Зингаревич: Днес е голям ден за клуба и съм тук да отговоря на въпроси свързани с клуба. Благодаря на Филипов. Ще говорим дали той ще бъде част от Борда на директорите. Не сме доволни от моментното състояние на отбора. особено след класирането миналия ни шампионат. Решихме да дадем повече шанс на младите футболисти и се надяваме през следващия сезон те да се представят по добре. Относно финансите до този момент 2 милиона са изразходване за академията, втория отбор и базата. Мислейки в по дългосрочен план зависи от това как отбора работи. Трябва да продаваме играчи за по 3-4 милиона за да идват приходи в клуба.  Името на стадиона може да бъде договорено с потенциални спонсори. Имаме разговори, но все още нищо конкретно. Относно Герман, той свърши доста добра работа в клуба, но дойде времето да се разделим и мисля, че го направихме в точния момент. Вече казах, че не съм щастлив от представянето. Нямаме време в момента да сменяме треньори. Сега е много важно да изберем играчите за следващия сезон. Имаме 5 оферти за някои от нашите млади играчи, което показва, че имаме качествени футболисти. Не мислим да ги продаваме, искаме да ги задържим още и да ги доразвием и те да ни помогнат да развием клуба.

Филипов: Въпреки всички трудности успяхме. Приветствам Антон в новия дом на Ботев. Ще бъда до него. Ще помагам, Ботев да е в челните позиции. Ще бъда до Антон Зингаревич. Искам да апелирам към феновете на Ботев да бъдат търпеливи. Отбор не се прави бързо. Не става със щракане на пръст. Ще върнем отбора в челото. Всички пари от билети и скайбоксове са върнати в стадиона. Това трябва да се знае от феновете. Всеки лев ще се реинвестира в стадиона. Ще направи всичко възможно Ботев да е в челните позиции, просто молим за малко търпение.

28 КОМЕНТАРИ

  1. Пак пълно с мангали под темата на отбора на Пловдив!

  2. Както съм казвал и преди:
    С пръня боя не се прави.- С безплатни клоуни отбор не се гради.
    90% от палячовците са без пари ,щото никой не ги иска. А мангал валентич ги взима да спортуват. Освен за сапун за друго не стават.

  3. 3
    1

    Тоя нали дойде с големи обещания? Това щял да направи , онова щял да направи… в Европата туй-онуй. Уж милиардер пък само се ослушва за евентуални купувачи на треторазредните си отрепки. С тези към които никой не проявява интерес ли смята да прави отбор? И хайде той ще си продава по-евтино каквото там хване окото но кой ще идва да му гледа простотиите и срамотиите на новия стадион? А… уж дойде като месия???! Дойде като месия но май ще се окаже най-обикновена м….я

  4. Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!
    4
    3

    Действието се развива в началото на 21 век в Царството на разбойниците.
    Жълтите държанки са в екстаз и изпълняват задълженията си с голямо усърдие….

    Ех, колко жалко е да си папагал!!

  5. Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!
    3
    4

    Това казва всичко за жълтите разбийници

  6. 5
    1

    Това финансово отчетено събрание ли е, или пресконференция. Това не е сериозно !!!

  7. 3
    2

    А, бе, да ви и управниците? Ние, като играем с черен екип, софянци с резервния си жълт ли ще играят?

    • 2
      3

      Стикс-педал мазен , да го духаш гнидо !

  8. 8
    10

    Руски беглец олигарх с лоши кредити и до него човек на Доган, откраднал 20 милиона от стадиона с подкрепата на Здравко Мутрата и окупирал общинската собственост на стадиона. . Чакат ни нови серии от безкраен сериал започнат брокерите, Христола, караибрсхим, дебелян и Смаил ага. Всички златни медали обещаваха, пък и сребро не стигнаха. Така 30 г и докрая на света.

    • 10
      6

      Що не изброиш престъпниците с простреляни карантии във вашия отбор?
      Кой какъв е не знам, но браво на Зико за парите и на Илиян за работата, а вие основете един духов оркестър да си свирите траурния марш, на убитите ви президенти!
      Злобейте! Тъпейте! Ако ви е кеф, мрете!
      Стадиона е факт!

