Христо Крушарски обяви, че не приема оставката на Павел Колев като изпълнителен директор на Локомотив (Пловдив). Бизнесменът съобщи три големи новини за „черно-белите“.

Първата е, че от вчера той отново има думата в мъжкия състав на клуба.

Втората е свързана именно с Павел Колев.

„Казах преди дни, че ако Колев го сърби, да ми каже, за да го почеша. Е, видяхме се и аз правя всичко възможно, за да го задържа, защото той е професионалист и знае как да работи. Павел е пуснал едномесечно предизвестие за напускане. Надявам се да го скъса и хвърли в коша. Мисля, че ще успея да го разубедя, но той е зрял и интелигентен човек и има последната дума.

При положение, че Колев остане на поста си, Локо Пд ще има и спортен директор. Това ще бъде Илко Пиргов, когото феновете обичат и уважават.

Разберете едно – пушекът в Локото трябва да излиза само от един комин“, категоричен беше Крушарски пред Блиц.

22 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    Тъпо комсомолско копеле,Колев е против продажбата на футболисти с потенциал,а дружко на Малък Тошко си отговорен точно за това.Как може Томаш да не се познава лично с прекият си началник,или е лъжец.Господа от малцинствата ,ние бяхме военни не по наше желание.Но вие първо умишлено се сдружихте с Марица,години преди това.Унията се разформираха по желание на кършакалии.Ботев е два пъти шампион,с две купи.Само едната купа е спечелена под пагон.Вие цигани бяхте жп офицери пътуващи безплатно в България и един път в Европа Като служители към пощата ползвахте безплатни телефони, и получавахте апартаменти от общината.Кмет тогава беше Карло Паникан,попитайте майор Христо Атанасов Бонев или Гочето футболист който може би е най уважаваният от цял Пловдив.Футболист макар от Благоевградско,но с висше образование.ВСИ,но ако не се лъжа може би с две.Престаанете с вашите измислици.

    • Селски бек,иди на Скобата ,за да събереш препечеленото от майка ти и сестра ти!Не философства селяндурино,не ти се отдава!

    • С това име даваш публичност на идеология, която е жестока, античовешка и несъвместима с настоящето.
      С това име се нареждаш до военнопрестъпници, убийци и хора изпитващи удоволствие от насилието и унижението на други хора.
      Всичко това няма нищо общо със спорта и футбола в частност. Футболът е красива и честна игра, за хора с висок дух, уважение към противника и вяра в собствените сили. Спортът възпитава тези идеали и прави хората по-добри, с което укрепва и цялото общество, от което произтича още по-красив и успешен футбол.
      В спорта няма място за омраза. Но той е винаги отворен и са добре дошли всички, които успеят да се отърсят от нея и нечовешките си заблуди.

  2. Г-н Крушарски. Ако искаш Колев да остане, обещай ни че няма да продадеш нито един футболист повече. Да изтъргувате най-добрите играчи и то за 150 000 евро означава че вас не ви интересува Локомотив да има силен отбор и да играе в Европа а само как да изкарате пари. Така не бива да се работи. Именно заради това Павел Колев подаде оставка.

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.

      Абсолютно.Колев е доказан специалист и човек на когото трябва да се има доверие.Браво за Вашето мнение.Същото го споделих и тема за Ботев.Радикали ми се изрепчиха.Крушарски е в Локомотив за индиректна печалба.Погледни водещите отбори,техните собственици и развитието им.Наследници на КТБ са сини,червени и вие Виваком с БТК,Петрол,Дунарит.Само Техномаркет е в Лили,ако не го е продал.Дунарит се води официално на аржентинец.Да продаваш надеждни футболисти при положение че вече имаш готов е самоубийствено.Ако играеш в Европа което е пазар ще спечелиш няколкократно.Но за да стигнеш до там трябва да имаш стабилни директор,треньор,скаути.Крюшо или Зингаревич щеше ли някой да ги знае ако не са собственици на отбори.Впрочем дядо ми беше деятел и активист на Спортклуб,до момента на Славия Ченгелов.Казваше ми,,,няма да се интересувам вече.Второто име е на интернационалист терорист,,.Лек ден.

    • Как няма да ги продадат като им изтича договорите след пет месеца няма да вземат нищо

  3. 2
    2

    Погледнете класирането. Макар и временно, то показва много ясно класата на двата отбора. Локото в зоната на Шампионската Лига а коматевци в зоната на изпадащите. Каквото и да си говорим по форумите, това е реалността.

    • … и винаги е било така от както падна тяхната създателка и покровителка БКП…

      Въпрос на манталитет!

      • Да говориш за БКП, след като собственик ви е Крушарски, ортака на Тодор Славков е признак, че си олигофрен.

        • Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!

          Ти май не правиш разликамежду партия и член на партия…. тъп селянин си

    • Авраме, нивата е дълга. Пилците се броят на есен!

  4. 5
    5

    Крушарски е дърт дятка който говори простотии. Кур за Локо Пловдив само Ботев Пловдив.

  5. не се пени много бе гном,че току виж получил си инфаркт от злоба

  6. 3
    5

    дъртия пергиш пак а зажаднял да си ги слага на оная си работа

  7. 6
    2

    Андрей, клепар плешив, защо линка на дънните риби е преди линка на вице шампионите и носителите на супер купата на България, шибана жълта дънна жабо?!

    Колко пъти трябва да ви шибат с 6 гола и пета?!

    Пу, да ти еба майката, отроче комунистическо долно!!

    • 3
      5

      Путко църно.бяла!

      Знаеш ли азбуката, дебил?

      • 5
        2

        Валидолче, жълта дънна жабо?
        Или най-добре кършум в главата за да не се мъчеш още…

    • 3
      5

      Ти нормален ли си мангал миризлив. Ходи си в кюстендилската циганска махала. Майка ти те мака там. Молоумник смахнат

    • 4
      1

      Прав си. Плешивата жълта дънна жаба Андрей ще бъде ебан ако се появи на Лаута.
      Мръсен комунистически дебил и слуга на Пеевски!!

Коментарите са затворени