Левски вече спокойно може да заяви, че е стартирал лятната си селекция. Предварителен договор със сините е подписал Алекс Колев, разбра “Тема Спорт“. Нападателят на Крумовград, който бе желан на “Герена“ и през зимата, ще облече екипа на столичани като свободен агент.

В последните месеци усилено се говореше, че 31-годишният национал ще премине в Левски. През зимата изпълнителният директор Даниел Боримиров бе отправил оферта към ръководството на Крумовград, но до сделка не се стигна. Клубът от Родопите заяви, че е имало разговори, но не и официално запитване.

По време на лагера на сините в турския курорт Белек Алекс Колев изгледа две контроли на тима. Това още повече засили спекулациите за негов трансфер в Левски. Нападателят дори коментира информациите и за пореден път заяви, че желае да облече синия екип.

“Левски са предложили трансферна сума, с която нашето ръководство не е било съгласно. Доколкото знам, тя е била 50 000 евро, но нашето ръководство отказва. Оттам насетне не съм запознат какво е станало, дали е имало втори или трети разговори. Нещата не се променят. За мен всеки един футболист би искал да носи екипа на Левски. Никога не съм крил пристрастията си към тима. Искам да играя на “Герена“ не като юноша, а като футболист на първия отбор“, заяви наскоро нападателят.

32 КОМЕНТАРИ

  1. Алекс зъщо злагаш са върниса в великият БотяфЪ

  2. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КЮСТЕНДИЛСКИ ЛЪЖЛИВИ АМЕБИ

    • Кога беше празникът на бягащите епилирани мъжки крачета, да честитим и ние на вас. Не е ли втори февруари?

      Взимай бръсначката и епилатора и марш в банята! Стига си занимавал обществото с комплексите си от Пловдивския любимец!

      • Пловдивски любимец???!?!?! 🤦Истинска майна, неаполитански нер,ювентинеци,беси……
        И на края едни гурливи лъжливи цигани без история

  3. През лятото на 2000 г. за треньор е назначен Димитър Димитров – Херо. Под негово ръководство Велбъжд за трети пореден сезон заема 3-тата позиция в „А“ група, а освен това достига и до финала за Купата на България. На 24 май 2001 г. отборът губи с 0:1 след продължения от Литекс (Ловеч) на столичния стадион „Локомотив“.

    Дни по-късно собственикът на клуба Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив

    • Можеш да провериш в УЕФА , че историята на Локомотив Пловдив преди датата 2001 година е запазена за Локо. Няма два клуба, а един и една история, която няма прекъсване. Всичко случило се е напълно законно, за разлика от Локомотив, историята на цска в УЕФА започва през 2018 година!!!

      Болно ви е, но Локо е любимецът на Пловдив за всички времена и така ще е за вечни времена!

  4. Жълтури, дали са отрязани 15 милиона за стадион Локомотив, ще кажат от Община Пловдив и нейния кмет. На този етап няма никаква официална информация, напротив, писа се, че кмета ще пътува до софия, за да получи парите от 42 милиона за Локо.

    • Хахаха кмета щял да пътува до София за да ПОЛУЧИ парите ахахах умирам…те ще му ги дадат в чували в употребявани петдесетачки, да са трудни за проследяване ххахахх ей тва е циганина си е циганин…

  5. ГЪЪЪЪРЧ МАМА ВИ ДЕЙБА КЮСТЕНДИЛСКА 😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
    ДО КАТО ПУКНЕТЕ ЩЕ Е ТАКА ! И ВЪВ СМРАДЛИВИТЕ ВИ ГРОБОВЕ ПАК ЩЕ СЕ ГЪРЧЕТЕ КАТО СЕ СПОМЕНЕ ИМЕТО СВЕЩЕНО!

