Ботев Пловдив ще се опита да разтрогне договорите на двама от чужденците, които така и не успяват да се превърнат във важни фигури в отбора на Душан Керкез. С пристигането си специалистът даде равен старт на всички играчи, но Ван Хертъм и Думбая така и не успяха да заслужат довериятно на наставника.

И двамата имат договори с канарчетата до лятото на 2025-а година, показа проверка на PlovdivDerby.com, а за Хертъм е сигурно и че получава не малка заплата. Така преговорите за разтрогването на контрактите могат да се окажат и пречка двамата да сменят тимовете си.

Жълто-черните имат в състава си 18 чужденци, което е много близо до  максималната бройка, която БФС разрешава да бъде картотекирана, а именно 20. PlovdivDerby.com вече ви информира, че жълто-черните готвят трансфер на ННади във Вердер Бремен. Играчът обаче, след като влезе в саморазправа с изгонения Реда Рабей, все по-рядко записва минути. Не е ясно, дали това е част от наказанието му за провинението или пък формата, в която се намира, не задоволява претенциите на Душан Керкез.  Припомняме ви, че след сбиването между двамата играчи, само Рабей видя вратата на клуба от външната страна, като една от възможните причини е именно интереса на германците към ННади и възможността негов трансфер да бъде осъществен.

В същото време появяващият се като резерва на терена в почти всеки мач Минков може да остане до лятото, за да може Керкез да разчита на него и да има повече дълбочина в състава, научи PlovdivDerby.com. Договорът на Минков е до лятото на 24-а.

Припомняме също така и друга информация на PlovdivDerby.com, a именно, че канарчетата са хвърлили око на трима играчи от Крумовград /Серкан Юсеин, Алекс Колев и Божидар Кацаров. От тимът, който играе домакинските си мачове на базата на канарчетата вече потвърдиха за интереса. Според различни издания обаче за подписа на Алекс Колев се намесиха и турци.

В медийното пространстово се появиха и информации, че Ботев Пд преговаря за привличането на Слави Шопов, Коко Илиев и Иван Василев. Жълто-черните следят изкъсо и събитията около още един нападател.

10 КОМЕНТАРИ

  1. На този ден (28.11.2020):
    🆚 Локомотив – Ботев 6-0

  2. Коко Илиев и Слави Шопов, останалите не ни трябват, като първите двама ще трябва да докажат, че са готови за титуляри, защото след гастрола им в чужбина, според мен са в доста слаба форма, но пък тук е ролята на треньора

    • 2
      2

      Къде успяха тия ментата никакво мъжко отношение не са показали до сега

  3. 3
    14

    Стоян канара каза че ако махнете Дубая и Хертъна жа спре да ака ва да гоейба.

  4. 12
    6

    Ван Хертъм е ебати тролея, за никъв уй е става.

    Тримата от Крумовград са добре дошли, плюс Тонев даже.
    Илиев, Василев и Шопов също.

    • 13
      2

      Василев е по- голям тролей! Направо валяк. Не ни трябва втори Минков!

      • 3
        6

        Василев е център нападател, къв Минков те гони. Истина е че не блесна когато играеше за нас ма пък може Керкез да е видял нещо балиго…

        • 2
          2

          Втори Минков, означава, второ дърво!………….

Коментарите са затворени