Второ домакинство подред Ботев Пловдив остана с празни ръце на новия си стадион Христо Ботев. Футболистите на канарчетата имаха няколко кратки проблясъка срещу претендента за титлата Лудогорец, но те бяха крайно недостатъчни.

Феновете! Феновете за пореден път показаха и доказаха, че заслужават много повече от играчи, треньори и ръководство! 90 минути бултрасите от всички трибуни бяха песни и се опитваха да вдъхновят играчите в жълто-черно. Показателно и какво скандира агитката на жълто-черните в края на срещата: “К** за мача, ние пак сме у дома”!

Жълто-черните загубиха с 2:0 от Лудогорец. И двете попадения за гостите паднаха през второто полувреме.

В 14-ата минута добро центриране на Кирил Десподов от фаул бе много близо до това да намери Игор Тиаго в наказателното поле. Нападателят бе леко побутнат от Джеймс Ето’о и топката излезе в аут. Ботев веднага отговори с бърза атака през центъра. Дилан Мертенс спечели доста метри с дрибъл, след което шутира, но ударът му бе блокиран от защитник, а впоследствие Серджио Падт улови.

В 19-ата минута Фон Витри влезе в наказателното поле на Ботев и видя включването на Кирил Десподов. Десният краен защитник на Лудогорец подаде към своя капитан, който обаче не успя да нанесе шут към вратата. Защитата на домакините не успя да изчисти топката и тя попадна в краката на Гонзало Гордон, който стреля до гредата в аут.

В 22-рата минута Кирил Десподов комбинира със Спас Делев. Никой от халфовата линия и защитниците на Ботев не пресрещна национала, който шутира помощно над вратата. Следващата минута предложи напрежение на терена. Переа влезе по-остро в краката на Спас Делев, за което получи жълт картон. Джеймс Ето’о изрита топката силно напред, а Кирил Десподов му потърси сметка. Последва спречкване, при което халфът посегна да удари с глава в лицето Десподов. Националът на България падна на земята, а Ето’о получи само жълт картон.

Така се стигна до 28-ата минута, в която Лудогорец поведе в резултата с гол на Кайо Видал. Кирил Десподов проби в наказателното поле и центрира меко. Игор Тиаго залъга, че ще играе с топката, която падна право на крака на Кайо Видал, а нападателят от воле не остави никакви шансове на Хидайет Ханкич за намеса.

След гола за разградчани последва шут на Николай Минков, който излезе в аут. Минута преди края на първото полувреме Лудогорец удвои преднината си чрез Игор Тиаго. Мека топка зад гърба на защитата, подадена от Клод Гонсалвеш, намери Игор Тиаго. Самуел Супрайен увисна много лошо, което позволи на нападателя да отклони с глава в мрежата. Имаше съмнения, че голмайсторът е бил в положение на засада, но след проверка на попадението от ВАР стана ясно, че голът е редовен.

В 48-ата минута Кайо Видал изведе Кирил Десподов зад гърба на защитата. Ханкич излезе да пресрещне крилото, но с лъжливо движение националът преодоля вратаря. Ъгълът пред Десподов бе малък и той стреля в аут. Оказа се обаче, че нападателят е бил в положение на засада. Ботев отговори мигновено с шут от далечна дистанция на Красиан Колев, който премина встрани от вратата.

Последва второ прекъсване на срещата заради лоша видимост, породена от запалването на още димки и факли от сектора с най-върли привърженици на Ботев. В 61-вата минута пред Ботев се откри златен шанс да намали изоставането си. Центриране от корнер на Красиан Колев намери Антонио Переа на метър и половина от голлинията. Испанецът стреля с глава, но право в Серджио Падт.

