Трима български футболисти, подвизаващи се Крумовград, са попаднали в полезрението на старши-треньорът и спортният директор на Ботев, научи PlovdivDerby.com. Душан Керкез вече разкри, че жълто-черните ще се насочат основно към българи по време на зимната си селекция, която ще е от огромно значение за представянето на канарчетата през втората част от шампионата. Керкез твърдо заяви, че желае повече българи в отбора, което със сигурност съвпада и с желанието на голяма част от феновете.

PlovdivDerby.com научи, че трима от играчите, които са попаднали в списъка за евентуални нови попълнения са Алекс Колев, Серкан Юсеин и Божидар Кацаров от Крумовград. И Керкез и Платек били дали зелена светлина за стартиране на преговори с Крумовград за триото българи.

Както вече ви информирахме вчера халфът на пловдивчани Ннади има голяма вероятност да бъде продаден на Верден Бремен, като сделката за него се очаква да бъде финализирана още зимата, когато трансферния прозорец отвори.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Серкан…..трансферен удар ?!?!?! Ма вий сериозно ли ?

  2. 2
    3

    За Алекс и Божидар съм съгласен. Биткаджии, такива ни трябват, не меките чернилки. Серкан определено не ни трябва. Много е дръпнал ръчната

  3. 2
    2

    ТОВА СА ФУТБОЛИСТИ, СМЕНИЛИ ПО НЯКОЛКО ОТБОРА, ОТДАВНА ПРЕХВЪРЛИЛИ СВОЯ ЗЕНИТ. НА НАС НИ ТРЯБВАТ ФУТБОЛИСТИ ПРАВЕЩИ РАЗЛИКА, ФУТБОЛИСТИ С ПЕРСПЕКТИВА, ИМАЩИ ГОДИНИ КАРИЕРА ПРЕД СЕБЕ СИ. КАЦАРОВ НЕ ГО ПОЗНАВАМ И НЕ МОГА ДА КАЖА НИЩО. ВСЕ ПАК, АКО БЕШЕ НЕЩО ОБЕЩАВАЩО, ЩЯХА ДА ГО ИЗВИКАТ В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР! ТАКА, ЧЕ ДА ГИ ВЗЕМАМЕ САМО ЗАЩОТО СА БЪЛГАРИ, НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА.

  4. 5
    1

    Даниел Милянович е подходящ.22 годишен,може да играе като десен бек и като десен халф.

  5. 7
    2

    За какво ни е този късокрак пайтак Серкан. Тоя само тепа като пате в лалчища на едно място и само връща топката на зад. Друг е въпросът че за някой лев веднага ни предаде, а и продава много мачове. Не го искаме този рязан глупак. За другите двама няма ороблем.

  6. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    4
    3

    ЯЗ ПРИДЛАГЪМ ДА ПУДСИЛИМ ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ С МИТРЕТУ ГУЛЯМУТУ КАФА И РОМСКИА КОЛУС ПЕШУ ЪНДРЕИФ!??? КВО ШИ КАЖИТИ?? …… ПЪК НИЙ ША СА ПУДСИЛИМ С КУКЛИНЦИ, МЕРИЧЛЕРЦИ И УТ КОНДОФРЕЙСКИА КАТУН ША ДРЪПНИМ НЯКУЕ ПЕЛЕ!!!:))))

  7. 6
    1

    Стойчо Генов (Бахура) и Стикса (Шпека) търсят Питъта в циганските си гъзове.
    Бахурите, шпековете и петите ще ви влизат всеки кръг, мама ви гаджалска!

  8. 4
    7

    Те не са сателити…. неее

  9. 4
    1

    Ама,че заглавие?! ” Ботев Пд готви трансферен удар с трима българи”
    Голям трансферен удар няма що! И какво му е голямото??? Двама от играчите вече са минали през Ботев и феновете знаят,че не са оставили някаква кой знае каква запомняща се следа след престоя си. Отделно от това единия е и доказан предател който на два пъти бяга от отбора и сега май е на път да се върне с подвита опашка??! За третият не се наемам да коментирам, може би друг ще стори това.
    Но във всички случаи : ” Ботев Пд готви трансферен удар” на мен ми звучи като звук от плесница. Можехте да се постараете да измислите нещо друго , по приемливо и не толкова обидно.
    Надявам се Стоян канара да ви скъса от бъзици след такова идиотско заглавие…
    Изобщо понятието “трансферен удар” за отбор от България звучи идиотски.
    Кой идва тук???! Дори в Лудогорец няма такова понятие нито сред състезателите нито сред треньорите.

  10. аз съм Стикса мерезлиф цегански клоакомотивец
    14
    2

    Ядах вчера два бахора от Бирое и ма боли гАза

  11. 3
    14

    АЙЙЙ КЪНАРЕЙЙЙЙ С ТЙЕЗ КРУМУВГРАДСКИ АСЛАНИ СНИ ШАНПЬОНИ КАНАР АКБАР КАНАРБАХЧЕ

  12. 14
    5

    С ТЕЗИ ИЗПЪРДЯЛНИЦИ ЛИ ЩЕ ГОНИМ ЧЕЛНИ МЕСТА. НА ТОВА ЛИ ДА СЕ РАДВАМЕ БЕ АНДРЕЙ. СТИГА С ТОВА ЗАМАЗВАНЕ НА ОЧИТЕ. ИСКАМЕ ИСТИНСКА СЕЛЕКЦИЯ ОТ КАЧЕСТВЕННИ ИГРАЧИ.

Коментарите са затворени