Вижте, какво заявиха след мача Пламен Крумов, Наско Узунов, Иван Горанов, Павел Виданов и Стоян Колев!

8 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    4

    Казал съдията.. Ами, преебал ви е. То, кой ви брои за живи вече.

  2. 8
    16

    НЕ ПЛАЧИ МАЙКО НЕ ТЪЖИ, ЧЕ НА МЕН ОТБОР КРЪСТИХА, КРЪСТИХА МАЙКО ОПЕТНИХА, ИМЕТО МОЕ БЪЛГАРСКО. С ЖЪЛТО МИ ЛИЦЕ НАМАЗАХА, НАМАЗАХА МАЙКО ОМАСКАРИХА. ЗA ВСИЧКИ МАЙКО СЕ БОРИХ, А НЕ ЗА ГРУПА ПАЗВАНТИ, ЛИКЪТ МИ НА СТАРИ ЧАРШАФИ, ПО РЪЖДИВИ ОГРАДИ ДА КИЧАТ. ЗА ТОВА ЛИ ЖИВОТА СИ ДАДОХ, ГАВРА В ЖЪЛТО ДА ТЪРПЯ,НА ТУРЦИ ДА МЕ ПРОДАДАТ, В ГРОБА ПОКОЙ ДА НЯМАМ, И ДЕСЕТ ПЪТИ ДА СЕ ЗАВЪРТЯ!

    • 11
      7

      По голяма гавра с Великия ни НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ от това което си написал няма.За Ботев се говори с почит и уважение.Жал ми е за нещастници като теб,защото точно такива са готови да предадат и продадат наши светини.И нека ти напомним че името на Ботев ни е дадено от патриотично настроените Пловдивчани още през 1912 година,и след 105 години продължаваме да го носим с чест и гордост.

  3. 12
    9

    Потници миризливи!
    Все някой ви е виновен.
    Ай в дивияяяяяяя, за пореден път!

  4. 12
    2

    Един безобразно слаб литекс,и още един по слаб Локомотив.Това беше вчерашното “дерби”.А това че на трибуната се четеше надписа Локомотив, показва отношението на хората към този отбор.Истината беше написана на транспаранта-Не ни трябват легенди…..

  5. 12
    8

    Какво ревете столипиновски подлоги, бият ви всеки мач с разлика, те със съдията се оправдават.

  6. 8
    11

    Бахти и съдийската престъпна група п….раси…

Коментарите са затворени