В 62-рата минута Красиан Колев подаде към Антоан Бароан, а французинът пусна меко подаване в наказателното поле към Абулайе Траоре. Влезлият от резервната скамейка футболист пое топката, но Падт излезе напред и не позволи на младока на отбележи. В 68-ата минута Фон Витри шутира в аут, а секунди по-късно Игор Тиаго не се възползва от подарък след грешка на Роберто Пунчец. В 70-ата минута домакините имаха претенции за дузпа, подминати от Георги Гинчев. Те първо поискаха нарушение на Якуб Пиотровски срещу Николай Минков в наказателното поле, а след това и игра с ръка на халфа. При първата ситуация полузащитникът игра с топката, а при втората ръката му бе прилепена до тялото.

В 78-ата минута Игор Тиаго също се отчете с фрапантен пропуск. Видал центрира по земя в наказателното поле, топката достигна до нападателя, който я овладя, но не успя да я насочи в долния ляв ъгъл на вратата.

 

45 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    3

    Ботевист в сърцето съм със завършен трети клас но такова унижение не съм изпитвал през живота си.

  2. 1
    1

    БРАТЕ ШАБАНЕ ПУД МЕНЯ,
    ТАКА Е БРАТЕ ШАБАНЕ!!! ШТОМ ТОА ТРИНОР УСПЯ ДА ВДЪХНИ СИЛЪ НА СТРАХЛИВИЦА И УНИКАЛНУ СЛАБИЯ МИНДЖЕФ, ЩОМ В ПУСЛЕДНУ ВРЕМИ ТОА АПАП ЗАПОЧНА ДА ПРАВИ ЦЕЛИ НАБЕЗИ В ПОЛЕТУ НА ПРОТИВНИКА, ЗНАЧИ ТРИНОРЪТ ГО БИВА, ПРАВИ ОТ НИШТУ, НЕШТУ!!!!
    А СИГА БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ ЗАКЪСВЪМИ С ПЛАНА ЗА БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!!! НЯМАМИ РАБТА В НУВИНИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!!………ПУФ ПАФ!:))))))))))))))))

  3. 5
    3

    МАНГАЛИИЙ ВИЕ ТАКАВА ПУБЛИКА НИКОГА НЯМА ДА ДОЖИВЕЕТЕ,АКО ЩЕ И ПО ТРИМА С ЕДИН БИЛЕТ….

    • 2
      2

      Изгрев бойски,вие такива резултати никога не може да постигните:7:3,0:2,6:0 !!!

  4. 3
    4

    СЕРАТИ Ф ОСТАТА РУСОРОБСКА СЕЛСКА КУРВО!!!

  5. Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява БотевЪ
    5
    11

    12к ама в съня ти, Бонке.

    Допри и с шампионма и техен господар пак не могат да напълнят Грабежа!!

    • 7
      7

      Гомнежа, стана Строежа, после Срутнежа, а днес вече и Грабежа. Сън не ви лови черно- бели отрепки да измисляте и злословите. Типично за дърти циганки с неустановен произход. Къде остана 36-та, къде остана обединението, заради което ви знаеха като “арменците”, от къде цъфна 26-та? Какво стана с Ювентина, Неапол, Смърфове и древни Беси. Къде е Велбъжд, заради който бяхте прекратени и завинаги умряхте в Б група. Жалки, измислени боклуци. И КОЛЕЖА ще бъде завършен по всички правила и отбора ще става по добър и школата ще се развива, с вие ще се задушавате в собствената си смрад!

      • 2
        3

        Там където е Металик Сопот е и Велбъжд,жълта проститутко!Още нещо олигофрене:от четирите пловдивски отбора само тъй наречения ботевЪ има фен клуб в центъра на Столипиново,а именно Изгрев бойс!Ще ти припомня ,че след един месец ядене,пиене и наркотици незабравимият Челси ви сроди с столипиновските мангали,кривоглавий !

