Фенклубът на Локомотив Пловдив опроверга информацията на “Тема спорт” относно срещата със собствениците на клуба Адам Сотков и Христо Крушарски в частта й за разнобой в подкрепата към ръководството.

В материала се твърдеше, че Крушарски е поискал да получи повече правомощия при вземането на решения, но не е получил подкрепа от привържениците. Адам Сотков също бил категорично против.

Oфициалното съобщение на Фенклуб Локомотив Пловдив:

Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив заявява, че информацията, изнесена от вестник Тема Спорт, за разнобой в подкрепата за ръководството на клуба не отговаря на истината.

Напомняме, че ролята на журналистите е да предоставят на обществото точна и проверена информация, без преднамерено скриване или изопачаване на факти, особено под влиянието на външни фактори.

9 КОМЕНТАРИ

  1. РАЗНОБОЙ ХАХАХАХАААХ 🤣🤣😂🤣😂⚧️⚧️
    МЪНИ ПЛЮСА ЗА КАКВО ШАРИ ? ГЕЙ БАНДИТИТЕ НЯМАТ ПРАВО НА ГЛАС

  2. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    5
    2

    ЯЗ УСЕТИФ КОЙ ША ИДВА!!!!! ША ИДВА НАШИА АНАДОЛСКИ БЛАГУДЕТИЛ ЛИВЕНТ АГА И НЕГУВИТИ АПАПИ!!! САМУ ТОЙ МОЖИ ДА ИЗМЪКНИ РУЖДЯСЪЛИА ПАРОВОЗ УТ КИРЕЧЯ!!!! САМУ ТОЙ И ЗЕКИ БЕЙ СА НАШИТИ ОРА! ПУФ ПАФ!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ!:))))))))))

    • 3
      3

      Хаха комплексар взе ли си заплатата от свети Зингаревич? Да е жив и здрав и дълги години да ви дърхи да ви еба майката комплексарска 😂😂😂

      • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
        2
        1

        ШТО БЕ ЮСУФЕ? КВО ЛОШУ ИМА? НАША КРЪФ ША ПУЕМИ СТУЛЮПИНСКИТИ КОЛУСИ!??? ЯЗ СЪМ ТВЪРДУ ЗА ЛИВЕНТ АГА И ЗЕКИ БЕЙ!!! СЪДЕ КЛОАКОМУТИФФ!! ПУФ ПАФ:)))

    • 2
      4

      Гледайте си там селикия милиардер Зингаревич и като доживеете лятото ще разберете 😉

  3. 1
    5

    Всичко е 6 , а от лятото когато дойде новия собственик ще е 10+ и на източен ще има масово харакири като резбар кой ще е новия собственик 😂😂😂

  4. 5
    3

    Ету чи гу упрефургуфахме че нямъ ништо таквуз зъ локомотифв.КУР(шарски)за наз и бай адем помакоф един ут нас завинаги сърсето ни.

  5. 5
    3

    ТАКА Е!!! СИЧКУТУ АПАП УТ ШИКЕРЯ И АДЖАСАНА СНЕ ЗА ШУШЛЯКА!!! СИЧКУТУ РОМ С КЛОАКУМУТИФ Ф СЕРСЕТУ ПУТКРИПИФМИ КРУШЪТА!!! ДАЖИ ИДИН БЮЛЮК АПАПИ УТ СТУЛЮПИНУУ БЯФА ЗА ДОН КРУШОНЕ!!! АМА БРАТЯТА ПУМАЦИ И 5 БЮЛЮКА УТ СТУЛЮПИНУУ НАДДЕЛЯФА!!! ГОРИ ДОЛУ СНЕ ПУ РАВНУ, ПУМАШКЪТА И РОМСКЪТЪ ПУДКРЕПА!!! ПУФ ПАФ!!!:))))))))) СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФФ!!:))))

Коментарите са затворени