Чернозем и Дъбене записаха равенство 1:1 в мач от 3 кръг от втората фаза в “А” ОФГ – първа шестица. В 15-та минута гостите поведоха с гол на Ивайло Тянчев, а минута преди края домакините стигнаха до равенството.

От щаба на Дъбене обвиниха за загубените точки съдията Апостол Иванов: АПОСТОЛ ИВАНОВ/ главен съдия / направи всичко по силите си да добута домакините до точката. Общо 9 жълти картона за нас, а тях само ги предупреждаваше!!! Всяко падане около нашето наказателно беше фал за тях. Състезателят от домакините “Стинката” не спря да псува и обижда нашите момчета, но главният съдия дори не му направи забележка. Култовата ситуация дойде в края на мача. След центриране в наказателното поле нашият вратар – Кънев беше изритан грубо при опит да хване топката, падна на земята и футболист от домакините я вкара. Съдията показа, че играта била чиста. Апостол Иванов е съдия с опит, но когато знае какво трябва да се случи е безпогрешен. Ние като клуб, който иска да се развива, обявяваме публично, че няма да позволим да се подиграват с труда ни. Ще качим видео, за да видите за каква съдийска тесла става въпрос!

25 март 2023 г., събота, 15:00 ч / XXI кръг:
Металик 1938 (Сопот) - Спортист 1948 (Голям чардак)       3:0 
Секирово (кв.Секирово, Раковски) - Марица 2003 (Маноле)   3:0 сл. 
26 март 2023 г., неделя, 17:00 ч / XXI кръг:
в Калояново:
Чернозем (Черноземен) - Дъбене (Дъбене)                   1:1 

В класирането води Секирово с 9 точки, следван от Металик с 6, Чернозем с 4, Спортист (ГЧ) с 3, Дъбене с 1 и  Марица (Маноле) без актив.

 

 

3 КОМЕНТАРИ

  1. Апостол няма село и град, в които да не искат да го бият! Да се захваща с друга професия !

  2. 1
    1

    Айде научете ми името ве селяндури ,ще ви бия сам слабаци

  3. 2
    1

    Апата е мастия ! Всеки път се разминава !Да му дават наряди за Б-окръжна,някъде ще го направят Мики Маус !

Коментарите са затворени