        • Ами ще ти кажа, че не е точно така. Ботев ” ЗАКУПУВА” лиценз от Металик Сопот за участие във “В” група и е само това. Локомотив е закрит, като клуб! В Пловдив докарват клуба Велбъжд Кюстендил със все багаж, футболистите са преоблечени в черно-бял екип и е регистриран НОВ клуб Локомотив със седалище Кюстендил! Та докато Ботев купува лиценз и няма нищо друго от Сопот, то Локомотив е заменен от Велбъжд, но с ново име! И щом имаш претенции, че си ” пловдивчанин”, би трябвало да знаеш, че Столипиново и Изгрев са различни квартали!

  6. ШАБАНА АПАПА ОТ АДЖАСАНА:).........с клоакомотиф ф серсету:)
    3
    4

    АПАПИ, ВЕЛИКАНИТЕ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ ВЪРВЯТ НАГОРЕ И НАПРЕД. ОТБОРЪТ ИМ Е МЛАД, ПЕРСПЕКТИВЕН И СКОРО ЩЕ ПРЕЧУПЯТ КАРЪКА И ЩЕ ИМА РЕЗУЛТАТ! СЪДИИТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО ПОДТИСКАТ ОТБОРА. ТРЕНЬОРЪТ ИМ НЕ Е ЛОШ!!!
    ВАЖНУТУ Е ЧИ НИЙ, ХРАБРИТИ ЛАНУМЕТИ ПУТЪВЪМИ! ТУВА Е МНОГУ ЛОШУ ЗА СТУЛЮПИНСКИА КЛОАКУМУТИФ!!! НАШТИ АПАПИ САМУ ЛАШКЪТ, РЪГЪТ, БУТЪТ, БЛЪСКЪТ И НЕМА ФУТБУЛ!!! ПАРОВОЗЪТ НЯМА ВАДИНИ! ЕДИНСТВИНУ ХРАБРИТИ АПАПИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА МОГЪТ ДА НЪ СПАСЯВЪТ НА НЕГУ!!!……ПУФ ПАФ!:))))))))))
    А СИГА, БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!:))))))))

    • 2
      1

      7:3,0:1,6:0!Това не е ,,вадини”,това е вкарване и то яко в курвинските ви анали!

  7. 5
    15

    Помаци,на тия цигани какво им дадохте да дойдат на Гомнежа,няма такъв смях,всичките ви ФИЕНУВИ са такива-ПОМАЦИ,ЦИГАНИ,ИНДИЙЦИ,ПАКИСТАНЦИ,ЦЯЛАТА ИЗМЕТ ИЗСИПАЛА СЕ В ХУБАВИЯ НИ ГРАД

  8. 8
    26

    Е гати и селския отбор който сме, който дойде на пори като за последно и сега и Локото като ни са изреди пак ще ходим по 50-ина паляка на мач ва да сейба.

    • 7
      4

      Прекрасно! Нае…се! Мирясай! И върви на майка си, там от където мислиш, че си излязъл!

  9. 9
    16

    ПОМАЦИ,ВИЖТЕ СИ ФЕНОВЕТЕ ДАВАХА ГИ ОТ БЛИЗО, ЧЕТИРИ МАЙМУНИ ОБЛЕЧЕНИ С ЧУВАЛИ,ТИПИЧНИТЕ БоЛТРАСИ

    • ШАБАНА АПАПА ОТ АДЖАСАНА:).........с клоакомотиф ф серсету:)
      1
      1

      БРАТЕ ЮСУФЕ ПУД МЕНЯ И ТИ АСАНЕ НАД МЕНЯ, НЕ СТЕ ПРАИ!!!! И МАКЯТА И ЧИНКА ВИ НИ СЪ ПРАВИ!!!!
      А СИГА БИГОМ КЪМ КАЗАНИТИ, ЧИ ПАРОВОЗА ИСКА ВАДИНИ УТ ГУФНЪТА!!!

