Локомотив (Пловдив) приема отбора на Ботев (Враца) в среща от 3-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на „Лаута“ започва в 21:15 часа. Ако смърфовете победят с два или повече гола, те ще оглавят класирането в Първа лига макар и при неизиграни пълен кръг.

Последната седмица беше турбулентна за пловдивчани, защото изпълнителният директор Павел Колев обяви, че напуска. Последва изказване на боса на Локомотив Адам Сотков, в което той заяви, че не разбира решението на Колев и не знае каква е причината. В същото време феновете на отбора скочиха на клубното ръководство по шест точки, а в неделя стана ясно, че халфът Пиер Зебли е продаден в Азербайджан.

Всички тези събития е много възможно да окажат влияние на представянето на Локомотив в днешната среща, в която тимът приема Ботев (Враца). Врачани победиха Славия преди седмица с 2:0 и при тях настроение е приповдигнато. Локомотив също показа добро лице при визитата си на Локомотив (София), като си тръгна с трите точки след победа с 4:2.

Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес определи група от 20 футболисти за предстоящия двубой с Локомотив (Пловдив). Мачът на “Лаута” е в понеделник (31 юли) от 21:15 часа, а новото попълнение на врачани Едуардо Кунде за първи попадна в разширения състав.

Бившият футболист на Локомотив Момчил Цветанов ще има възможността отново да играе на „Лаута“, въпреки че ще носи екипа на врачани.

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) – БОТЕВ (ВРАЦА)

Вероятни състави:

ЛОКО ПД (4-2-3-1): Хоркаш; Матеус, Паскалев, Сегура, Лясков; Х. Иванов, Каракашев; Дион, Д. Илиев, Джовани; Г. Минчев

БОТЕВ ВР (4-2-3-1): К. Костов; Мендоса, Кавдански, Фелипе, Цветанов; Ивайлов, С. Велев; Маринов, Генов, Да Силва; Переа

СЪДИЯ: Ивайло Ненков
СТАДИОН: “Локомотив”, Пловдив
НАЧАЛО: 21:15 часа

1 КОМЕНТАР

Коментарите са затворени