Сайтът “Топ спорт” публикува днес информация, в което се твърди, че играчите на Локо Пловдив не за взимали заплати от 3 месеца. Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обаче се изсмя на информацията Босът на „черно-белите“ заяви, че е свикнал на подобни интриги и знае как да се справя с хората, внасящи смут в клуба.

„Всичко в Локомотив е наред! Локомотив ще го има още 100 години, че и след това! Заплатите са забавени с 10 дни, това, ако е толкова голям проблем – ок! Знам как да се справя с тези, които искат да вкарват Локомотив в смут и да има напрежение около клуба. Преди време бяха написали, че играчите мизерстват, а аз си живея живота в Аржентина. Сега пак могат да кажат същото“, сподели Крушарски пред 7DniFutbol.bg и продължи в типичния си стил.

„В къща, в която има пушек, значи има и разправии навсякъде е така. Влакът обаче няма да изгуби компресия и ще продължи да върви напред“, отсече президенът на Локо, който обаче няма да присъства на първият пролетен двубой на „черно-белите“.

„Сега съм в чужбина, но ще се прибера навреме за мача. Други ангажименти ще ме спрат да отида и няма да мога да присъствам. Ще работя, за да изкарвам пари и пак да казват, че си живея живота. А този, който е написал, че момчетата имат да взимат три заплати, лично ще го помоля да ми помогне. Да извади и да плати 500 хиляди лева заплати за два месеца, за да са спокойни футболистите. Ще съм му много благодарен, ако го направи, и играчите също“, завърши Христо Крушарски.

36 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    4

    Жълтата сган пак се е разпищолила ….до събота, после пак ред сълзи, ред сополи и клетви.

  2. 8
    7

    Нямаме пари,нямаме стадион,нямаме емблема,нямаме стадион,нямаме фенове . Урод създаден през 2010 за цигани и мюсюлмани и закрит 2017 🙂

    Не може да се сравняваме с Локомотив Пловдив за съжаление. Отбор с история,отбор с фенове. отбор който радва цял Пловдив!!!

    • 5
      4

      АБРЕ, ЦИГАНИ И МЮСЮЛМАНИ СМЕ НИЙ НА ЛАУТДЖАМИЯТА, БРЕ!

  3. 5
    5

    еми нема пари. Боко ме нахлузи да снасям тука, ама аз толкова нямам. ше си бия шута скоро.

  4. 10
    16

    Столипиново не е Пловдив,манго… Зумето ясно каза кои са феновете на Локото .Не СЕ ХАБИ, МАНГО. Приеми си участта и пий една ракия менте за свое собствено здраве…

  5. 19
    16

    Манговците създадени 2010 с емблема на Рапид Виена с последни стенания пишат за отбора на Пловдив. Усещат ,че циганският им катун от 2010 ,това му са последните месеци живот.Избиват комплекси след комплекси от отборът на Пловдив .Локомотив Пловдив е осигурен финансово за сметка на Циганка 2010,която е пред закриване лятото. Нямат пари,нямат стадион с крадена емблема и една каруца фенове хахах Локомотив Пловдив на обратния полюс.Има кинти,има стадион,има емблема и цял Пловдив го подкрепя!!! Само Локо!!! Катун 2010 без пари,без стадион с крадена емблема и една каруца фенове -Да се закрие!!! Кур за циганското комплексирано отборче от 2010!!! Само Локо!!!

      • 23
        17

        ДЕЙБА ВАШТА МА МАЦИГАНСКА ЖЪЛТА ОТ 2010

        • 7
          5

          Бонев никога не си е позволявал да псува привърженици или играчи на противникови отбори .Виж, за лумпенизираните столипиновски фенчета на любимото му Локо е друга работа .Там стана ясно на цяла България

          • 3
            4

            ооо, ама го направи – вида се и се чу от записа на пресконференцията – не се прави на луд!
            После му се скарах, ама беше късно.

    • 11
      7

      Ботев Пд официално е Символ на Пловдив. Това е бил, е, и ще бъде отборът на Пловдив. А другото е: ДВ бр. 102 Вторник, 27 ноември 2001 г. Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение № 4460 от 24.VII.2001 г. по ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб “Велбъжд” – АД: вписва ново седалище и адрес на управление – Пловдив, кв. Лаута, стадион “Локомотив”;

    • 6
      7

      Много добър пост…добре им сипа на жълтите!

    • 2
      4

      Столипиново не е Пловдив ,манго. Наричам те така, защото Зумето много ясно каза, че феновете на Локото са главно от малцинствата. Хайде със здраве и не се поти много,много… Цяла България знае кой е циганския отбор -твойто любимо ЛЬОКО..

