Феновете на Ботев от Лудата Банда изригнаха срещу Азрудин Валентич:

ИЗРОДИНЕ, изчезвай! Стига си тровил атмосферата в клуба! Получи шанс и го пропиля! Събирай багажа, трансферните си недоразумения, малоумните си идеи и възможно най-далече от Пловдив!
Нито ти, нито футболистите, нито ръководителите сте по-големи от БОТЕВ!

40 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Братя индянци уставети гу 4иляка да на довърши то съ видя стадьон няма удбор няма края му съ вижда

  2. 6
    1

    ВИЖДАТЕ ЛИ МИШОКА КАК СЕ КРИЕ? ДУМА НЕ ОБЕЛВА. АКО БЕШЕ ЧОВЕК С ДОСТОЙНСТВО, ДОСЕГА ЩЕШЕ ДА СИ Е ПОДАЛ ОСТАВКАТА. НО КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН БЕЗРОДНИК, ОТ ЕДИН БЕЗДАРНИК? ТОЙ СЕГА Е В СТИХИЯТА НА СВОЯТА ОМРАЗА. ДОКАТО НЕ УНИЩОЖИ ВСИЧКО ОСТАНАЛО ОТ БОТЕВ, НЯМА ДА МИРЯСА. А БИЛ СЪЗДАТЕЛ?! КАКВО СЪЗДАДЕ БЕ МИШОК? КАКВО СЕ СЛУЧИ С ТВОИТЕ ОБЕЩАНИЯ? НАЛИ ЩЕШЕ ДА ПРАВИШ ГОЛЯМ ОТБОР? НАЛИ ЩЕШЕ ДА ПЕЧЕЛИШ ТИТЛИ И КУПИ? НАЛИ ЩЕШЕ ДА ИГРАЕШ В ЕВРОПА? ТАКА ЛИ СТАВА ГРАДЕЖА НА ГОЛЯМ ОТБОР? НЯМА ЛОШО, ЧЕ ПРОДАДЕ КУЦИТЕ КОНЕ, КОИТО ДОВЕДЕ. НО ЗАЩО ПРОДАДЕ ТОШКО И МАНУ? ЗАЩО ИЗГОНИ КОПИЧ? В СЪЩНОСТ ИМА ЛИ НЯКОЙ, КОЙТО ДА ТЕ УВАЖАВА В КЛУБА? МОЖЕ БИ ПОДЧИНЕНИТЕ ТИ ПОДЛОГИ? ИМА ЛИ НЯКОЙ ОТ ТРИБУНИТЕ ДА ТЕ УВАЖСВА? НЕ! ЩЕ ТЕ ЗАПОМНИМ, КАТО НАЙ ПОДЛИЯ, НАЙ МРАЗЕЩИЯ ЕГОЦЕНТРИК! СБОГОМ, ОТИВАЙ СИ С ДОБРО, НЯМА ДА ПЛАЧЕМ ЗА ТЕБ!

  3. 4
    3

    Хахаха жълТУРСКИ заплатаджии ли пак ли ? Хахха пак ли пари взимате за да си мълчите бе хаха хората се сменят манталитета не , преди бяха клуб 500 сега са магазинаджиите хахахаха

  4. 5
    3

    Тцътцъ пак педалски мотиви … Еми ше ви еб#м няма как

  5. 9
    4

    Зингаревич фалира Рединг. Вале е лайно. Вие си изберете кой ще псувате.

  6. 12
    6

    Тея двамата имат сексуална връзка Валентин -Зингаравич

  7. 14
    3

    Нищо добро не ни чака с тоя президент ще ни докара до фалит

  8. 10
    5

    Андюша няма ли да напишеш нещо за новия?
    Заместника на Тошку пристигна ли на базичкътъ хо хо?

    • 9
      3

      Аз ще ти напиша тъпа орка тоя ще ви пръска циганските гъзове ще ви изнасили брутално а теб ще завтори кюстендилска мангалска сливо

      • 2
        1

        Изгрев бойско психо,не се сещам ,но има едни гнусни мангали от изгрев бойс Столипиново с разпрани задници с пета и шест огромни к-а!Ти епилирана жено сещаш ли се кои са тези,А ?

  9. 14
    10

    Хахахха Зингаревич им го каза вчера , че загубил оважението на Тошко и тем подобни , а тея примати говорят против Вале хахахахаххахахаха смешни сте жълТУРЦИ я кажете верно ли взимате пари да си мълчите ?

  10. 17
    9

    Добре значи е истина, че някой взима пари за да не говори против Зингаревич!?!? Защо всеки реве срещу педала Вале ( от който нищо не завиви и една безгласна) , а срещу Зингаревич нито дума ?

