Етър приема Локомотив (Пловдив) в първия неделен двубой от efbet Лига. Двата състава влизат в срещата на стадион “Ивайло” от съвсем различна позиция – при победа в старопрестолния град “смърфовете” ще се върнат на първото място в класирането. Момчетата на Емануел Луканов пък ще търсят точки, с които да мръднат от дъното. Първият съдийски сигнал във Велико Търново трябва да прозвучи в 17:45 часа.

“Виолетовите” записват труден сезон, което се очакваше на фона на разликата между efbet Лига и Втора лига. Етър се намира на предпоследното място, като едва преди две седмици момчетата на Луканов записаха своя първи успех в групата – 3:1 над Локомотив (София). Дори при равен резултат срещу Локомотив (Пловдив), етърци ще излязат пред отбора на Славия, който загуби снощи малкото столично дерби.

В редиците на домакините се завръща хърватският нападател Ловре Кнежевич, който беше контузен и пропусна успешното гостуване в столичния квартал “Надежда”. Двубоят с Локомотив (Пловдив) пропуска наказаният централен защитник Пламен Димов и възстановяващият се от травма Илкер Будинов.

Локомотив (Пловдив) ще излезе на терена във Велико Търново с мисъл за първото място. При успех футболистите на Александър Томаш ще се завърнат на върха, където се настани Черно море след победата над Берое преди два дни.

В паузата за националните отбори с тима на Томаш поднови тренировки лекуващият травма Мартин Паскалев. Същевременно пловдивският клуб представи преди няколко дни десето ново попълнение – френският защитник Оливер Камдем. До момента през сезона Локомотив (Пловдив) има 7 победи, 1 равен и 0 загуби, което кара публиката на “Лаута” да мечтае за повторение на 2004 г.

Очаква се срещата с Локомотив да бъде най-посетеният досега на стадион “Ивайло” през този сезон, а за това ще спомогне и гостуващата агитка от Пловдив – очакват се над 600 запалянковци на “смърфовете”.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Много ми е кеф реването на жълТУРЦИТЕ хахаха тото мото ама майката ви ебаваме 6:0, Локо шампион, а жълТУРЦИТЕ в Б хаха да не забравяме и 15.05.2019!!! Дейба и глупаците жълти нека все така да върви тотото и да ви ебем постоянно

  2. 1
    1

    Браво мангали, четете ли всичко за мъжете си, който ви шибат по 6 тека?

  3. 1
    3

    Этър да очакват същото съдийство като това на което бяхме свидетели снощи в мача на Лудогорец срещу Ботев… Ще ги видим “пловдивските любимци” как ще гостуват догодина в Пазарджик след съдийската гавра там срещу отбора на Хебър. Как ли ще бъдат посрещнати отново на стадион “Георги Бенковски”??! Сигурно с хляб и сол и скандиране: ” Шампиони шампиони”

    • 3
      1

      В Пазрджик няма значение домакинската публика, Пловдивския любимец имаше 1500 човека агитка срещу 40 на домакините. И да викат цигани, няма кой да ги чуе!

      Свиквайте Вече с черно-бялата доминация, Локомотив се бори да е шампион, колкото и кръв да пуснете през ануса, това ьса ФАКТИТЕ…

  4. 2
    1

    Татко ще ми купи колело, ама друг път. 2/1

Коментарите са затворени