Немислимото за много фенове на Ботев Пловдив се случи днес. Ботев Пловдив и Лудгоорец са постигнали договорка за преминаването на Тодор Неделев при шампионите. По инфомрация на PlovdivDerby.com Неделев вече пътува към София, за да подпише договора си.

Канарчетата се намират на незавидното 10-то място в класирането! Десетки пъти по време на подготовката, а и в края на миналия полусезон треньори и ръководители повтаряха, че без Неделев на тима е трудно и нямат търпение той да се завърне в игра. В крайна сметка, малко след като Тошко се възстанови от клуба явно са взели решението да го продадат, за да се превърне в поредният футболист, от който ще бъде прибрана трансферна сума.

В същото време политиката на клуба продължава да е насочена към привличането на чужденци. Поредният такъв се очаква да се присъедини към канарчетата. Става въпрос за нападател.

30 КОМЕНТАРИ

  1. 12
    1

    Плейна и той си събрал багажа от Грабежъ

  2. 8
    3

    Освен Тошко и тревата на Хр, Ботев е дала фира, забелязах. Жълто-кафява е станал, пак проблем. Който я поддържа е жив ташак. Баталясвате стабилно, май…

    • 9
      1

      Сигурно гаднИтИ буфери са пуснали нещо с дронове на тревата!

  3. 7
    2

    Бойку шъ ни обещай предизборно нов бащица на БотевЪ

  4. 7
    2

    Зинга-Зинга е черно-бял,Зинга-Зинга е черно-бял,Зинга-Зинга е черно-бял!

  5. 6
    1

    НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ФЕН НА ТОШКО БЕЛОЗЕМСКИ… НО ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ЯВНО ИМА УСЕТ КЪМ ПАРИТЕ И НЕ САМО НЕЩАТА КОИТО СЕ СЛУЧВАТ ВЪВ ОТБОРА ПРЕДПОЧИТА ДА ГИ ПРЕМЪЛЧИ И Е МНОГО ПРАВ ЗА ТОВА.. ТАКА СЕ ПРАВИ ЛУДОГОРЕЦ И ПАРИТЕ А ФЕНОВЕТЕ ДА ЧЕТЪТ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ ПРЕДИ ДА ГО СЪДЯТ БРАВО ТОШКО МОЖЕ ДА Е ВСИЧКО НО ИЗЛЕЗНА МЪЖКАР

  6. 4
    1

    Селския е добър футболист. Заслужава да поразцъка в нормален отбор.

  7. 22
    1

    Иначе Крюшо бил клоун, циркаджия,пияница.А Зингата превърна ботевЪ в цирк Фремад Амагер Коматево.И какво стана още една мантра ,а именно Тошко завинаги жълт се оказа партенка .Иначе щяхте да купувате Сердюк,Бабунски, Филип Кръстев…….. треньор Славен Билич, Гуардиола!Пълен смях,и Зингата и Зико ви пускат по пързалката,днес Плейна си събира техниката от Грабежа , Бойко обещава финали ,раздава купи и стадиони.Може ли да сте толкова наивни и да им вярвате след като Ненков каза,че по-рано от септември не може да се играят мачове,а сега Тиквата и Пинокио предизборно обещават април,как да стане това?Ама вервайте им .

  8. 8
    3

    Чакам с нетърпение новия сезон.. да пълня жълтите задници с кеф…. ай лудооооо

  9. 14
    4

    Чудя се кое е по лошо:
    Да изпаднем и да започнем на нулата или да сме в А група, но да сме с години на изкуствено дишане при този собственик. Мисля, че бих избрал първото…няма никаква файда от това да сме като черно море или Локо сф, дето не знаят за какво играят всяка година. Отбора няма лице, няма тактика, няма футболистите за нещо повече, а най лошото е – няма амбицията.

  10. 7
    5

    Не ми харесва това разбира се, но какво да прави в този отбор с такъв отвратителен собственик ? Има супер голям талант и заслужава нещо по добро. Никой няма да му се сърди, остава легенда!

  11. 5
    2

    А уа Тодаре, а уа ко напраи уа датейба??????.

  12. 19
    3

    Момчето даде толкова много на Ботев! Защо сега да не стане шампион и футболист на Бг-неща които отдавна му се полагат. Прав е,че е отишъл,и то точно в Лудогорец. Там знаят как да показват уважение към добрите футболисти.
    Колкото до Ботев?????! Хайде-хайде……. Ботев откакто дойде новия собственик се е превърнал в някаква долнопробна циганска сергия. Много жалко…

  13. 4
    10

    От новия сезон ще се върне при нас. Конкуренцията в Лудогорец е убийствена.

    • 5
      13

      ще го изгоня с камъни, не ни трябват предатели.

      • 11
        3

        Пълни глупости говориш. Този сезон така или иначе е приключил за нас. С Неделев или без него все ще сме около 10-то място.

  14. 14
    3

    ПРОДАВАМЕ КАКВОТО МОЖЕМ, ВЗЕМАМЕ МАНГИЗИТЕ И ВЪС ДА НИ НЯМА . НЕ МЕ ИНТЕРИСУВА БОТЕВ, МОТЕВ И ТЕМ ПОДОБНИ. ЩЕ ВИ ОСТАВЯ НА КУЧЕТАТА ДА ВИ ЯДАТ.

    • 4
      2

      Полетът: Истанбул – Москва е утре в 14 часа. Внимавай да не зкъснееш. С проектът “Тракия Пловдив” доказа на баща си , че ставаш за този бизнес. Човекът се беше отчаял. Лек път.

    • Зингаревич,въс да ви няма ,ама Путин ви е приготвил малка ,схлупина,дървена кащурка в далечен Сибир!

  15. 17
    3

    Нали в България щеше да играе само за БотевЪ?

    • 5
      4

      Цялата им работа е такава .. после се бият в гърдите че са нещо особено…нищо повече от посредствен отбор

  16. 12
    2

    Мафията работи в двамата Пловдивски отбора а ния им са наслаждаваме и си даваме парите те са правят далавера здрасти

  17. 7
    2

    Опааааа ко стааа ве майна,ама нали сомо в Ботев и ……

  18. 13
    1

    АЛОО СПИТЕ ЛИ СЪБОТЕСЕ СА РУСКАТА МАФИЯ ВЪН ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ ДО КОГА ШЕГИ ТЪРПИМ ТИЯ ДО КОГА

    • Очудвам се?!Курвите мразили каурвите!

  19. 16
    4

    Руски изрод!Този ще ни изкара от групата!

    • 7
      2

      Не ботевис , пише се ботевист !Не грамотен помак !

Коментарите са затворени