Отговорни фактори в Ботев Пловдив са подели инициатива да преместят финала за Купата на България от София в Бургас, научи PlovdivDerby.com. Причините за това са няколко, а вече дори има започнали разговори по темета, разкриха пред PlovdivDerby.com започнати със ситуацията. Феновете на канарчетата имат сантименти към стадион Лазур, където имат много хубави спомени. Това е и причината за породилата се идея. Лудогорец също ще е облагодетелстван от едно такова преместване, тъй като феновете от Разград ще трябва да пътуват много по-малко разстояние до морето, от колкото до столицата.

“Футболът е за феновете и се надяваме да постигнем съгласие с всички страни”, заявиха отговорни фактори от жълто-черната агитка. Утре предстоят нови разговори в тази посока с Лудогорец и Профи лигата като организатор на турнира.


Няколко часа след публикацията ни стотици фенове реагираха негативно на идеята и тя пропадна. Вижте подробности>>>

14 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    7

    Това за спомените е вярно. Папагалите няма да забравят подаръка на съдията, в домакинския им мача с Локо Пловдив на Лазур, завършил 1:1. Голът ич беше от двуметрова засада!

    • 7
      4

      А на мангалите гола изобщо не беше от засада, свиленградския мангал беше в 3 метра засада. Прочети правилата, олигофрен.

  2. 5
    6

    Ава ей от БФС-то финъла жа са игръй у Стряма и ний жълтити туптящи говнъ жа сми у септичната яма ва да гоейба.

  3. 27
    3

    Оставете мача да се играе в София стига глупости !

  4. 24
    5

    Ще е глупаво да се мести този финал от София в Бургас. Много повече привърженици на Ботев ще имат възможност да посетят мача, ако е в София.

  5. 17
    61

    Аз пък не искам мангали да идват и да цапат града ми! Достатъчно пъти идваха и палеха и рушаха всичко. Вече тази година показаха селско-циганския си манталитет като начупиха стадиона на Верея които на всичкото отгоре им отпуснаха повече места отколкото трябва. Защо това да се случи и с Лазур? Далеч Коматевските мангали от чистия град!

    • 21
      3

      Ти си си оцапан по природа. Ту си локомотивец, после ботевист, после заралия, а сега стана и бургазлия. Не пиши, а отивай към психиатрията.

  6. 24
    6

    Няма как да стане.Мястото на финалният двубой се определя предварително и не може да се променя освен със заповед на К.Домусчиев в защита на КАУЗАТА.

  7. 34
    8

    ВИЕ ЛУД ЛИ СТЕ БЕ?! ТВА НИ Е ДО ГЪЗА НИЕ ЩЕ ХОДИМ В БУРГАС. ИМАМЕ ЕДИН ПОЧИВЕН ДЕН НЕ ИСКАМЕ ДА МИНЕ В ПЪТ!

  8. 35
    8

    В София живеят много ботевисти. Правите пълна глупост.

  9. 38
    4

    Луди ли сте – ако е в Бургас може и да не ходя.. Защо да карам 300 км, като мога да карам 150? .. И какво ме ебе за феновете на Разград?

  10. 46
    7

    Дано да не е истина! Губим неограничено количество места! Няколко хиляди пловдивчани живеещи в София (като мен)… хлапето ми ще се спука да реве 🙁

      • 16
        1

        1000km за един ден с дете! Тъп ли си или се правиш на тъп?

Коментарите са затворени