Преди няколко дни Христо Крушарски заяви, че желае Павел Колев да остане на поста изпълнителен директор, а Илко Пиргов да бъде назначен като спортен такъв. Днес от Локомотив Пловдив съобщиха официално, че това вече е факт:

“Уважаеми локомотивци,

В навечерието на мача от 4-ия кръг на “Първа професионална лига” срещу “Левски” бихме искали да ви информираме, че след проведените разговори в края на тази седмица между собствениците на “Локомотив” г-н Адам Сотков и г-н Христо Крушарски с Павел Колев и Илко Пиргов бе постигнато съгласие за организационната структура на клуба. Павел Колев ще продължи да изпълнява функциите на изпълнителен директор, Илко Пиргов ще бъде спортен директор на “Локомотив”, a Антон Иванов – административен директор.

Колев и Пиргов заедно със старши-треньора Александър Томаш ще вземат стратегическите решения за развитието на клуба след финално одобрение от собствениците.”

5 КОМЕНТАРИ

  1. Кой и какъв директор ще е, не е най-важното.По-важното в случая е започналата тенденция да се продават най-добрите ни футболисти. Това показва че всички приказки за класиране в зона Европа са празни фишеци. Локомотив от години не е имал толкова балансиран отбор и сега какво, искате да го преравните с нашите съграждани и да се превърнем в дънни риби като тях ли?

  2. 3
    4

    Друго казва Колев.Все още е с предизвестие.Лъжи,лъжи,лъжи.Цигански сюжети.Гейбандата се превъзбужда.

  3. 1
    4

    циганите се сродиха!пу майка ви дейба помиярска!

  4. 6
    4

    Не Крушарски,а Колев се е съгласил.Решението е негово.

Коментарите са затворени