Спряганият за евентуален нов треньор на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев опита да разсее слуховете около своето бъдеще. Специалистът, който в момента води тима на Локомотив (София), бе категоричен, че до момента не е преговарял с нито един клуб.

“Пълни спекулации са всичко, не съм преговарял с нито един отбор. През тази седмица ще се реши моето бъдеще. До момента нямам предложение от нито един отбор, така че може да остана и в Локомотив София“, заяви Станислав Генчев след края на вчерашния мач срещу Арда, загубен от неговия тим с 1:3.

“Разбирам футболистите донякъде. Доста голяма част от тях ще сменят отбора и имат други предложения. Трудно им е на тях от мотивационна гледна точка. Няма тренировка или мач без значение. Най-малкото трябва да играят за себе си и за клуба. Преговаря се с доста играчи. Някои не искат да подновяват договорите си, защото имат предложения от други отбори, тъй като сезонът ни беше успешен. Не е лесно в такава ситуация”, допълни още треньорът на Локомотив София.

8 КОМЕНТАРИ

    • Май само за педарасти мислиш, Андрей?
      Защо ли?

  1. 1
    2

    Сега Шиши ще ни хвърли малко прах в очите – български вместо чуждестранен анонимник за треньор, няколко бели футболисти за цвят и готово….
    Догато обаче този дебелак се навърта около Ботев, нищо добро не ни очаква

  2. 4
    2

    Ще дойде. Спокойно, това се решава на друго място, а не по сайтовете.
    ЧОВЕКА СЕ ПРЕТИСНЯВА, ЧЕ НЕ СА ГО ТЪРСИЛИ ОЩЕ.

    • 1
      2

      Явно ти го решаваш… и бързаш да го споделиш по долнопробните форуми на сайтовете…
      Иска ти се да си велик, а?!

    • 1
      2

      Много лъжеш, манго!

      “ЧОВЕКА СЕ ПРЕТИСНЯВА” – хахахах

Коментарите са затворени