Единият от основните акционери в Локомотив (Пловдив) – Адам Сотков, потвърди за желанието на Павел Колев да напусне клуба два месеца след назначаването му за изпълнителен директор.

“Вярно е, че Павел Колев напуска, но не знам какъв е мотивът му. Дойде и ми каза, че не му харесва състоянието на духа в клуба. Има някакъв личен проблем, който не е свързан с мен. Нито сме имали скандали, нито с Христо Крушарски е имал проблеми. Нито има скандали в отбора”, заяви пред sportal.bg Адам Сотков.

“Или е получил предложение за по-добра работа, което няма как да твърдя, или има лични проблеми. Решението му не е свързано нито с мен, нито с клуба. Не ми е ясно защо е решил да напусне. Не искам да се разбира, че го нападам по някакъв начин. Няма скандали между нас. Той сам може да отговори защо е решил да напуска. Със сигурност няма йерархични проблеми в Локомотив. Най-вероятно е имало разногласие, че сме искали да продадем някой футболист, а той не е бил съгласен. Така или иначе до трансфер не се е стигнало”, допълни още бизнесменът.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 6-0 7-3 4-0 ГОРДОСТА НА ПЛОВДИВ НЕНАДМИНАТ ХЕГЕМОН В ГРАДА !!!

    Скоро ще те изкарат сьс линейка от нашия дом няма да тьрпиме повече да се подигравате сьс черно бялата идея локо пд не е заложна кьща продадеш ли Джовани,Матеус,Хоркаш забрави за Град Пловдив анонимник мрьсен клошар

    • Каква гордост на Пловдив бе кюстендилски миризлив мангал. Кога дойде в градът и взе да се правиш на филибелиец посерко

  2. Сотков с тези бузки,прилича на добре сложен лалугер!
    И в акъла е същия!Продава всеки рентабилен играч,пълни джоба и да си еВе!

Коментарите са затворени