Поредната новина на PlovdivDerby.com се потвърди официално. Президентът на Крумовград Басри Саров призна, че Ботев Пловдив проявява интерес към трима играчи на новаците в елита.

Преди 2 дни PlovdivDerby.com първи ви информира за интереса на канарчетата към Серкан Ювеин, Алек Колев и Кацаров. Днес от Крумовград потвърдиха, че жълто-черните са влезели и в официални разговори за триото.

Какво заяви Басри Саров можете да прочетете ТУК>>>

17 КОМЕНТАРИ

  1. ЖЪЛТУРИТЕ ПРОСТИ В ПЛОВДИВ СА НИ ГОСТИ!! 6:0тевЪ коматевУ

    АЙ КАНАРЬЕЕЕ БРАТЯ РОМИ И СЕЛЯНЬЕЕЕ ДА СИ ВЗЕМЕМ СЕРКАНЪ И МЮМЮНЪ ДА НИ ПРОСЛАВЯТ КЛУБЧЕТО ЧЕ КОПАЕМ ДЪНОТО ОСВЕН ЧЕ СМЪРДИМ НА ПОТ И ОЦЕТ И СМЕ С ЛИЛАВИ ВЕНЦИ СМЕ И ПРОСТИ И УМСТВЕНО СКОПЕНИ 😁ЗА КОМАТЕВО!!! ЗА СОПОТ

  2. 2
    4

    Кур за СЕРКАН !!! Да не си и помислил да де връщаш късокрак педераст, долен, рязан. На нас предатели не ни трябват. Стой аи там при твоите сънародници в кУрмовград. Да се контузиш дано за винаги!!!

    • Е хубава работа, бива ли да кълнеш като Стикса? Не така.

  3. 11
    3

    А неотдавна, легенда стара
    На цялата страна в ефир разказа.
    С голяма гордост, без капка драма,
    Че сте мангали – дейба ваш’та мама!

    • 2
      3

      Пуми Успокой се бегай да вадиш картофи и по-кротко да не се спънеш

      • Много ти е гадно, че в цяла България ви посрещат мощно с “Цигани, цигани, цигани!”.
        Зума с право ви го каза – “дейба ваш’та мама”.
        Отивай да пребиеш Айшето и лягай да спиш, утре те чака тежък ден по казаните!

  4. 6
    1

    За какво дойде в Пловдив спортният директор Артур Платек?????? Да прави такива трансфери ли?! Първите дето ги докара от джунглите Керкез ги отпрати с летящ старт, а тия дето сега ги гласи от Крумовград кому са необходими??? Ако Алекс Колев е наистина толкова добър досега Левски 1000 пъти да са си го взели тъй като си е техен юноша! Плюс това беше при нас и знаем докъде се простират възможностите му. Серкан… Той мина през доста отбори и никъде не остави следа, нито успя да заблести някъде и в крана сметка да се наложи. Другият ми е непознат като качества. Ако наистина беше нещо свястно досега да го е поискал някой от отборите които са преди нас в класирането. Каква нова политика,какви 5 лева??! Тоя Платек е досущ като предшественика си!!! Ако му направите един клозет за една седмица ще го напълни! Каква е тая гавра с Ботев и кой най-сетне ще сложи край на това???! Спешно ни е необходима нова защита като някои от сегашните могат да бъдат ползвани за ротация. Тук един много правилно охарактеризира “новите” кандидат попълнения като-“изпърдялници”!!! 😂

    • 4
      1

      Алекс Колев е средна ръка нападател даже според умрелите стандарти на нашто първенство, предполагам че го гласят за резерва на Бароан. Ако вкара някой и друг гол-добре дошло.

      За Серкан обаче не съм съгласен. Той не е играч който ще блести където и да е играе, обаче в халфовата линия може да е адски полезен-поне толкова добър е колкото Мертенс, може би по-добър. Ние в момента нямаме такъв играч Номер 6 тип Бакалов, който може да вземе топката и да изнесе, може да затваря, може да участва в атака. Черноработник който е необходим на всеки отбор. Тва да отиде в Лудогорец беше адска глупост, аз лично много ше се радвам да се върне.

      Другия не го знам къв е, ше го видим.

      • 3
        2

        Ти щом сравняваш серкан с мертенс си ми ясен. Единственото общо между тях е че са адски некадърни и не стават за нас. На нас ни трябва футболист тип Иршак или Боби Галчев. Серкан да не си и помисля тоя предател мръсен.

        • 1
          1

          На нас може да ни трябва и футболист тип Лео Меси ама всички такива били заети.
          Много емоционално гледаш на нещата-те са футболисти играят за пари, тва че отишъл някъде където му давали повече е тъпо за нас ма чак пък предател. В края на краищата не е отишъл на Джамията Лалута все пак

  5. Христо Янев след загубата от пловдивските им адаши: "Ако някои неща продължават така, си тръгвам?"
    5
    7

    Другият мач във фокуса на копоите в залозите от Спортрадар, за жалост е ботевисткото дерби между Ботев (Враца) и Ботев (Пловдив), завършило при резултат 3:5.
    Отборът на врачани бе глобен миналато първенство след три доклада получени от УЕФА (изготвяни от Спортрадар) за сериозни съмнения за уговорени резултати в срещите Ботев Пловдив – Ботев Враца (6:0), ЦСКА-София – Ботев Враца (5:1) и Пирин Благоевград – Ботев Враца (2:0).
    След съботната загуба от Ботев Пловдив (3:5) треньорът на тима от града под Околчица Христо Янев заплаши, че ще си тръгне, ако някои неща продължават така.
    Интересното е, че Христо Янев бе треньор и на Пирин Благоевград в мача у дома срещу Ботев Пловдив миналия сезон. Тогава гостите спечелиха с 4:2 след 3 попадения на Бароан и автогол на Дюлгеров. Янев също каза, че ако някои неща продължават така, ще си тръгне и скоро го направи.
    Явно нещата в тима от Враца не са много читави, щом даже Янис Карабельов им вкара гол в събота.
    И все пак, какво искаше да каже треньорът на Ботев (Враца) Христо Янев след загубата от пловдивските им адаши: “Ако някои неща продължават така, си тръгвам?”

    • 2
      8

      Над 5.5 магията на Ефбет лига. После тъпите жълТУРЦИ за нас говорят тото ! Само да им припомним обръщалките с Лудогорец и с Крумовград 2 с втория отбор и една с първия 🙂

  6. 15
    3

    До пролетния дял на първенството има много време. Засега само общи приказки.Лично мнение-нито един от посочените няма място е “Ботев”Пловдив.

  7. 11
    4

    Кой е Серкан Ювеин? С тва име мяза да е някой от Ювентина а ние такива не щем.

    • 2
      3

      Юноша на Ботев Пловдив, набор 96!Нещо да кажеш?

      • Аз познавам играч с подобно име, но горе в текста пише за някакъв Серкан ЮВеин и понеже се предполага че журналистите са грамотни, реших че става дума за някъв друг :):)

Коментарите са затворени