Очаква се Левски да стартира новото първенство без дългове към НАП. За целта на “Герена” ще се обвържат със сътрудничество с “Money+”. Компанията, която влезе през миналото лято в Локомотив Пловдив, още тогава е проявявала интерес към “сините”. Двете страни обаче не успяха да стигнат до сериозно сътрудничество.

Твърди се, че Наско Сираков им е отказал да водят преговори за акциите, част от които бяха пуснати в момента в продажба, за да се наберат пари, с които да се чистят дълговете към хазната.

Запознати обаче твърдят, че от компанията са направили оферта на Левски, каквато не може да се откаже. “Сините” ще получат рамо от 12 милиона лева, с което да сложат край на мъките си с хазната. Както е известно, оттам решиха да прибират известен процент от печалбите на “Герена” вместо да постигнат ново разсрочване. Причината е, че от Левски не покриваха редовно месечните вноски. Този проблем ще отпадне сега.

Тази помощ обаче няма да бъде безвъзмездна, както би им се искало на феновете на “сините”. Сделката ще бъде обвързана с клубния магазин. Компанията ще прибира процент от печалбата от фланелки и други артикули. Обсъждани са различни варианти за изплащане – 3, 5 или 10 години, твърди в днешния си брой “Мач Телеграф”. В крайна сметка се смята, че двете страни са се разбрали това да стане за десетилетие, за да може все пак част от продажбите да влизат и в клубната каса за плащането на заплати и други разходи.

Както е известно, логото на въпросната компания стои на фланелките на Локомотив Пловдив, а хората, управляващи холдинга, са много близки до реалните собственици на “черно-белите”.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 12

    Вместо да изградят базата в кв. Тракия те са тръгнали да спасяват говедата! Тия от Мoney+ ми се сториха доста съмнителни още от самото начало и май не съм се излъгал.

  2. 12
    2

    Значи пари за заплати и за базата в Тракия няма,но за Левски има! Сотков и Крушарски вън,ще съсипете клуба.

  3. 11
    1

    Защо тези, които изгониха Коко Динев и прекратиха мача с папагалите се правят на луди и сега не скачат на Сотков и Крюшо?! Къде са адвокатите ,нежния,ботушара, Тишо,плешивия,мастора,наполито и другите интересчии ?!Защо не ги гоните като искате честен футбол?!Последните ни мачове ме беше срам да ги гледам,меко казано порнография . Защо не попитат от кога не са плащали заплати и квартири?! Защо не попитат какво става с базата в Тракия, която скоро ще бъде застроена с блокове?!

  4. 9
    3

    Винаги са били втора дупка на кавала и такива и ще си останат мургавите проститутки от лайнута

  5. 7
    1

    Крушарски каза, че Локото тази година ще играе в Европа… АЗ МУ ПОВЯРВАХ

  6. 3
    1

    А господин Крушарски какво мисли по въпроса?

  7. 🤣🤣😂😂😂😂🤣🍚😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣😂🤣😂😂🤣🤣🤣🤣⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️🤦⚧️⚧️🤦⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️⚧️

Коментарите са затворени