Няколко фенове на Ботев Пловдив от Северната трибуна на стадион Христо Ботев се опитаха да влязат в схватка с привърженици на Лудогорец от сектора за гости.

Веднага след гола на гостите за 0:1 петнайсетина запалянковци на жълто-черните атакуваха сектора за гости и започнаха да блъскат по загражденията. Голяма част от агитката на домакините не отговориха на провокацията, с изключение на 3-4 от тях, които се отправиха към бултрасите. Преди да се стигне до някакви грозни сцени стюарди се намесиха и овладяха положението.

10 КОМЕНТАРИ

 1. Мишките, от Пловдив на мача с Левски бяха пио ниски от тревата

 2. 6:0тевЪ КоматевУУУ ай ЛАЙНАРИЕЕЕ СИЛНИ СМЕ 🤣🤣🤣

  Ахахаххаа ТЕЖКА Е СЪДБАТА НА ЖЪЛТУТСКИЯ ПОТНИК ОТ КОМАТЕВО ПО МАХАЛИТЕ И СЕЛАТА И ОБРАТНО. ЖЪЛТУРИ ПРОСТИ В ПЛОВДИВ СТЕ НИ ГОСТИ 🤣🤣🤣🤣🤣

 3. ШАБАНА АПАПА ОТ АДЖАСАНА:).........с клоакомотиф ф серсету:)
  1
  2

  АПАПИ, ВЕЛИКАНИТЕ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ ВЪРВЯТ НАГОРЕ И НАПРЕД. ОТБОРЪТ ИМ Е МЛАД, ПЕРСПЕКТИВЕН И СКОРО ЩЕ ПРЕЧУПЯТ КАРЪКА И ЩЕ ИМА РЕЗУЛТАТ! СЪДИИТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО ПОДТИСКАТ ОТБОРА. ТРЕНЬОРЪТ ИМ НЕ Е ЛОШ!!!
  ВАЖНУТУ Е ЧИ НИЙ, ХРАБРИТИ ЛАНУМЕТИ ПУТЪВЪМИ! ТУВА Е МНОГУ ЛОШУ ЗА СТУЛЮПИНСКИА КЛОАКУМУТИФ!!! НАШТИ АПАПИ САМУ ЛАШКЪТ, РЪГЪТ, БУТЪТ, БЛЪСКЪТ И НЕМА ФУТБУЛ!!! ПАРОВОЗЪТ НЯМА ВАДИНИ! ЕДИНСТВИНУ ХРАБРИТИ АПАПИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА МОГЪТ ДА НЪ СПАСЯВЪТ НА НЕГУ!!!……ПУФ ПАФ!:))))))))))
  А СИГА, БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!:))))))))

  • ТАКА Е БРАТЕ ШАБАНЕ!!! ШТОМ ТОА ТРИНОР УСПЯ ДА ВДЪХНИ СИЛЪ НА СТРАХЛИВИЦА И УНИКАЛНУ СЛАБИЯ МИНДЖЕФ, ЩОМ В ПУСЛЕДНУ ВРЕМИ ТОА АПАП ЗАПОЧНА ДА ПРАВИ ЦЕЛИ НАБЕЗИ В ПОЛЕТУ НА ПРОТИВНИКА, ЗНАЧИ ТРИНОРЪТ ГО БИВА, ПРАВИ ОТ НИШТУ, НЕШТУ!!!!

 4. 1
  4

  Стоян канара каза, хубаво че говедата ги бяха овързали че бая щяха да на шляпат ва да гоейба.

 5. 4
  5

  Ше ядете на Ачо Сълзата кура! Още сума ти години ше връщате купа и суперкупа. Така че айде по кротко. Знаем ви жълти мишлета.

  • 1
   5

   По големи мишлета от Локомотив няма брат.Крушарски сега връща за двете купи.
   Споко разпадането започна.

 6. 5
  6

  Що не опитахте миналата седмица бе, мишлета

  • 7
   4

   Щото имаше полиция,иначе щеше да има говежди черва по сектора!

   • 5
    7

    Тя тая полиция ви спаси, шушляк. Още 2 мача и цяла България ще се любува на 14 000 празни места.

Коментарите са затворени