Няколко фенове на Ботев Пловдив от Северната трибуна на стадион Христо Ботев се опитаха да влязат в схватка с привърженици на Лудогорец от сектора за гости.

Веднага след гола на гостите за 0:1 петнайсетина запалянковци на жълто-черните атакуваха сектора за гости и започнаха да блъскат по загражденията. Голяма част от агитката на домакините не отговориха на провокацията, с изключение на 3-4 от тях, които се отправиха към бултрасите. Преди да се стигне до някакви грозни сцени стюарди се намесиха и овладяха положението.

10 КОМЕНТАРИ

  1. Мишките, от Пловдив на мача с Левски бяха пио ниски от тревата

  2. 6:0тевЪ КоматевУУУ ай ЛАЙНАРИЕЕЕ СИЛНИ СМЕ 🤣🤣🤣

    Ахахаххаа ТЕЖКА Е СЪДБАТА НА ЖЪЛТУТСКИЯ ПОТНИК ОТ КОМАТЕВО ПО МАХАЛИТЕ И СЕЛАТА И ОБРАТНО. ЖЪЛТУРИ ПРОСТИ В ПЛОВДИВ СТЕ НИ ГОСТИ 🤣🤣🤣🤣🤣

  3. ШАБАНА АПАПА ОТ АДЖАСАНА:).........с клоакомотиф ф серсету:)
    1
    2

    АПАПИ, ВЕЛИКАНИТЕ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ ВЪРВЯТ НАГОРЕ И НАПРЕД. ОТБОРЪТ ИМ Е МЛАД, ПЕРСПЕКТИВЕН И СКОРО ЩЕ ПРЕЧУПЯТ КАРЪКА И ЩЕ ИМА РЕЗУЛТАТ! СЪДИИТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО ПОДТИСКАТ ОТБОРА. ТРЕНЬОРЪТ ИМ НЕ Е ЛОШ!!!
    ВАЖНУТУ Е ЧИ НИЙ, ХРАБРИТИ ЛАНУМЕТИ ПУТЪВЪМИ! ТУВА Е МНОГУ ЛОШУ ЗА СТУЛЮПИНСКИА КЛОАКУМУТИФ!!! НАШТИ АПАПИ САМУ ЛАШКЪТ, РЪГЪТ, БУТЪТ, БЛЪСКЪТ И НЕМА ФУТБУЛ!!! ПАРОВОЗЪТ НЯМА ВАДИНИ! ЕДИНСТВИНУ ХРАБРИТИ АПАПИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА МОГЪТ ДА НЪ СПАСЯВЪТ НА НЕГУ!!!……ПУФ ПАФ!:))))))))))
    А СИГА, БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!:))))))))

    • ТАКА Е БРАТЕ ШАБАНЕ!!! ШТОМ ТОА ТРИНОР УСПЯ ДА ВДЪХНИ СИЛЪ НА СТРАХЛИВИЦА И УНИКАЛНУ СЛАБИЯ МИНДЖЕФ, ЩОМ В ПУСЛЕДНУ ВРЕМИ ТОА АПАП ЗАПОЧНА ДА ПРАВИ ЦЕЛИ НАБЕЗИ В ПОЛЕТУ НА ПРОТИВНИКА, ЗНАЧИ ТРИНОРЪТ ГО БИВА, ПРАВИ ОТ НИШТУ, НЕШТУ!!!!

  4. 1
    4

    Стоян канара каза, хубаво че говедата ги бяха овързали че бая щяха да на шляпат ва да гоейба.

  5. 4
    5

    Ше ядете на Ачо Сълзата кура! Още сума ти години ше връщате купа и суперкупа. Така че айде по кротко. Знаем ви жълти мишлета.

    • 1
      5

      По големи мишлета от Локомотив няма брат.Крушарски сега връща за двете купи.
      Споко разпадането започна.

  6. 5
    6

    Що не опитахте миналата седмица бе, мишлета

    • 7
      4

      Щото имаше полиция,иначе щеше да има говежди черва по сектора!

      • 5
        7

        Тя тая полиция ви спаси, шушляк. Още 2 мача и цяла България ще се любува на 14 000 празни места.

Коментарите са затворени