,ТИ СИ СРАМ ЗА ЧОВЕШКИЯТ ВИД.ПЛЕШИВ,ГРОЗЕН,КРОВОКРАК,ЗЛОБАР.ПОЛИРАН МОЗЪК ,С ГНУСЕН ВИД.ЧОВЕКОПОДОБНО КОПЕЛЕ,ПРОДУКТ НА СЛУЧАЙНА ВРЪЗКА.

  • 13
   3

   Добре,след като знаете кой е този боклук,няма ли кой са му смаже грозната муцуна?

   • 5
    14

    Ако си наистина стар ботевист си срам за внуците си! На това ли ги учиш, да бият хората?! Да чупят муцуни, защото човек е казал истината!

    • 6
     2

     Щом си циганин на истината обеси се както обеща! Иначе си оставаш миризлив,гноясъл циганин,който има брат и сестра от майка си! Смърт за стикс,смърт за кенефите от кюстендил..сега! Казах! 🤣🤣🤣🤣

  • 4
   16

   Нямаш ли срам да говориш за злоба, когато езикът на омразата ти надхвърля всичко казано от мен по ваш адрес???!!!

   Да, ботевЪ няма да вземе 4-та категория, за разлика от Пловдивския любимец, но това е защото бултрасите са глупави индивиди. ДОКАЗАН АРГУМЕНТИРАН ФАКТ, защо иначе с повече пари за Източен 10, стадион ЛОКОМОТИВ ще с класа отгоре???

   • Абе ей кюнец ти си роден от злоба и ще умреш със злоба,но и в страшни мъки 😁😁😁 !

 10. 15
  5

  Хааааа Буфери и пълни трибуни СМЯХ ……

 11. 7
  20

  НИКОГА НЯМА ДА ВЗЕМЕМ ЧЕТВЪРТА КАТЕГОРИЯ ЗА СТАДИОНА!!!

  ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ЩЕ Е С НАЙ- ХУБАВИЯ СТАДИОН В БЪЛГАРИЯ!!!

  • Лаута ще стане 2936 година за 1000 годишнината на ЖСК

 12. 8
  16

  Какво става с Тодор Неделев?! Не го взимат дори в групата за мачовете. Буферите излезнаха прави, че Тошко не е за сериозен футбол, а става само за Ботев в битката да не изпаднем.

 13. 19
  8

  Кюмюмурите на първо място, Катуна им с една трибуна за 2700 човека и една централна и все празен. Не е лесно да си фен на мангалите

 14. 9
  25

  Ако бяха затворили част от стадиона поне нямаше да изглежда, че сме наказани без публика! По 2000 човека ходим, буферите са по- добре от нас- двете им трибуни винаги пълни.

Коментарите са затворени