  9. 6
    6

    Тия двамката само като им видиш умния поглед с подпряни главички и разбираш цветущото бъдеще на отбора.

  10. 9
    1

    КОГАТО СИ КУПИШ, ИЛИ ПОСТРОИШ СТАДИОН, ТОГАВА ЩЕ СМЕНЯШ ИМЕТО МУ, КОЛКОТО ИСКАШ. СЕГА СИ ПОД НАЕМ И НЯМА ДА СЕ ГАВРИШ С ИМЕТО НА НАШИЯ НАЦИОНАЛЕН ПАТРОН! НЕЩО СИ СЕ ОБЪРКАЛ!

  11. 11
    1

    ТОЗИ ЖИВЕЕ В ОБЛАЦИТЕ! ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛ, ЧЕ БОТЕВ НЕ Е ЗА НЕГОВИЯ АРШИН. МИРИШАТ МУ КРАКАТА! ПРОДАВАЙ СЕЛСКИ, ДОКАТО МОЖЕШ ДА ВЗЕМЕШ НЯКОЙ ЛЕВ, ИНАЧЕ ФАЛИТ, А БОТЕВ ОТНОВО ВЪВ В ГРУПА ОТНАЧАЛО! ОСОБЕНО С ВАЛЕНТИЧ НАЧЕЛО! ТОЗИ БЕЗРОДНИК И БЕЗДАРНИК Е РАЗКРИТ ОТ ВСИЧКИ И НИКОЙ НЕ МУ СЕ ВРЪЗВА ВЕЧЕ, ДОРИ АФРИКАНЦИТЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ГО ИГНОРИРАТ. КЛЮЧЪТ Е В ТРЕНЬОРИТЕ ОТ ШКОЛАТА, ГЛУПАК! НАМЕРИ КАЧЕСТВЕНИ И РАБОТЛИВИ ТРЕНЬОРИ, ОБЕЩАЙ ИМ БОНУС ПРИ ТРАНСФЕР И ЩЕ ЛИТНЕШ! С ТРИЦИ ЛИСИЦИ НЕ МОЖЕШ ДА ЛОВИШ! ВАЛЕНТИЧ Е БОКЛУК И ТРЯБВА ДА СЕ ОТТЪРВЕШ ОТ НЕГО! АЙДЕ УСПЕХ, БЕЗПЛАТНИТЕ СЪВЕТИ СВЪРШИХА!

  12. 7
    8

    Браво!
    Всички заедно ще изправим отбора на крака… ..

  13. 13
    3

    Завистта и омразата са страшно нещо !!!
    Могат да те побъркат !!!
    Само Ботев Пловдив !!!

    • 2
      3

      Е не завиждай тогава.
      Или ти е трудно,част от природата ти е?

      • 6
        1

        По -голяма завиждаща циганка от Лаутарската мангалка не може да има …Освен това тя сектантка и живее в своя измислен свят …циганки , кво да ги правиш , те така са си свикнали…

  14. 4
    12

    Стадиото ще го кръстите Путин долни руски отрепки, за една шапка с козирка сте готови и на кучето ми….ет да направите дейба вашта мама селска.

    • 10
      3

      Зеки и Левент , и тава с баклава , след това бело , бело , та чак до Буда Бар , мнооого къса памет , при положение , че 90% от президентите на Лаутенци са убити !

      • 1
        2

        Сигурно Цветан Василен вашия любимец и той завижда след като казва , че Пеевски е зад отбора ?

  15. 3
    12

    Чичо Митко ще ви се стори Абромович пред тези двата хаха

  16. 6
    8

    МАФИЯТА ПРОДЪЛЖАВА ДА РАБОТИ А ФЕНОВЕТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СПЯТ АЛОО БУДНИ ЛИ СЕ СПИТЕ ЛИ

  17. 4
    14

    Много е радостно това, че домазан измамник като Филипов е до Зингаревич!!! ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ЖЪЛТУРЦИ 20 ГОДИНИ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ТЕЗИ ДВАМАТА!!!

    • Еееее, при Вас е по-оборотно! Мине се, не мине, мукне пушка, труп лежи, льокото пак чорбаджия търсят!

Коментарите са затворени