Обръщение на организираните привърженици на Локомотив Пловдив към ръководството на футболния клуб

През последната година наблюдаваме впечатляващи постижения в управлението на клуба:
1. В продължение на месеци не беше проведено общо събрание на клуба.
2. В продължение на години по базата в Тракия, „гордостта“ на Христо Крушарски, парите за която потънаха в последните две години, не се случва нищо.
3. Онлайн магазинът на клуба е собственост на фирма с управител Таско Тасков. Същият магазин не функционира нормално и всичко около него е далеч от нормалното за футболен клуб.
4. Маркетингът на клуба е в печално състояние.
5. Не е предприета дори и една стъпка за изграждането на клубен магазин и музей.
6. И не на последно място, за всичко посочено по-горе ръководството САМО си постави срокове, които системно не спазва.
Ако лицата от ръководството на клуба не са разбрали, те се намират в Пловдив. Не някъде другаде, а в Пловдив, в Локомотив (Пловдив). Българската действителност е такава, че в ръководството на Локомотив (Пловдив) се подвизават знайни и незнайни ловци на слава и бързи пари, аматьори, които трупат актив на гърба на клуба.
Не желаем лица като Таско Тасков и Иван Иванов, с прякор от сферата на флората, да участват в клуба под каквато и да е форма. И двамата имат достатъчно съмнителна репутация, което носи негативи на Локомотив. Професионалните им качества са извън всякакво съмнение – такива просто няма. Очакваме тези лица повече да не се появяват на Лаута. Ако все пак го направят, изходът ще им бъде посочен незабавно.
Притеснително е, че ръководител в клуба напуска само четири седмици след като се е присъединил. Очевидно е, че дори и такъв кратък период е бил достатъчен, за да лъснат хаосът, липсата на организация и въпиещата аматьорщина на всички нива в клуба от години насам. Успехите не могат да го прикрият.
Нелепо е как дребни битови проблеми не намират решение седмици наред. А може би лицата, които са начело на клуба, подхождат по същия начин и при решаването на такива проблеми у дома. Не би ни изненадало.
Не желаем да слушаме арогантни глупости и изтъркани приказки от лица, попаднали по стечение на обстоятелствата в Пловдив. Докато сте тук вършете като хората това, което се иска от вас, и без много излишни приказки!
От
Организираните привърженици на Локомотив Пловдив”

Реакцията не фенклуба идва след напускането на Павел Колев и разразилата след това само за няколко часа сериозна полемика. Проследете темата:

Още по темата:

13 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Как се печели от пловдивската славия бе сандокани? Един файтон хора на мач, после от билетите не можете да покриете разходите за почистване от люпени семки.
    ЖП ЕМИГРАНТИ. Я кажете ся за историята с кой трен дойдоха бобайковците ви 36та година? С ямболския или свиленградския?
    По вагоните ли спаха докъ им дадът ведомствени жилища? Е те тва ако не са истинските потомствени майни та на.
    Спортклуб как играха срещу жп дружината?
    Парчевич и те? Историцииии, в македония ли се учихте на история и тълкование а?
    Влаткооо засрами са бе дарбиии. Кажи ми как до преди 6-7 години никой не се беше сетил че видиш ли локу е по старо.
    Комплексирани сандокани

  2. Сори, не съм от групировките, но за кой Иван Иванов става въпрос в статията? Бившият ни футболист ли?

  3. 3
    3

    Само нежни ще ви оправи оправи вас . Ревльовци

  4. СОТКОВ МОМЕНТАЛНО СИ ВЗИМАЙ НЕКАДЪРНИКА ТОМАШ ТАСКОВ ИВАНОВ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КЪРЛЕЖИ КОИТО ДОКАРА ДА ЖИВУРКАТ НА ГЪРБА НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ И СЕ ОМИТАЙТЕ ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН ДОБРОВОЛНО АКО ЛИ НЕ ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМЕ НИЙ ЗА СПРАВКА КОКО ДИНЕВ НИЕ НЕ СМЕ НИТО ЛЕВСКИ НИТО БОТЕВ НАСКО РАЕВ МОЖЕ ДА ГИ ВЪРТИ ГОВЕДАТА КАКТО СИ ИСКА СЪЩАТА ИСТОРИЯ И ЗИНГАРЕВЕЧ СЪС БОТЕВ НО ТОВА СИ Е ТЕХЕН ПРОБЛЕМ НО ЗАПОМНИ НИЕ СМЕ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ И НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ДА СЕ ГАВРИТЕ СЪС ЛЮБИМИЯ ОТБОР ЗА ТОВА КРОТКО И МИРНО СИ ВЗИМАЙАТЕ БАГАЖА И БОКЛУЦИТЕ И ГАЗ КЪМ ГЕРЕНА ПРИ НАСКО РАЕВ ВИЕ И БЕЗ ТОВА СТЕ СИ ДРУЖКИ ЩЕ СИ ПАСНЕТЕ ИДЕАЛНО И ЗАБРАВЕТЕ ЗА ЛАУТА КАКТО ГО НАПРАВИ И КОКО ДИНЕВ ПО РАНО

    • 2
      3

      Ей, тъпанар!
      Точки, запетаи не можеш ли да ползваш?

    • 4
      2

      Аххахахахахахаххаахаа 🤣😂🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣😂🤣🤣😂🤣🤣😂😂🤣😂😂😂Я ПАК ? КОИ СТЕ ВИЕ ?ХААХАХАХАХАХАХСХАХХАХАХАХ
      Я КАЖИ ОТ КАКВО ДА ЖИВУРКАТ НА ГЪБА НА КЮСТЕНДИЛСКИЯ КАТУН ??
      ОТ ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ И АРТИКУЛИ ?
      ОТ ПРОСЛОВУТИТЕ ТВ ПРАВА ИЛИ …….
      ОТ ЗА ТОВА ЗА КОЕТО СТЕ СЪЗДАДЕНИ. ТОТО И САМО ТОТО . НО ХОРАТА СИ ОПЛЕТОХА КОШНИЦА И ЩЕ СИ ВЗИМАТ ПРОЦЕНТИТЕ СЕГА . А ВИЕ ЩЕ МЪЛЧИТЕ ГУРЛИВИ ЦИГАНИ И ЩЕ ЛАПАТЕ КУРА

  5. 5
    1

    Никой от ръководството не брои лилавите венци са живи.

  6. 5
    2

    Питайте ръководството и Тасков за неустойката която клуба ще трябва да плати за разваления договор с Joma

  7. 3
    4

    Сотков Заповядай вьв понеделник вьв 9-15 на Стадион Локомотив дребна душичко Искаш да продадеш Джовани матеус и Хоркаш да се налапаш и да бягаш всичко го знаем мизерник но не си познал ПЛовдив ще ти стане тесен убитак !!!

Коментарите са затворени