Съсобственикът на Локо Пд Христо Крушарски коментира лаконично, но цветущо пред Блиц трусовете на „Лаута“. Изпълнителният директор Павел Колев изненадващо напусна след само два месеца работа.

„Наистина не знам детайли, защото съм в чужбина. Но тези дни се връщам. Ще му се обадя на Павел Колев, за да видя къде го сърби и ще го почеша“, отсече в свой стил бизнесменът.

„Но проблемът не съм аз – аз не продавам, а създавам футболисти. Нещо се е случило от другата страна (б.р. – има предвид другите съсобственици). По всичко изглежда, че два влака са били композирани на един коловоз. Явно е така, щом се вдига патърдия“, каза още Крушарски.

Още по темата:

11 КОМЕНТАРИ

  1. Не знам защо но наш Ристьо Говедарски много ми прилича на гениалният френски комик Луи дьо Фюнес, с тази разлика че ония имаше мозък в главата си а нашият е просто един тъп, селски тарикат, който и две думи не може да изрече грамотно. Много жалко че такива отрепки на обществото на днешно време имат власт. Затова и страната ни е на този хал.

  2. 0
    1

    И да не забравиш като почешеш Колев, после и мен да ме почешеш по мъдята. И ти си същата стока като тоя, дето го доведе. Аман от пишман собственици.

  3. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.

    Клоун.Какво очаквате от сътрапезника и съдружника на малък Тошко. Селски самодоволни пръчки.

  4. Тая стара номенклатура няма ли най после да се научи на обноски. Малко уважение. Човека е учил много повече от теб

  5. Сърби го една педя под пъпа , можещ да го прочетеш с език , селски комсомолски парцал.

  6. 4
    2

    Ей селянин вземи престани да се излагаш както и другия смешник Смотков ли кьв си далаверджии Локо пд сьс този отбор ще бие всичко наред но вие не искате това дребни душички сте скоро ще вдигате рьцете като едни други на магистралата няма да ви чакаме и няма да позволим да се гаврите сьс черно бялата фланелка

  7. 2
    4

    Крушарски пак сложи голям среден пръст в на индианците гъзо

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.

      Циганин,дори не става въпрос за Ботев,но ти миризливо те сърби гъза за жълта инванзия.Мангал глупав.

Коментарите са затворени