      ПУФ ПАФ!:))))))))))))

      • МЮМЮН КЛОАКОМОТИФЕЦА УТ СТУЛЮПИНУУ ...с клоакомутиф ф серсету:)
        1
        1

        АСАН ПУ ПАШИПОРТ Е АДАМ!!!!! МНОГУ ВЕРИН НАШ АПАП УТ ДОЛИНАТА НА ШИРОКИТИ ШАЛВАРИ!!!!

        • 1
          1

          МЮМЮНЕ, АДАМ(АСАН) ПУМАЧИТУ УТ ДУЛИНАНТЪ НА ШИРОКИТИ ШАЛВАРИ, ЗЕКИТУ И ЛИВЕНТА УТ АНАДОЛА, СА МЛОГУ ВЕРНИ НАШИ АПАПИ, БЛАГУДЕТИЛИ И СПАСИТИЛИ НА КЛОАКОМОТИФ!!!! ТЕ ЗАЙДНУ С ШУШЛЯКА УТ ГУВИДАРЦИ ША НА ВОДЪТ КЪМ СВИТОВНИТИ ВИСИНИ И ША СТАВЪМИ ШАМПОАНИ!!!!
          АМА АЙДИ ПРИ КАЗАНИТИ, ЧИ ВРЕМИТУ ТИЧЕ!!!……….ПУФ ПАФ!:)))))

          • 1
            1

            Този явно е изрод и физически ,и психически!То 85% от жълтурите след финала сте изроди физически и психически!

  10. 17
    6

    С ТАЗИ ТАКТИКА ЛОГИЧНО ЗАГУБИХМЕ. НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕШ И ДА СЕ НАДИГРАВАШ И ПО ТОЧНО ДА СЕ НАДБЯГВАШ С ОТБОР, КОЙТО ИМА 11 ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ ТИТЛИ И МНОГОМИЛИОННИ ФУТБОЛИСТИ. ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЗАТВОРЯТ ВСИЧКИ ПОСТЪПИ КЪМ НАШАТА ВРАТА И ДА ГИ ХВАЩАМЕ НА КОНТРААТАКИ. С ТЕЗИ БАВНИ, МУДНИ, НЕПОВРАТЛИВИ ЗАЩИТНИЦИ НЕ МОЖЕШ ДА ИГРАЕШ ВИСОКА ПРЕСА. НАПАДАТЕЛИТЕ НА ЛУДОГОРЕЦ СЕ РАЗХОЖДАХА СВОБОДНО В НАШАТА ОТБРАНА И МОЖЕХА ДА ВКАРАТ ОЩЕ.
    ХАЛФОВАТА ЛИНИЯ ИМА ОСНОВНО 2 ЗАДАЧИ: ДА ПРОТИВОДЕЙСТВА НА ПРОТИВНИКОВИТЕ ХАЛФОВЕ, Т.Е. ДА ПОМАГА В ЗАЩИТА И ДА ЗАХРАНВА С ИЗВЕЖДАЩИ ПАСОВЕ НАПАДАТЕЛИТЕ. НИТО ЕДНО ОТ ДВЕТЕ НЕ МОЖАХА ДА НАПРАВЯТ. ОСНОВНАТА ГРЕШКА БЕШЕ ПРЕКАЛЕНО ИНДИВИДУАЛНАТА ИГРА, КОЕТО ЗАБАВЯШЕ АТАКИТЕ, А ЧЕСТО КОСВАШЕ И ЗАГУБАТА НА ТОПКАТА. БЪРЗИНАТА В ИЗГРАЖДАНЕТО И РАЗВИТИЕТО НА АТАКАТА ИДВА ОТ БЪРЗОТО КОМБИНИРАНЕ НАПРЕД В СВОБОДНИТЕ ЗОНИ. МАЙСТОРСТВОТО В АТАКАТА Е ДА ОСВОБОДИШ НАПАДАТЕЛ ДА СТРЕЛЯ ВЪВ ВРАТАТА. ОТДЕЛНО НЕ СЕ ТРЕНИРА РАЗЛИЧНИТЕ УДАРИ. ПОЧТИ ВСИЧКИ ТОПКИ ЛЕТЯХА ВИСОКО И ДАЛЕЧЕ ОТ ВРАТАТА. ПРИ ВСИЧКИ ТЕЗИ СЛАБОСТИ, ЗАГУБИТЕ СА ЛОГИЧНИ. ИСКА СЕ СМЯНА НА ИЗРУДА И НЕГОВИЯ ПАРАВАН. АКО ЦИНГИТО НЕ ГО НАПРАВИ, ДА ПРОДАВА ОТБОРА И ДОВИЖДАНЕ! ТРЯБВА И НОВА СЕЛЕКЦИЯ. СТАРИТЕ ФУТБОЛИСТИ СА ПРЕКАЛЕНО СТАРИ И НЕ СТАВАТ, А МЛАДИТЕ ИМ ТРЯБВА ТРЕНЬОР, КОЙТО ДА ГИ НАУЧИ. КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ВЪЗПРИЕМА И НЯМА КАЧЕСТВА, ДА СЕ ОСВОБОЖДАВА. И ДА НЕ КАЖЕТЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е ЛОШО, ЩЕ ДОБАВЯ, ЧЕ МЛАДИЯ КОЛЕВ МИ СЕ ПОНРАВИ. ИМА КАЧЕСТВА МОМЧЕТО.
    ПРОМЕНИТЕ НЯМА ДА ДОЙДАТ САМИ. ТРЯБВА НАТИСК ВСЕКИ МАЧ, ПРИ ВСЯКА СРЕЩА, ПРИ ВСЯКА “СЕРЕНАДА”. ИЗРУДА ТРЯБВА ДА ЧУСТВА НАШАТА “ЛЮБОВ” НЕПРЕСТАННО. ХУБАВО Е ДА СЕ СПОМЕНАВАТ И РОДНИНИТЕ МУ!
    САМО БОТЕВ! И БОГ ДА Е С НАС!

