Ръководството на Ботев в контакт с компания, която искаше да купува Левски

8
790

Ръководството на Ботев (Пловдив) преговаря с потенциални чуждестранни инвеститори. От клуба са доста активни в тази посока наред с всички дейности, които се изпълняват, за да може новия стадион „Христо Ботев“ да получи лиценз за домакинството на Левски.

Сблъсъкът със сините е на 29 април, събота, от 20:00 часа. Преди това обаче на жълто-черните им предстои гостуване на Славия. Сблъсъкът с белите е на 24 април, понеделник, от 20:00 часа.

От ПФК Ботев са осъществили контакти и с компания, която доста дълго проявяваше интерес към Левски. Тя искаше да придобие мажоритарния пакет акции на сините, но в крайна сметка до сделка не се стигна. Със завръщането на стадион „Христо Ботев“ се счита, че отборът ще стане атрактивна хапка към евентуални рекламодатели.

Наскоро собственикът на клуба Антон Зингаревич разкри, че в бъдеще името на стадиона ще бъде продадено. Възможно е и по тази тема да са били контактите с евентуалния инвеститор, твърди „Тема спорт“. Наред с това бизнесменът посочи, че Ботев все още няма генерален спонсор за следващия сезон.

В момента се водят разговори както с букмейкърска фирма, чието лого и в момента е на фланелките на тима. „Имаме предложения от Winbet и от други фирми за спонсорство, но разполагаме с още малко време да обмислим и да анализираме офертите“, каза преди около 2 седмици Антон Зингаревич.

SHARE

8 КОМЕНТАРА

 1. Споко! Ботяф6 е собственост на ДПС и така ще си остане
  2
  8

  хахаха. папагалите са толкова глупави и изпаднали, че се самопредлагат от мафиот на мафиот.

  Ех, колко йалко е да си ненужен!!

  • 3
   1

   И вие сте общински не забравете!!!!!!!!! Не забравяй те!!!!!

 2. Най-обичам като всички „медии“ се изредят да цитират някоя небивалица, съчинена от „Тема спорт“.

 3. Започна се, стадиона е Христо Ботев, стадиона е на общината, какво име ще сменя този,,,,,,,,,,,,,

 4. 7
  4

  ОТ ЕДИН ИЗМАМНИК НА ДРУГ ИЗМАМНИК НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ТВА ВЕЧЕ ДА СТАНЕ И РУСКАТА МАФИЯ ВЪН С ВСИЧКИ МАЙМУНКИ 🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌

  • 1
   5

   НА КОМУ НА УСТАВЯШ ДИЛЯНЕЕЕ БАЙ ФИЛИПЕ ВЪРНИ СА УА

Comments are closed.