Бившият нападател на Ботев Пловдив Борислав Димитров продължава с острите си критики към настоящото ръководство на Ботев Пловдив и работещите в клуба на всички нива.

Ето какво написа в профила си собственикът на частна школа “Кронос”:

Фалшивият “милиардер” назначава човек с фалшива биография,който води вторият отбор и управлява цялата школа съвместно със “създателят” Валентич.Тези наистина си мислят,че всички тук сме аборигени и могат да си въртят евтините схемички. Към думите си Боби е прикрепил и 3 скрийншота.

Постът е стигнал до Даниел Коен, под чието ръководство Ботев II везе месеци не може да се отлепи от дъното на Б група. Израелецът е написал реакция която гласи: “Здравей, Боби, надявам се всичко да е наред с теб и семейството ти. Честно казано, изненадан съм, че пишете за мен, без да проверите фактите и просто използвате информация от уебсайтове. В последните ни срещи, когато бяхме домакини на вас и вашите треньори, вие ме впечатлихте като мил и честен човек. Желая ти всичко най-добро.”

Под този коментар Боби Димитров е написал: “Здравей, докажи ми ,че си бил СТАРШИ треньор на Макаби Тел Авив и публично ще ти се извиня.”

Никога не съм казвал това, така че защо трябва да доказвам нещо, което не съм казал”, написа отдолу Коен, след което Боби Димитров отново публикува скрийншотите от сайта на Ботев и от фейсбук профила на израелеца. Последвалият отговор от Коен е: “Все още не разбирам мотивацията ти да ме нападаш лично. Особено след като се отнесох към теб с много уважение и дори споделих с теб начина, по който работим.”

Последва иронично изкачване на Димитров, който пише: “Добре че беше ти да ми отвориш очите как да работя, а мотивацията ми е,че не искам в в любимият ми клуб да работят фалшиви герой.
Продължавам да чакам доказателство, че си бил СТАРШИ треньор в клубовете, който си изброил в официалния сайт.”

@plovdivderby

#botevplovdiv

♬ Мама не ругай – Slavik Pogosov

22 КОМЕНТАРИ

  1. Понеже тука някой плюе по школата съм напълно съгласен с казаното от истината за школата 2 и мога да твърдя, че никой не може да ме убеди че във всеки един набор завършил обучението си в школата – не е имало поне по един футболист с който да бъде направен опит да бъде наложен постепенно. Друг е въпроса че голяма част от треньорите на първия отбор не бяха от тия които имат дупе да наложат млад футболист.

  2. Серкан Юсеин – Берое
    Крис Димитров – Хайдук и Левски
    Крис Добрев – Славия
    Слави Шопов-Хееренвейн и ЦСКА
    ЧЕРНЕВ-Ботев
    Работов – Ботев
    Никола Илиев – Интер
    Стефан Смъркалев – Ботев
    Това са само някои от юношите на школата които са в отбори от Първа лига.
    Няма да изброявам другите във втора лига(някои от тях принудени от Валентич да напуснат Ботев, същото може да се каже за Крис Добрев, Слави Шопов, Неделев) Така че това също е истината за школата.

  3. Серкан Юсеин – Берое
    Крис Димитров – Хайдук и Левски
    Крис Добрев – Славия
    Слави Шопов-Хееренвейн и ЦСКА
    ЧЕРНЕВ-Ботев
    Работов – Ботев
    Никола Илиев – Интер
    Стефан Смъркалев – Ботев
    Това са само някои от юношите на школата които са в отбори от Първа лига.
    Няма да изброявам другите във втора лига(някои от тях принудени от Валентич да напуснат Ботев, същото може да се каже за Крис Добрев, Слави Шопов, Неделчев) Така че това също е истината за школата.

  4. 10

    Тия руски гей-матрьошки трябва да бъдат изметени от клуба ни скоропостижно! Такива миндили в Ботев не е имало никога!

  5. 8
    2

    Това ако е отбор бах мааму за смях станахме и само буферите да на подиграват.