      • 2
        2

        Трол, еби си майката!!!

    • 2
      7

      Бог видя едни чернилки на стадиона и тотално отказа да е с вас …

      • 3
        1

        То да бяха чернилки само на игрището,а колко такива имаше сред публиката!!!

  11. 7
    26

    Толкова народна пара се открадна на тоя срутнеж.
    Има възмездие.

  12. 6
    16

    Идваме и ние.
    0:1. 0:2. Чакай ся,ние трети ли сме или четвърти които ще ви честитят.
    Значи,
    Или 0:3,или 0:4.

  13. 14
    14

    Ботевисти връщам се от стадиона!Трагефията е пълна !Играта никва е няма!Тези макмуни не играят нищо!Гол няма кой да вкара! Сррдна линия 0!Този мръсен руснак е трагичен!

  14. 7
    17

    БРАТЯ КАНАРЕ БРАТЯ МУСЛИМАНЕ ДУКУГА ЖЪ ТЪРПИМ ТОЗ ПРОЗ РОСНАК ДА НА ПЛЯКА ОТЗАДЕ УТРИ СИЧКИ НА ПРОТЕЗ Ф КОМАТЕВО

  15. 13
    11

    С РУСКИТЕ БОКЛУЦИ И НАВЕДЕНИТЕ ПРЕД ТЯХ ФЕНОВЕ ЩЕ Е ТАКА!!!!!

    • 4
      6

      Поредната краварска кОвра!!!!Еби си майката третополова мършо!!!!

    • 19
      4

      Да 12000 души те ебаха в гъза и сега не можеш да седнеш

      • 6
        7

        Моля ти се пусни си мача в 54та мин … има едни красавци с лилави венци … разкрити се мангусти миризливи

      • 1
        1

        Евнусите не можете да ебете!Ожболт ви отряза мюмюнчетата на финала!

Коментарите са затворени