Новакът в efbet Лига Хебър се раздели със старши треньора си Владимир Манчев, обяви официално клубът на своята фейсбук-страница. Новината стана факт още по обяд, но до момента от Пазарджик пазеха мълчание. Фаворит за поста е Любослав Пенев.

“Благодарим на Владо за всеотдайната работа и професионалното отношение по време на престоя му с нас. Предстои ръководството на Хебър да обяви кой ще води зелените до края на сезона”, се казва на страницата на отбора като анонс за раздялата.

Хебър, който се завърна в Първа лига това лято след 22 сезона, навъртя три поредни поражения в последните три мача. В класирането отборът заема предпоследното 15-о място с 16 точки, на 4 над Спартак (Варна), но и изоставане от 4 от 14-ия Пирин (Благоевград).

Опитният специалист Любослав Пенев е на крачка от треньорския пост в Хебър (Пазарджик), съобщава Sportal.bg. Oчаква се съвсем скоро бившият национален селекционер да замени на поста Владимир Манчев, който не успя да вземе нито една точка от последните три кръга, а “зелените” са на 15-о място с едва 16 пункта.

Последният отбор на Ел Голеадор бе ЦСКА 1948. Там той записа силни резултати, като успя да завърши първия полусезон на третото място в efbet Лига, но в края на 2022 година се раздели с “червените”.

1 КОМЕНТАР

  1. Любо Пенев “да духа супата”. Не е желан в Пазарджик

Коментарите са затворени