    • 4
      8

      Как защо? Защото са русофили бе. Обичат да ги мачка господарят и да си траят като крепостни. Нали утре е 3 март? Трябва да са благодарни на Зингаревич, че някой негов дядо дошъл с танка да ги освободи от турското робство. Както Альоша дошъл с автомата през 1877 и не си тръгна до 1989, че и още си стои. Робия и Русия. Това си искат смелите патриоти и ултраси.

      • 2
        2

        Всички жълти ли сте изроди от най-долна проба?!

  11. 14
    8

    Нали заедно с Валето затваряхте очи и точехте лиги за Европа! Ай ся кат ви го тури в дивия лош стана. Спомнете си “трудовия стаж” на бляда и дано ви светне накъде ви води!

  12. 17
    9

    Зинги, Вакето любовник ли ти е лли счетоводител е сянка?

  13. 16
    13

    Всички във Варна в събота, и мощно Ууу по всичко и по всички!Това е,страх трябва да имат малко, инак не става!

    • 18
      8

      То хубаво,ама Валето няма да е на мача,крие се постоянно

  14. 19
    2

    Днес в качеството си на общински съветник присъствах на заседанията на комисиите, създадени от Общински съвет, за обследване на похарчените средства, етапите на завършеност и качеството на строителство на ст. “Христо Ботев”. Това съобщи Слави Георгиев. И добави:

    “По мое предложение комисията изиска от Общината да й бъдат предоставени договорът, подписан между общината и фирмата изпълнител, документ, удостоверяващ етапа на завършеност на стадиона, при разваляне на концесията (т.е. построеното при управлението на Цветан Василев), както и документите, удостоверяващи законосъобразността на препроектирането от настоящия изпълнител на строителството, от което произтича претендираното от изпълнителя оскъпяване.

    По време на заседанието се оформиха две много ясни становища. От едната страна бе представителят на изпълнителя, който твърди, че е усвоил всички до момента средства по договор, което по абсолютно неясни причини, бе напълно подкрепяно от назначения от общината ръководител на проекта. От друга страна бяха общинските съветници и експертите по строителство, които бяха доведени от привържениците на ФК “Ботев” и конституирани като външни експерти към комисията.

    Напълно в противоречие на ЗМСМА представителите на администрацията в комисията, съгласно заповед на кмета Здравко Димитров, опитаха да прехвърлят отговорността за издаване на ново възлагателно писмо, към комисията.

    Настоящата комисия обаче е с консултативни функции и няма отношение към прерогативите на кмета да издава или неиздава ново възлагателно писмо. Остава впечатление, че има неизяснени лични отношения, от неясно естество между кмета и изпълнителя, които се прави опит да бъдат прехвърлени върху Общински съвет и комисията.

    Общински съвет е свършил своята работа, с гласуването да бъдат заделени 16млн.лв. в три последователни бюджетни години, за довършването на ст. “Христо Ботев”. Остават много въпросителни, какво разбира изпълнителят под етап 1, какво под етап 1.1. и дали въобще тези етапи са нормативно регламентирани в договора за възлагане за строителство.

    Със страшна сила виси въпроса за законосъобразността на договора за строителство при евентуално констатиране на промени, чрез препроектиране и оскъпяване на проекта, което по същество би представлявало промяна на обществената поръчка.

    След взетото решение за проверка на място на качеството на строителство, подобно действие беше практически отказано от изпълнителя, до писмена заповед на кмета за такава, съдържаща списъчен състав и проведен инструктаж на проверяващите, както и осигуряване на защитно облекло. С цялата си отговорност заявявам, че на база целия си административен опит като общински съветник по-брутален документален хаос в общината не съм виждал.

    След напредване заседанията на комисията ще направя предложение цялата документация да бъде изпратена за проверка и от Икономическа полиция и Окръжна прокуратура Пловдив. За съжаление, не съм оптимист за скорошно завършване строителството на ст.”Христо Ботев”, въпреки гласуваните от Общински съвет нови 16.млн.лв”.

    • 11
      5

      Чакаме намесата на хората на Кьовеши, без тях оправя няма.

  15. 15
    12

    Глупаци! Проблемът ви е само един и той се нарича ЦингаМангаРевич!!!

