Директор на Болоня взе участие в инициатива на ПФК Ботев

10
238

Кристоф Уинтерлинг от ФК „Болоня“ взе участие в инициативата на Ботев (Пловдив). Това бе третият от поредицата семинари, организирани от Ботев, с фокус върху обмена на професионален опит между клубовете и развитието на футболните клубове в страната.

Кристоф има повече от 22 години опит в международния спортен маркетинг. Оглавявал е Маркетинг отдела на Адидас за Италия, а в периода 2012 – 2014 е Маркетинг директор на „Рома“.

В последните 9 години има водеща роля в седем-кратния шампион на Италия – ФК „Болоня“, като Маркетинг и търговски директор, съобщиха от „Коматево“.

Работи върху спонсорства, както на глобално, така и на национално ниво, които позволяват на Клуба да се развива стремглаво в бизнес отношение. Като резултат от това се ражда проектът WE ARE THE PARTNERS Business App – ексклузивно бизнес приложение за компании, които споделят ценностите и подкрепят развитието на клуба. Апликацията позволява достъп до ексклузивно съдържание, създаване на нови бизнес контакти и запознанства, както и възможност за брандиране на определени раздели на приложението.

ФК „Болоня“ успешно развива Hospitality зоните на стадиона, както в дните на домакинските мачове, така и за различни събития от нефутболен характер.

Една от уникалните възможности, които клубът предлага на своите фенове и партньори, е pitch-side booth – ексклузивна ложа, разположена непосредствено до футболния терен. Последното попълнение в клубното портфолиото е WeAreOne Ticketing App, което улеснява закупуването на билети онлайн и достъпа до стадиона.

Ботев Пловдив изказва стоите благодарности към Кристоф и всички присъстващи, които взеха активно участие в онлайн семинара. Клубът продължава да развива инициативата, добавяйки клубове и професионалисти от различни европейски държави, се казва още в официалното съобщение на „жълто-черния“ клуб.

SHARE

10 КОМЕНТАРА

 1. ШАБАНА АПАПА ОТ АДЖАСАНА:).........с клоакомотиф ф серсету:)

  НЯМА ВАДИНИ ПАРОВОЗА…………..КОНДОФРЕЙ НИ НИ МЪРДА!!! ДА НА ГРАБВА ШУШЛЯКА И ТАМ!!!
  ДУРУГИЯ ВАРИАНТ Е ДА ИДВЪТ ХРАБРИТИ АНАДОЛЦИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА И ДА СТАВЪМИ ШАМПОАНИ!!!:)))

 2. 2
  1

  Защо, при всичко което се случва, в организацията на футболния клуб и двата отбора, играещи в А и Б група, са олицитворение на посредствеността и безхаберието?

 3. 2
  1

  ЗА КАКЪВ ОПИТ СТАВА ВЪПРОС, КАТО НЯМА КАКВО ДА ПРОДАВАМЕ? НИТО МОЖЕМ ДА ПРОИЗВЕДЕМ ФУТБОЛУСТИ, НИТО ДА РАЗВИЕМ ТЕЗИ НЕГРА, ДЕТО ГИ ВЗЕМАМЕ. САМО ИЗРУДА СЕ ОПИТВА ДА НИ ПРОДАВА МЕЧТИ И ОБЕЩАНИЯ ЗА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ, НО И НЕГО ГО РАЗКРИХМЕ. НЕЩО ПО ЛОШО, СТАНА ТАКА, ЧЕ СЕ КРИЕ КАТО МИШКА. И ПОНЕЖЕ Е НАГЪЛ БЕЗДАРНИК И БЕЗРОДНИК, СЕДИ И НЕ СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА. ДО КОГА БЕ ИЗРУДИНЕ? ХАЙДЕ ВДИГАЙ ГЪЛЪБИТЕ И ДА ТЕ НЯМА!

 4. 4
  2

  И какво като Кристоф Уинтерлинг от ФК „Болоня“ е взел участие в инициативата на Ботев (Пловдив)?? Това ще промени ли нещо?? Пак същите некадърници и неудачници ще си останем.
  Хубаво би било да станем клуб с модерно мислене и развита инфраструктура, само,че тук няма условия. Много са факторите които пречат това да се случи, но най-важният е корупцията която задушава и убива всичко хубаво още в зародиш. Тук сме като в някакво неизбродно тресавище в което властват алчността и невежеството.

Comments are closed.