  6. 14
    3

    Няколко пъти си позволявам да напиша, че не смятам да има каквато и да е полза от “разговори” чрез медии /сайтове/. Освен сеир на противниците на всичко онова което е “Ботев”, друго не се прави. Като привърженик, който е видял много и запомнил не малко от това което съм видял ми е ясно, че “Ботев” респ. Пловдив, с всяка една спортно-техническа или управленска длъжност са апетитна хапка, както за тези които наричаме легенди, така и за хора минали като метеор и за малко през клуба и през града. В спорта пенсионната възраст, но без пенсия, идва много, ама много рано и човек трябва да продължава да го живее този живот. В някои спортове – волейбол, баскетбол, от състезателите които се запомниха като “майстори” се “родиха”, след приключване на спортната им кариера, невероятни лекари, архитекти, юристи и др. И не случайно това бяха академични спортове, които процъфтяваха в отбори с името “Академик”. Но, футбола бе и си остана друга “бира”. Мога да ви изброя отбора от шестдесетте години и да ви посоча имена като тези на Апостолов, Делев, Чакъров, Бахчеванджиев, да не говорим за Чико, Глухчев и Тумби, които дълги години бяха в управлението на клуба или бяха треньори, които аплодирахме. Но, нямаше как всички играчи да станат треньори или директори. Да споменавам ли кой беше бензинджия и кой общ работник в “Булгарплод”? Такъв е живота! Но, истински страшното дойде, след “великите промени” когато не за едно цяло поколение, а за две, три и то при огромно текучество с по 30-40 футболисти на сезон, нямаше какво да правят след спирането с футбола. Някои успяха в чужбина, а други станаха “пиявици”, както ги нарече колегата. А, много от тях теглиха по една майна и не са стъпвали на стадиона с години. Трудно ми е да повярвам, че има хора с по един, два, максимум три сезона в “Ботев” и то с брой мачове, които изобщо не си струва да коментирам, на които не може да им се затворят устите. Има и такива, обиколили и четирите пловдивски отбора, или половин България, от където са цицали, естествено и са играли, но “Ботев” им е длъжен!? Защо? Защото “Ботев” е марка, защото “Ботев” е емблема на града и защото “Ботев” е вечен! Това остана и от двата периода на БНА, и от времето на КЦМ, и от това на Панаира /Кирил Аспарухов/ и така до крумовския селяндур. По времето на Цветан Василев, на много побелели глави им звънеше същата песен н ухото и явно рефрена продължава да отеква в нечии уши и днес. Но, това няма как повече да се случи! Футболистите са наемници от тук или от далеч и след приключване на договора няма как да искат още и още – длъжности, апартаменти, коли без ред. Това е минало. Може би незабравимо, но минало.
    За това послушайте Петър Зехтински за двата стълба на този отбор Школата и Публиката! Ако искаме да ги имаме, да помагаме, ако мислим по друг начин – да не пречим!
    Извинявайте, ако съм ви отгечил.
    Само “Ботев”!!!

  7. 9
    2

    Драги ботевисти докато водещи хора от Бултрас за ба заплата от Зингаревич ( Филипов ( Дилян Пеевски ) ) няма да се оправим ! Когато продажните фенове се изгонят от стадиона тогава може да имаме собственик мечта и работещ клуб !!!

  8. 7
    3

    По принцип аз много харесвам евреите заради техният професионализъм и сговорчивост.
    Само,че и между тях се срещат такива които са истински срам за еврейската нация. Този дето се е заял с Боби Димитров е точно такъв. Вижте как му е отговорил:
    Израелецът е написал реакция която гласи: „Здравей, Боби, надявам се всичко да е наред с теб и семейството ти. Честно казано, изненадан съм, че пишете за мен, без да проверите фактите и просто използвате информация от уебсайтове. В последните ни срещи, когато бяхме домакини на вас и вашите треньори, вие ме впечатлихте като мил и честен човек. Желая ти всичко най-добро.“
    На мен всичко това ми звучи като реална заплаха отколкото като обикновен отговор.

  9. 13
    3

    Г-н Димитров на никой който милее за “Ботев” не му е приятна сегашната ситуация!
    Критиките “валят” отвсякъде.
    Срещу собственик, директори и треньори.
    Сега Вие “разкривате” и нападате и треньора на втория отбор !
    По-важно от това къде е бил треньор е това, че откакто той е тук в школата поне има положителни промени. За няколко месеца той въведе неща които нашите български “пиявици” (които са се маскирали като жълто-черни “легенди” не успяха да направят с години).Вярно е , че те са предимно технически, но той поне се опитва да направи школата да работи по по-съвременен начин.
    И другото важно е, че дава шанс на юношите във втория отбор.
    Съвсем друг е въпросът какво е нивото на юношите в школата!
    Ето това е важното !
    Защото талантливи деца има и Вие го знаете много добре.
    Въпросът е как се работи със тях и кой работи със тях…
    Защото в школата в момента има треньори които и Вие няма да ги вземете на работа!
    Но Пачев си ги е взел !
    И тези треньори заедно с бай Трифон и селекционерите образуват една “нищо не правеща група” от много време насам !
    Рано или късно и руснака и Коен ще си тръгнат, но “легендите ” остават тук и насочете си и Вие и другите които протестират разследванията и въпросите към тях , защото ако в школата не се работи както трябва откъде ще дойдат футболисти за първият отбор!
    Разследвайте щом Ви се отдава това и кажете кога за последно школата е “произвела” качествен и “радващ” окото и публиката футболист?
    Колко години вече няма такъв?
    Когато “зацикли ” първият отбор се нападат треньор, директор, собственик а когато школата от години не може да произведе и един свестен футболист кой и как носи отговорност?
    Разследвайте и попитайте директор, селекционери и треньори :
    Взимат ли се в школата деца които нямат достатъчно футболни качества и перспективи да се развиват като футболисти, но техните бащи, майки , дядовци , чичовци ,вуйчовци , калековци и т.н имат позиции в обществото и също така добри финансови възможности които доста допадат на директор, селекционери и треньори?
    Тези деца биват ли налагани в отборите си за сметка на други деца които нямат такива роднини независимо от това какво показват на терена?
    Г-н Димитров с нетърпение ще очаквам резултата от Вашето разследване, защото когато дойде следващия собственик или треньор той ще погледне към школата, но в първия отбор таткото, чичото и вуйчото вече няма да могат да помагат и пак ще гледаме 10-11 чужденци…