    • 3
      3

      Това драги ми са сънища!Виж какво казват ДОКУМЕНТИТЕ!!!1.ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
      Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на
      управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;ВПИСВА„Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва ПРЕКРАТЯВАНЕ БЕЗ ЛИКВИДАЦИЯ на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез ВЛИВАНЕТО му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД;
      2.През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.
      От перипетиите с ПРЕИМЕНУВАНЕТО и местенето остава само шампионската купа във витрината на “Велбъжд”, за която има претенции от друг клуб.”Бахти смехорията!!
      3.https://www.youtube.com/watch?v=RJswT_iLAT0
      4.Искаш ли още?Най интересното е че сте уязвими отвсякъде,и пак лопате заучени фасмантагорий.Ами давайте!!

  6. 13
    14

    ми сега няма градушки ,от каде да ви зема пари? ше чакате..

  7. 19
    19

    Пари няма, действайте! Мангали, безплатният обяд свърши. От днес – всички на Скобелева майка!

    • 6
      5

      вас мангалите няма кой да смени на Скобата, нито на магистралата.

  8. 9
    6

    ДАНО ДА ИСТИНА ,КРУШАРСКИ … НИЕ ОТ ЛАУТА АРМИ СМЕ НЕПОДВЛАСТНИ НА НИКОГО …МРАЗИМ ГЪЗОЛИЗЦИТЕ.. АКО ЛЪЖЕШ,… ЩЕ ОБРУЛИМ КРУШАТА САМО ЛОКО …ЗАВИНАГИ И НАД ВСИЧКО

  9. 7
    15

    Селянин ти виж, как от опит споделяш!
    Скоро пак ще го лапате по села и паланки.
    Сган мръсна долна жълата…на никой няма да липсваш, циганин щото тогава ще заровите главите в пясъка.

    • 19
      7

      ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКОТО СА ОТ МАЛЦИНСТВАТА – нали знаеш кой го е казал МЛЪК МАНГО И МАРШ ПО КОФИТЕ

  10. 21
    35

    ЖЪЛТИТЕ НАСРАНИ ПОДЛОГИ ПРАВЯТ ИНТРИГИ ,ОБАЧЕ СКОРО ЩЕ ИМА ОДИТ И ЗАКРИВАНЕ ДРАГИ СЕЛЯНИ…
    В ЛОКОМОТИВ ВСИЧКО Е ПО ДОБРЕ ОТ ВСЯКОГА,ИМАМЕ ТРЕНЬОР ОБИЧАЩ ЛОКОМОТИВ КЛАСНИ ИГРАЧИ И ИГРАЕМ КРАСИВ ФУТБОЛ ЗА ФЕНОВЕТЕ..
    СКОРО ЩЕ ВИДИТЕ ,ЧЕ ГАЗИМ..
    САМО ОКО ЛОКООООО

  11. 30
    35

    Крушарски за нула време, направи на пух и прах, лъжите на жълтите шамани.

  12. 35
    33

    Не само футболистите а и треньорите в школата не сме взимали заплати три месеца

    • 8
      20

      Вашти имат пари за фафли пидер

  13. 37
    30

    Проблем в Локо! Няма свободен терен за тренировки. Що така Говедарци, Строево, Столипиново все яки места за нас помаците.

  14. 52
    36

    Страх тресе ,шопските сайтчета от отборът на Пловдив!!! Колко още лъжи ще се изпишат.
    Знаят,че пролетта ще хапнат дръвчета. Домуса ще го отнесе за купата и той вкарва интриги. в интервю обяви,че най трудния съперник им е именно отборът на Пловдив. Само Локо! Мачкай за Пловдив ,мачкай за България.Обичам Локо Пловди и вечният си град але але але оооооооооооооо

    • 35
      42

      Браво сиганин, браво аркадаш. Саде Шльоко.

      • 35
        32

        Жълто циганче,отборът на Пловдив ще си шиба ,вашето жълтото копеле родено 2010 където го хване и с колкото си иска . Циганка 2010 без стадион и с емблема на Рапид Виена за това е създадена!!! Който е хване да се празни върху нея!!!

        • 32
          28

          Абе прост мангал, вие сте затрит отбор. Ти кюстендилско лайно, бегай в Столипиново при братята мангали.

          • 24
            27

            Манго,отбор създаден 2010,без стадион и с емблема на Рапид Виена ,забавен сиииииии хахаахаха

  15. 42
    32

    „Всичко в Локомотив е наред! Локомотив ще го има още 100 години, че и след това!”

Коментарите са затворени