Нападателят на Хебър Пазарджик Георги Николов е много близо до подпис с Ботев Пловдив, научи BgDerby.com

Вчера преди мача между двата отбора президентите Антон Зингаревич и Елизар Спасов се срещнха на “Колежа” за финални преговори. От Хебър искат 100 000 евро и 30% при бъдещ трансфер.

Цялата новина прочетете ТУК>>>

31 КОМЕНТАРИ

  1. Ботев държи рекорда по отбелязани голове в А група формат 16 отбора с 82 отбелязани гола 1986 година

  2. ЖЪЛТИ СПЕРМИ БЕЗ СЪРЦА ДОКОГА ЩЕ ПЪЛЗИТЕ ИЗ ГРАДА НИ ?? ЗАСМЪРДЯ НА ПОТ И ОЦЕТ МАРШ ПО СЕЛАТА И МАХАЛИТЕ И ПОЗДРАВИ ОТ ОЖБОЛТ И НА СЛЕДВАЩОТО ДЕРБИ С ВАЗЕЛИНЧЕ ДА ВИ ВЛЕЗЕ ПО ЛЕКИНКО 6:0

  3. 1
    7

    Някой беше написал за централните на Ботев колко страшни били….Мога да се впиша от дъртите канари и да ви кажа ,че всички бяха дървета.Кат се почне :Добри Ненов,Притъргов ,Джевизов,Красьо Манолов,Пехливана,по някое време Стоянов,да не забравя Хвойнев,Убинов преди много време,ГУНДИ, до скороИлиев ,сега тия двамцата.Дървета ама вкарваха чат пат…при наличието на 5-6 халфа давачи,трима четирима елитни крила или как им викат сега халфбекове и ти създадат 10-15 положения на мач дървеното не се вижда.Вижда се когато правиш 2-3 положения и ги пропилееш.

    • 4
      1

      Не си прав за Пехливанов обаче, него нямаше кой да го опази с глава в цялата А-група.
      Ееее ма къв кеф беше кога изпраскахме ЦСКА на Стоичков,Пенев, Костадинов и прочее с 2-0-първо Пехливана им я шибна с глава, после Зико ги наеба от фаул. Умрях от кеф.
      Борето Хвойнев жалния беше бледо копие на Пехливанов и след тва не си спомням някой централен нападач да е блеснал особено. Наско Илиев може би в по-ново време.

      • 1
        1

        Да не забравяме, че Притъргов стана голмайстор на А група. Той играеше най добре с глава!

  4. 9
    2

    Новият Бербатов-не, новият Пенев. Бербатов го мързеше да бяга, този тича като кон! Срещу нас нищо не показа!

  5. 5
    12

    Секулич е добър нападател ,просто му трябва повече време да играе.С по малко мачове има процентно повече голове от Бароан.

    • 12
      2

      Головете на Бароан понякога изглеждат случайни, толкоз са трудни и неповторими! Пропуските на Секулич понякога изглеждат случайни, толкоз е трудно да пропуснеш от такава позиция🤣🤣🤣 И все пак смятам че в Секулич има хляб. По-старите канари помним Кичеков. При нас пропускаше от невероятни положения, отиде при буферите и се скъса да бележи в нашата врата. Просто трябва да се отпушеш, и по-добре това да стане като наш футболист.

  6. 16
    8

    Секулич не е за нивото на отбора , които искаме да бъде Ботев . Георги Николов трябва да го видим как ще играе в Ботев , тогава да даваме оценки

    • 4
      4

      Ами не си прав. Ако някой не е на нивото на Ботев, то това е Нади! Секулич ще влезе във форма, но и сега винаги тегли поне двама със себе си, което дава шанс на другите да нахлуват.

  7. 12
    1

    Кво сте се запритеснявали ше стане ли няма ли да стане, 100к евро са никви пари. Попето като му я слага на крака/главата всеки мач от 10 пъти поне 3 пъти ше вкара и в края на договора му ше го продадем за 500 хиляди и готово кво толко.

    • 2
      13

      “Ще го продадем” ? Ти лично ли ще го продадеш, или феновете ?

      • 6
        1

        Тихо ти там, глей са орлетата как ше ви опънат на Джамията.

          • 2
            1

            Видях нападението на Пирин-съставено от братя близнаци на наш Секулич, няма как да стане така.

    • 4
      1

      То и Красиан така щеше да го вземем, да поцъка и да го препродадем за много повече.

      • 6
        1

        Красиан има мегдан за развитие. Трябва да отчетеш че те са различни играчи, ние Наско Илиев направихме национал та някъв Николов ли няма да вкараме в час?От него се иска само да скача и да си поставя главата под правилния ъгъл, другото има кой да го прави.

  8. 25
    2

    Тези дни ще се тегли жребия за Купата. Дано да се паднем с Локото! Ох, чакай! Тях не ги виждам в листата….

  9. 7
    13

    За съжаление този е същото дърво като Секулич , единствено , което е добър с глава , а Секулич и с глава и с крака е много зле . С две думи е едно голямо дърво .

    • 9
      1

      Ма то и само с глава да е добър пак е добре бе, ние сме толкова зле на корнери и центрирания в наказателното че няма накъде повече.
      Вчера ни беше първия такъв гол от не знам колко мача.

  10. 8
    8

    Това момче е много добър и универсален играч! Цял мач не се спря вчера да бяга!

  11. 4
    3

    Точно от случая с Красиян Колев ме е страх. Дойде с голямо желание, възлагахме му големи надежди….той се оказа бледо копие на Неделев. Николов дава вид на боец и при очертаващия се трансфер на Бароан, със сигурност ще ни е необходим футболист на този пост, но дали ще си оправдае надеждите и парите?

    • 9
      7

      Проблема е, че имаме футболист със същия профил като неговия – Секулич. Като ги гледах вчера на терена те са еднакъв тип футболисти. Трябва ни вариация в атака а не две дървета..

      • 10
        4

        Секулич определено не е дърво! Ние нямаме друг футболист в момента с качествата на Секулич, може би Степанавичус, но при тези мизерни минути които получава е трудно да се прецени. Та Секулич има и бързина и мощ в единоборствата, и отлично гардиране на топката, усет да се пласира….остава да подобри мерника и да е по концентриран. Бароан е друга бира! Отлична техника, хладнокръвие, самочуствие….няма даян. Не знам как ще се впише Николов, но не ме бърка че е със профила на Секулич.

        • 5
          8

          Чудя ти се , ти вярваш ли в това което си написал или се гъбаркаш? Ние никога не сме имали такива нещастни централни нападатели като тези двамата. Явно разбирането ти за футболната игра, ти е на ниво А окръжна.

          • 10

            Хайде по-леко с оценките, отворко. Помниш ли Чибамба или си го забравил? Знаеш ли, че само Черно Море и Лудогорец имат повече вкарани голове от нас до момента в първенството?

            Като отвориш класирането на голаджиите, какво виждаш? 1. Бароан 8 гола и 3 асистенции, резервата му Секулич е с 5 гола, колкото има и скъпите нападатели на Лудогорец Дуа и Секо.

Коментарите са затворени