  6. 1
    2

    Селянин от Стамболийски ,естествено от Ботяв ,набил Китаец 40 кг

  7. 1
    1

    Курвенската руска зган и умряха те от срам еееееее ,догодина пак във Б

  8. ЗА ТОВА ЛИ СИ ИЗКАРА КАРТОН ЗА ДА НЕ ИГРАЕ СРЕЩУ ТЯХ ? ЖАЛЪК СИ АЛЕКСЧО

    • Не могат да ни спрат Левски , видяхме ги с Гошо Николов , още ни се смеят

  9. 2
    2

    Канари, днес е прекрасен ден за шеги и небивалици. Моля ви учтиво, разкажете ни пак как вие ботевистите строите стадион Локомотив. Разкажете ни и , че сте леки жени, които са легнали във финала на финалите с Петата на Локомотив.

    Благодаря предварително за доброто настроение, което създавате, не всеки палячо е ботевист, но всеки ботевист е палячо…

    • 2
      1

      Станиславе, забавно ти е, но ако не бяха феновете на Ботев още щеше да гледаш скелето. Леките жени са тези, на които се правят подаръци.. в случая това сте вие! Разбра ли, психар?

      Стадионът в парк Лаута се строи от Рудин… и то много некачествено и евтино. Хващай си задника, купи боя и четки и марш да боядисваш парапетите на Бесика.

      • 1
        1

        Поне за едно си прав- забавно ми е. А стадионът се строи заради феновете на Локомотив Пловдив. Ако бяхме стояли както направиха феновете на Левски, сега щяхме да се молим за една козирка и никой нямаше да ни обърне внимание. А ние се борихме за справедливопст и я получихме.

        Има си кутии за дарения, които ще се използват за по- добрия вид на Бесика. Нас не ни мисли, ние имаме най- добрите водачи в България- ТЕ СТРОЯТ СТАДИОН ЛОКОМОТИВ, ТЕ ПОЛУЧИХА ПАРИ И ЗА ЦЕЛИЯ СПОРТЕН КОМПЛЕКС!!!

        Леката жена е лека, защото си разтваря краката лесно, справка 15.05 2019…Подаръци полачават и децата и тях ли направихте курви, за да не признаете, че Локо просто е по- класният отбор???!!!! Посегнахте и невинните детски души, Е НЯМА ПО ТЪП ОТ бултрас!

        • На мантри си силен и нямаш стигане, но на действия си кръгла нула! Вземете си почистете трибуната като за начало. Колкото до финансирането, вече ви отрязаха 15 милиона от него… и това ли не разбрахте?

        • Забавно ти в ама не и когато минаваш по Източен, а плешив маймун? Забавно ти е ма се гърчиш от завист всеки път като видиш стадиона, майка ти дейба сополива.

  10. Дали е Алекс Колев или Жоро Николов разликата не е огромна.
    От Крумовград на нас ни трябват Серкан и Тонев.

      • На тебе ти трябват два туката в рядката козя брадица педерас плешив хаха

        • 1
          1

          Ми помисли малко бе селски кюнлия , кво значи на нас ни трябват?

          • Ше ти обясня лично като приемеш една от многобройните покани за срещичка на баничка, айрянче и шутове в муцуната.
            Бих те поканил на кафе ама знам че си гладен плъх и баничка ше ти дойде по-тамън.

  11. Ако някой иска да гледа приятелите от ПАОК и да се разходи в Солун на море, да знае следното.

    Само с електронни билети вече ще може да се влиза на стадионите в Гърция, съобщават от спортното министерство. Промяната влиза в сила от 9 април, а целта е да се идентифицират лесно нарушителите.

    • Станиславе, когато и да ти разбият плешивата мутра, все ше е късно, измекяр гнусен.

  12. 2
    3

    Фенът на ботев , набил чужденец до Гранда бил от Стамболийски, нима е изненада за някой , диви,диви ,селяци , после се мръщите като ви бием

  13. 1
    2

    Алекс Колев трябваше да е футболист на Ботев
    Но с простия руснак и гъзолизниците от сдружението начело с Рашо толкова

    • 1
      5

      Имате си георги николов- Дървото, нападател за средняшки отбор, така че сте си идеални. Няма как селския ви тим да мечтае за класен играч. Ботев съществува, за да забавлява Локомотив с шутовски и клоунски изпълнения.

    • 2
      2

      Алекс Колев не беше ли вече футболист на Ботев? Нищо впечатляващо не показа.

Коментарите са затворени