Футболистът на Ботев (Пловдив) Па Конате може да се завърне в шведската Алсвенскан. Юношата на Малмьо прекара последните две сезона в България. Сега, според Fotboll Direkt, той обмисля трансфер в шведски тим през лятото.

Па Конате има богат опит в отбори в Алсвенскан, като спечели четири титли с Малмьо. През лятото на 2017-а левият бек беше продаден за около 3 милиона крони, а от пролетта на 2021 година е собственост на Ботев. От своето пристигане при “жълто-черните” той игра в повечето от мачовете. Общо за “канарчетата“ има 69 официални двубоя с 6 отбелязани гола.

Договорът на Па Конате изтича в края на сезона. Ботев Пловдив му е предложил нов контракт, но двете страни все още не са се разбрали. Остава само въпросът дали той ще продължи кариерата си в Алсвенскан.

9 КОМЕНТАРИ

  1. Интерестно защо не е във форма? Защото не иска Изрудин. Защо не иска Изрудин? Защото той не търпи някой да е по голям от него! Той обича послушковци, ласкатели и т.н. Изрудин е психично болен. Той е НАРЦИС! АКО НИКОЙ НЕ ГО Е РАЗБРАЛ ДА ГО ЗАВЕДАТ НА ЛЕКАР! САМО ЕДИН НАРЦИС МОЖЕ ДА КАЖЕ, ЧЕ ТОЙ Е ” СЪЗДАТЕЛЯТ” !

  2. Ниблагударник га яди кифтацити убуу беши пък ся съ махкаш пфу язък чи си ут наща боя.

    • Патков, ходи се лекувай! Може да си Наполеон!

  3. 2
    1

    Стоян канара каза, а сте продали Конатето жа спра да акам ва да сейба.

  4. Да пътува ! И да не забрави да вземе Джаспър ван Клоун и Роберто Пунчец със себеси !

  5. Браво! Добра новина. Да вземе и дузина други с него. С тях и без тях, все тая.

  6. Па Конате да отива където ще , от доста дълго време не е във форма и е напълно излишен.

Коментарите са затворени