​​​​​​​Беше даден рестарт на Efbet лига, като BgDerby.com потърси Костадин Видолов да деде оценка за първите двубои на пловдивските Локо и Ботев.

Магьосника искрено сподели и мнението си отностно, това защо не е заминал за Китай с близката си дружка Ясен Петров.

“Сега съм по-свободен и гледам доста мачове. Първенството се поднови. Локо и Ботев ги наблюдавах. Изненадан бях от Локо….

Цялото интервю с Коце Видолов можете да прочетете ТУК>>>

19 КОМЕНТАРИ

 1. 1
  1

  Добрый день! Я обратилась к магу Роману Петровичу с просьбой о помощи в восстановлении отношений с моим мужем. Роман Петрович рекомендовал мне кладбищенский приворот по фотографии, чтобы вернуть искру в наши отношения. Результаты были поразительны: мои чувства стали более глубокими, а отношения стали стабильными и гармоничными. Я очень благодарна Роману Петровичу за его помощь и эффективные ритуалы!

  -что такое кладбищенский приворот отзывы
  -кому помог кладбищенский приворот отзывы
  -приворот отзывы кто делал форум кладбищенский
  -сроки кладбищенского приворота отзывы
  -кладбищенский приворот отзывы кто делал через сколько действует

 2. 2
  4

  За Ботев няма какво да се каже
  Все пак клуба се ръководи на Европейско ниво….

 3. 4
  3

  На мача с Етър ще има ли пак охрани от К2 да пазят Къмпънито?

  • Кого ще пази охраната? Ще дойдат ли изобщо хора на мача??? И ако дойдат какво ще видят? Пък и трябва ли изобщо да си губят времето и парите? Човек ходи на мач за да се разтовари от стреса в ежедневието,а не да се натоварва допълнително с негативни емоции за които на всичко отгоре трябва и да си плати?!

 4. 5
  3

  По диема гледах един турски сериал! И аз плаках с главните героини .. пак се оплакваха че някой ги е пердашил

 5. 6
  4

  Този на кво основание говори за ЛОКОМОТИВ, бегач за пари.

  • 2
   5

   Защото беше футболист и на Локомотив(юношата на Марица) !

 6. 4
  4

  Видоле фнимавай в картинката да не ти дърпами ушити ей

 7. АНДРЕЙ СПАСОВ ДОКАЗАН ЛАПАЧ НА ВСИЧКИ ЧЕРНО БЕЛИ
  2
  10

  Курвата на Войсил Игра вьв Отбора на Пловдив видя парите избяга мишко долна не стьпвай там кьдето яде хляб и имаш сумати години за нас еничар мрьсен

 8. 9
  5

  Коце, може разни “вечни разбирачи” да плюят по Томаш, но той има подкрепата на ръководството и просто работи. Виж в “Ботев” е друга работа, напрежението расте от хора, на които не им пука за някакъв си отбор. Осигуриха пари от Бюджета за един стадион, даже осигуриха и за Лаута, за да не се шуми прекалено, и след като тези огромни застроени площи са готови за експлоатация да ги харижат на човек, който не е от тяхното крадливо котило, не, тази няма как да стане.

 9. 11
  10

  Ясен Петров, човекът, който унизи Ботев с 4-0 и имаше радост до небесата след всеки гол. Тогава възникна въпросът към дебилната жълта публика:”КОЛКО ГУМИ ИМА КОЛАТА?”

  Хубави времена бяга, но сега е още по- хубаво. Бахури и Пети, това е жълтия живот. За Ясен с 4-0 и Колко гуми има колата, могат само да мечтаят…

   • 5
    6

    Стоян канара каза уя да го ядем ний жълтите юраци ва да тейба.

   • 3
    5

    кУрамиград ви тури до сливиците! Устата ти лъха на кУрамиград…

  • 2
   1

   Ами колата има пет гуми/ с резервната/, ама мангалите,или не могат да броят до толкова, или се правят, че не могат/кофти им е от 2х5/!

   • 1
    1

    А на крумовградските резаци по-рязани ли са от на жълтите или ваще са по-сиренясали … Не питам кой на кого лапа то е ясно лъхаш на крумовградска саламура…. батко ви Илиян сега дава ли ви да ходите на стадиона или първо му звъните да питате може ли … ?

   • Кое е по-голямо и унизително?2×5=10 или 1×7+1×5 +1×6=18 а криви тиквочи?

 10. 12
  3

  Коце,Яшар е доказана ковра, що се чудиш, че не те е поканил….

Коментарите са затворени