Старши треньорът на Ботев Пловдив – Бруно Балтазар, изрази своето огорчение от началото на срещата с ЦСКА 1948. „Канарчетата“ допуснаха гол след само 16 секунди игри и в крайна сметка загубиха визитата си в Бистрица с 1:2. Португалският специалист заяви, че за първи път в кариерата му на треньор му се случва отборът му да допусне гол в първите 20 секунди.

„Началото беше ужасно. За първи път ми се случва нещо подобно. В първите 20 секунди получихме гол, след като 20 дни се готвихме за този мач. Очевидно голът беше с лошо влияние за нас. Реагирахме добре през второто полувреме. Много добър край на мача. С повече късмет можехме да вземем точка“.

„20-те дни почивка не са оправдание – така беше за всички. ЦСКА 1948 е може би най-опасният тим при статични положения. Цялата подготовка и план за мача колабираха за 20 секунди. След почивката се видя това, което исках – желание, скорост. С последния удар можеше да вкараме и втори гол“.

„Не бих казал, че в този състав няма лидерство. На младите им липсват много неща, но имат качество. Младите имат качества, днес завършиха мача по много добър начин. Трябва да печелим всеки един мач. Имаме 5 финала до края, целта е да сме в среднаат четворка и да атакуваме 7-ото място. Дистанцията е подобна на тази, при която дойдох. Опитваме да спечелим всеки мач – това е“.

23 КОМЕНТАРИ

  1. Мечтай за седмо място?!Виж ,да не са седем гола ,а и повече!

  2. 7
    4

    Те и вашите фенове колабират за 20 секунди от Лаута

      • 6
        2

        Изгрев бойско цигание,можеш ли да бягаш бързо,иначе лошо!

  3. 8
    1

    Това ако е отбор аз Стоян канара значи съм от Пловдив

  4. 11
    1

    Тоя “треньор” е някаква слама ей така колкото за пълнеж , а Зингаревич е нещо подобно на Паоло Динучи и Митьо селския. Съдбата му помогна да вземе отбор с визитка с история и голяма фенска маса. Със стадион готов за мачове от евротурнирите…но той е толкова некадърен,че човек се чуди… защо съдбата избра точно него??

  5. 18
    5

    Зингаревич, ако не се осъзнаеш е по-добре да си тръгваш. Ние и да изпаднем след година-две пак ще се съвземем. Твоя бизнес модел не е за Ботев. Тук имаме доста по-високи очаквания. Така че помисли и реши или гоним челото или си тръгвай.

    • 4
      3

      Идвайте на село. Ама не да ми палите къщата, а да ме молите да се върна.