  16. 13
    6

    КЪДЕ Е ОНЯ МАЛОУМНИК стикса, закъснява с дрисните си

  17. 19
    11

    ти от Ботев ли си !? с какво ти прече Антон Зингаревич, той явно няма нюх за тези под него. До момента се старае. Други бъркат нещата и се правят на класни мениджъри

    • 19
      7

      то е ясно кой е виновен! – изродчето – Валето

      • 11
        6

        Пичове, адски наивно е да си мислите, че Валентич е виновен и че ако той се махне, нещо ще се промени. Всичко идва от Зингаревич, всичко е подчинено на неговия извратен бизнес модел, който има за цел да ползва клуба като борса за играчи. Този бизнес план и желанията на нас – феновете нямат никаква пресечна точка и докато Зингаревич е в клуба, ние очакват предимно разочарования и “Ботев” , който все по-малко ще ни вълнува, защото все по-малко ще има общо с нашия “Ботев”

  18. 14
    11

    трябва да каже ясно че НЕ СМЕ ПРОТИВ СОБСТВЕНИКА НА КЛУБА, а сме против протежето му – азрудин

    • 10
      6

      Именно собственикът на клуба е изградил този бизнес модел и докато той е в Ботев керванът с играчи ще пристига и ще заминава през месец. Да се сочи Валентич за виновник е първо страхливо, второ – загуба на време. Решението на проблема е само едно – Зингаревич аут от “Ботев” или преосмисля стратегията си.

  19. 11
    7

    Трябва да се направи нещо тези всички уроди да се изметат от Пловдив…
    Ебават мамата на клуба…не виждате ли, че загиваме …въпрос на време е да фалират клуба…

    • 6
      4

      ДА СЕ НАДЯВАМЕ ДА НЕ СИ ПРАВ! ИНАЧЕ ЛОШОООООООООО

  20. 21
    8

    РИБАТА МИРИШЕ ОТКЪМ ГЛАВАТА!!!
    ВЪН РУСКАТА МЪРША!!!

      • 6
        6

        Ти от тези , които взима пари ли си, че толкова то защотаваш Зингаревич?

  21. 16
    7

    БРАВО! ВИЕ СТЕ МЪЖКИ МОМЧЕТА! ПОКАЖЕТЕ МУ НА ТОЗИ “ЛЮБОВТА” СИ! ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО СИ ПОЗВОЛИ, ЧЕ НИ Е СЪЗДАЛ! ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО СИ ПОЗВОЛИ ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИ РОЖБИ НА БОТЕВ! ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО СИ ПОЗВОЛИ ДА ПРОГОНИ ЕМБЛЕМАТА НА БОТЕВ! ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО СИ ПОЗВОЛИ ДА ОБИДИ РЕЛИГИЯТА НИ! ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО СИ ПОЗВОЛИ ДА НАЛАГА НЕКАДЪРНОСТА СИ! НЕ, НЕ Е ЧОВЕК, ПРОСТО ИЗРОД! МАЙКА МУ ГО Е НАРЕКЛА ТАКА! МИШОКА СЕ КРИЕ ВЕЧЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА. ПРОВАЛИ НЕ ЕДИН СВОЙ КОЛЕГА. НЯМА ДОСТОЙНСТВОТО ДА СИ ОТИДЕ САМ. ИМАХМЕ ВЕЧЕ ЕДИН ТАКЪВ. ДОЧАКА КАМЪНИТЕ ОТ НЕБЕТО. ДРУГИЯТ ЯХНА МЕТЛАТА. НА ТОЗИ ЦЯЛА ЕВРОПА ЩЕ МУ СЕ СМЕЕ. ДА ВИДИМ КЪДЕ ЩЕ ПРИЕМАТ ТОЗИ БЕЗРОДНИК? ВЪН БОСНЕНСКОТО МЕКЕРЕ! ВЪН РЯЗАНИЯ ГАДЖАЛ! ВЪН НА РАЗРУШИТЕЛЯ! БОЙКОТ НА ТЕЗИ ХОРА, КОИТО СЪСИПВАТ НАШАТА ЛЮБОВ! ДОРИ ЕДИН ИСПАНЕЦ ГИ РАЗБРА, НАПУСНА И НИ ПОДКРЕПЯ В СВЕЩЕННАТА ВОЙНА! УБИЙТЕ ПРОСТАКА С НЕПРИСЪСТВИЕ И МЪЛЧАНИЕ ПО ВРЕМЕ НА МАЧОВЕТЕ! ДА ЖИВЕЕ БОТЕВ!

    • 8
      6

      всичко ще се нареди – веднъж да стане тоя стадион, че и там много зациклихме

    • 1
      3

      Значи тези, които стоят тук са лоши, а тези, които получават мангизите на чужди са добри? Боко Тиквата ни лиши от собственик и стадион, а авера му Киро Гелосаната Мастия от най-добрия ни футболист, но утре продажни педалчета ще идете да гласувате за ГЕРБ, нали?
      Млъкнете, бе, идиоти!

      • Аз гласивам за майка ти , сестра ти и дъщеря ти, педал миризлив!

Коментарите са затворени