    • Ти нормален ли си бе❓Къде е продукцията от Школата и защо е там❓дори и Тошко къде е и защо е там? На Етър веатарчето напримерХрисиянчо Славков не сменяеми титуляр?… Глупако. Свири им по Еврейската свирка!

      • Пусни си репортаж на Етър -Цска1948 (2) и го виж старчето.

    • Слави Шопов, Крис Добрев, Никола Илиев(без Никола-другите бяха нежелани от Валентич и принудени да не са в Ботев). Други също нежелани от него трупат опит в отбори от Б група. Да не говорим че и други треньори преди това нямаха желание да налагат юноши.
      Работов също е юноша на школата, Крис Димитров-също. Така че не говори за продукта на школата!!!

  10. 9
    3

    Трябват непрестанни атаки към тия нещожества и да изчезват с 200 от Пловдив ако трябва и боя ще ядът

  11. 12
    4

    БРАВО БОБИ! ПРЕД ФАКТИТЕ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ! ЦИГАНИНЪТ ЕВРЕИН И БЕЗРОДНИЯ БЕЗДАРНИК СЕ ОПИТВАТ ДА УНИЩОЖАТ БОТЕВ. ” ЛЮБОВТА” НА ИСТИНСКИТЕ БОТЕВИСТИ ЩЕ ГИ ПОГУБИ И ДВАМАТА. ОТ ДЕН НА ДЕН ЗАПОЧВАТ ДА Я УСЕЩАТ. НА КРАЯ ЩЕ СВЪРШАТ КАТО ХРИСТОЛИНИ. ОТБОР БЕЗ ПУБЛИКА НЯМА! ЧЕСТНОСТТА Е НАЙ ДОБРАТА ПОЛИТИКА! ИСТИНАТА Е НА НАША СТРАНА. НАПРЕД КАНАРИ! ДЕРЗАЙТЕ И ПОКАЗВАЙТЕ ВСЕКИ ДЕН НА ТЕЗИ НЕЧОВЕЦИ, ЧЕ НЕ СА ЖЕЛАНИ В ПЛОВДИВ! ТЪРПЕНИЕТО НИ СВЪРШИ ! СБОГОМ СЪЗДАТЕЛИ И БИЗНЕСМЕНИ! ИДЕТЕ СИ С МИР!

  12. 11
    10

    Боби, Коен не е стока и резултатите му го показват, но и ти не си повече от него щом така яростно плюеш. Явно си се цанил за треньор и си бил отхвърлен та затова изглежда е тази злоба У теб. Иначе ти си едно левскарско мекере и нищо повече.

    • 11
      3

      Когато си даваше здравето за Ботев не беше мекере, а сега е мекере. Малко си пресолил манджата!

  13. 7
    8

    Боби го “разкриха” като отиде в Левски, сега и той иска да разкрива!

  14. 7
    2

    Банда разбойници са разкрити не знам феновете кво чакат даса взимаме в ръце братя

  15. 11
    2

    Всички даси събират партакешити да не ходим ния на базата и ядът бой и да ходят голии вън боклуци

  16. 5
    20

    Фалшив о(т)бор,фалшив собственик,фалшива история,фалшива публика(джендари) ми то Фсичко фалшиво на Гомнежа

  17. 14
    5

    МАФИЯТА ПРОДЪЛЖАВА ДА РАБОТИ РАЗКРИТИ СА БРАВО БОБИ ВСИЧКИ ВЪН ВСИЧКИ ВЪН

Коментарите са затворени