  6. 16
    5

    БЕЗ ТИЧАНЕ НЯМА СЪВРЕМЕНЕН ФУТБОЛ. НО САМО С ТИЧАНЕ НЕ СТАВА. ОТНОВО ВИДЯХМЕ ПОЧЕРКА НА ИЗРУДА. СКАНДИНАВСКИ ФУТБОЛ ИМИТИРАЩ СЪВРЕМЕННИЯ ДИРЕКТЕН ФУТБОЛ. А ТОЗИ ПАРАВАН, НАРЕЧЕН ТРЕНЬОР Е ИСТИНСКИ ПАЛЯЧО. ОТНОВО Е ИЗНЕНАДАН, ЗА ПЪРВИ ПЪТ МУ СЕ СЛУЧВА, ДОВОЛЕН Е ОТ ИГРАТА, АМА ЗАГУБИХМЕ. СЕЛЕКЦИЯТА ИЗДИША И НЯМА КАК ДА Е ДРУГО, КОГАТО ХОДИШ ДА СЪБИРАШ ОТ ДЪРВЕТАТА НА АФРИКА ФУТБОЛИСТИ. СЕГА ГИ РАЗВИВАМЕ, КОЛКОТО РАЗВИХМЕ ТОКУ. А БЪЛГАРСКИТЕ ФУТБОЛИСТИ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ. ОТБРАНАТА НИ Е ТРАГИЧНА, НЯМАМЕ МАЧ СЪС СУХА МРЕЖА. ГРАДИВНОСТ В ОТБОРА СЪЩО ЛИПСВА. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СНАЙПЕРИСТ. И ЗА ТОВА СА ВИНОВНИ 2 ЧОВЕКА. ПЪРВИЯТ Е ИЗРУДА. ТОЗИ БЕЗДАРНИК И БЕЗРОДНИК ПРОДЪЛЖАВА ДА УНИЩОЖАВА БОТЕВ. ПО ВИНОВЕН ОТ НЕГО Е ЦИНГАРЕВИЧ, ЧЕ НЕ ГО Е УВОЛНИЛ ОЩЕ. НЕ НЕ СЪМ НАПРАВИЛ ПРАВОПИСНА ГРЕШКА. ТОЗИ ЧОВЕК НЕ УВАЖАВА НИТО ФЕНОВЕТЕ, НИТО ИСТОРИЯТА НА БОТЕВ, ОЩЕ ПО МАЛКО БЪЛГАРИЯ. ДА ДОЙДЕШ ТУК, ДА ИЗХВЪРЛИШ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И ДА ДОКАРАШ НЕГРИ Е ЦИГАНСКА РАБОТА, А НЕ БИЗНЕС. СТРАХУВАМ СЕ, ЧЕ ОТКРИВАНЕТО НА НОВИЯ СТАДИОН ЩЕ БЪДЕ ИСТИНСКА ПАНАХИДА, А НЕ ПРАЗНИК. АКО АУТСАЙДЕРИТЕ НЕ БЯХА ТОЛКОВА ТРАГИЧНИ, ЩЯХ ДА СИ МИСЛЯ И , ЧЕ ЩЕ ИЗПАДНЕМ! ВРЕМЕ Е НАШИТЕ БУЛТРАСИ ДА СЕ ОСЪЗНАЯТ И ДА ПОИСКАТ ОСТАВКАТА НА ИЗРУДА. ВРЕМЕ Е НАШИТЕ УПРАВНИЦИ ДА СИ ПОГОВОРЯТ С ЦИНГАРЕВИЧ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИ И ДА ПРАВИ ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ СИ БИЗНЕС, НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ. БОТЕВ ПО ДОБРЕ ДА ИГРАЕ ВЪВ В ГРУПА, НО С НАШИ МОМЧЕТА, ОТКОЛКОТО ДА РАЗВИВА АФРИКАНЦИ. НА ТЕЗИ, НИКОГА НЕ ЩЕ ОТИДА НА МАЧ, ЗАЩОТО ТЕ ПОЛЗВАТ САМО ИМЕТО И МАТЕРИАЛНАТА БАЗА НА НАШИЯ ОТБОР. ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ БОТЕВ!

    • 7
      4

      Палийски ти ли си или някой от твоите минетчии от клуб 500?

      • КОЛКОТО ТИ СИ ЦВ. ВАСИЛЕВ, ТОЛКОВА И АЗ СЪМ ПАЛИЙСКИ. ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЛИЧИ, ЧЕ НЕ СЪМ БИЛ СЕРВИТЬОР.

  7. 8
    1

    На мача с Левски офицално закриване ще стане .. така ми намирисва

  8. 13
    7

    Цингарееич, ти с тая игра стадион ли ще пълниш?

  9. 7
    6

    Не че нещо, ама ти отбор нямаш. Разпродадоха каквото можаха и ти дадоха малки маймунки от Б отбора, който изпада. А без тях все че би.

  10. 7
    4

    Ибаси мамата … ши са разпадним или ши изпадним идно ут двети ши и .. в Б групъ ши отриим стадионъ

  11. 13
    7

    ДАСИ СЪБИРАТ БАГАЖА И ВСИЧКИ ВЪН ИЗГОНИХА ДЕЦАТА ОТ БАЗАТА ТАМ ДА СПЯТ МАЙМУМИТИ И ДА ЯДЪТ НА ВАНТА 3 ГОТВАЧА ИМА СРАМ И ПОЗОР

    • 9
      8

      Свиквай, помако

Коментарите са затворени