Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш се изказа изключително критично към юношата на клуба Петър Андреев. Младият нападател влезе в 82-ата минута на мача срещу Берое (2:2) и не успя да отиграе топката при една чиста атака на своя тим.

“На Пепи Андреев може би трябва да му отрежа главата, за да бъде осъзнат. Защото се вижда тук долу на терена, а не на приказки и на самочувствие извън терена. И то не само за него, отнася се за всички млади момчета. Трябва да се покажеш, на терена, в тренировъчния процес, начин на живот, начин на хранене… Мечтите са хубаво нещо, но само ако си ги мечтаем, а няма действия – няма как да се случи”, заяви Томаш на излизане от стадиона в Стара Загора.

Наставникът коментира и ситуацията с бразилския халф Евандро, който бе заменен принудително още в 10-ата минута на мача.

“Проблеми с адуктора. Ще говоря с доктора и ще видим колко ще отсъства. Имаме най-добрия доктор. Той е магьосник! Надявам се да го възстанови за следващия мач”, допълни Александър Томаш.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 4
  1

  Томашевски,направо му режи малката глава !Циганите трябва да бъдат кастрирани и популацията им сведена до минимум !

 2. 1
  2

  ЯШАР следи жълтата циганка и иди я смени на скобата

 3. 7
  3

  А за Парцалев нещо да кажеш? И двата гола на Берое са след негови грешки, но го буташ за титуляр! Защо?
  Да не се боцкате?

 4. 9
  3

  Ами кой ви излъга че Петър Андреев става за футболист или пак е някаква шурбаджанашка далавера. Вкара два гола по някакъв късмет и вече съм помисли за Роналдо

 5. 6
  3

  Тоя ли беше Столипинското Мбапе? Не ги следя много циганите…

  • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

   МЛОГУ НАШ АПАП Е!! УТ ВРЕТИНАРИТЕ, С КЛОАКОМУТИФФ Ф СЕРЦЕТУ Е ДО ГРОП!! ПУФ, ПАФ!:))

Коментарите са затворени