Локомотив Пловдив и Берое не се победиха в последния мач от кръга.
Още в първите минути Сорга бе намерен на броени метри от вратата и стреля, а Караджов спаси. В крайна сметка се оказа, че естонецът е бил в засада. Заралии отвърнаха с удар на Трибуле по диагонала. Две минути след удара на тарана Симеон Мечев опита от дистанция да изненада Хоркаш, но без успех.

В 18-ата минута подхлъзване на Серкан Юсеин едва не доведе до попадение. Зебли открадна топката от халфа, остана сам срещу Караджов, но в крайна сметка стреля в тялото на опитния вратар. Пловдивчани пропилха още един шанс десетина минути по-късно – Сорга овладя хубав дълъг пас, но от стрелкова позиция не намери вратата, а стреля покрай десния стълб.

След точно половин час игра Николай Киров явно демонстрира недоволството си от представянето на Сана Гомеш, който освен че си изкара жълт картон, бе и определено най-слабото звено в старозагарската отбрана.

Точно преди почивката Йосип Томашевич бе изгонен от игра за грубо влизане в краката на Божидар Пенчев. Първоначално хърватинът получи само жълт картон, но след преглед с ВАР Станимир Тренчев му посочи изхода.

В самото начало на втората част Берое прати топката в мрежата на Локо Пд. При едно центриране от ъглов удар няколко играча от двата тима скочиха, но Макс Челич се оказа най-съобразителен и прати топката във вратата на Хоркаш. Попадението обаче бе отменено заради игра с ръка на бранителя.

В 54-ата минута сериозна грешка на Мартин Паскалев едва не бе наказана с гол. Бранителят подаде неточно към Динко Хоркаш и кълбото попадна у Тонислав Йорданов, който обаче не успя да достави добро подаване в малкия пеналт.

Десет минути пред края дойде най-чистият шанс за Локомотив Пловдив. Матеус Да Силва спринтира повече от 50-60 метра с топка в крака и излезе на добра позициясрещу Караджов, но стреля в обсега на вратаря, който отрази в ъглов удар.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    4

    НЯМА ВАДИНИ ПАРОВОЗА…………..КОНДОФРЕЙ НИ НИ МЪРДА!!! ДА НА ГРАБВА ШУШЛЯКА И ТАМ!!!
    ДУРУГИЯ ВАРИАНТ Е ДА ИДВЪТ ХРАБРИТИ АНАДОЛЦИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА И ДА СТАВЪМИ ШАМПОАНИ!!!:)))

  2. 4
    6

    Томаш да изчезва и да идва Ицо Златински, това не е футбол.

    • 4
      1

      Ония целувача, на емблеми? Не благодаря!

  3. 8
    4

    Томаш,абсолютно приятелски съвет.Ако си мислиш,че ще предложиш подобна неориентирана продукция в следващия мач и ще останеш в Пловдив си в грешка!Сотков,Мотков,някакъв друг халяба,който и да стои зад теб и да ти търпи тъпотиите,ще си тръгвате двамата!Ти си уникално нагло човече бе пич!
    Просто си подготви сака и освободи квартирата,ако мислиш подобни безумия и в следващия мач!
    Ей кавал,Ботев не могат да се уцелят,обаче бягат!А ние сме,като болни от мускулна атрофия по терена.Ми те само с бягане ще ни смачкат бе тъпан!Взе готов отбор за топ три на лигата и го докара до състояние средата на Б група!Некадърник!

  4. 10
    9

    За пореден път Локомотив Пловдив е ощетен от съдийте на Дормуш лига.
    За сравнение в сателита на Дормуша се радват на добър съдийски конфорт – спестена дузпа след спестена дузпа. Вече 5 за този сезон. А за картони да не говорим,
    Но все пак е нормално за Булгаристан

    • 5
      8

      Изтрезнявай и бегом след Стикс! И въже има и висилки има!

      • 6
        4

        Но лошото е че българи няма в жълтия катун… или по-скоро табор…

  5. 9
    8

    Банда цигани и тумба селяни направиха топката квадратна. Жалка картинка

    • 6
      2

      Много празна и крива глава ,изгрев бойски,кирлив мангал!Изроде,ти си от циганите на Челсито!

  6. 20
    4

    Мъка е с Томаш!Мъка!
    Един мач му се получава,пет не.Всичко е на случаен принцип и късмет,съчетани с убийствена физическа форма на футболистите!Добре,че ни предстои мач с по-слаби от нас,който най-вероятно ще загубим,ама с този треньор-толкова!

  7. 15
    3

    Тренер с тия смени на схемите не те бива…След дербито си аут ако продължаваш с тия тактики…Треньор да изпадащи отбори!

Коментарите са затворени