Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) ще приеме Ботев (Враца) в мач от 19-ия кръг на Първа лига. Срещата е в неделя (12.02) от 16:45ч. на “Лаута” и ще бъде ръководена от Станислав Тодоров.

ПФК Локомотив официално обявява, че трибуна “Бесика” ще бъде открита на тази среща! За този мач абсолютно всички видове абонаментни карти ще важат за новия сектор, обявиха от клуба.

Централната трибуна на стадион “Локомотив” ще бъде с намален капацитет, защото на нея е обособен временно новия сектор за гости!

Билетите вече са в продажба на следните места:

– бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини “На Тъмно”, билетна каса пред общината, Каса Маскарт – Градски дом на културата и на eventim.bg.

Касите на “Лаута” ще са със следното работно време:

10.02 – от 14:00ч. до 19:00ч.

11.02 – от 10:00ч. до 18:00ч.

12.02 – от 10:00ч. до края на първото полувреме

Цените на билетите са както следва:

Трибуна “Бесика” – 12 лева (за ученици между 11г. и 19г. – 5 лева – при представяне на удостоверяващ документ)

Централна трибуна – 15 лева

Паркингът на територията на комплекса в деня на мача ще бъде 3 лева.

Деца до 10г. (навършени) ще влизат безплатно (важи само за “Бесика), но трябва да са с ПРИДРУЖИТЕЛ на мачовете и коректно попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Томаш сърцеведи…с децата ще играеш като раздаде играчите…а.велев на26г.ще ти пълни групата ще ревеш,че футболисти нямал..виж кьорчо Сашко Василев сам би Левски…всякакъв казва мога да играя…лиан най добър…другите числата…къде са ония двамата специалисти набедени да кажат с кои трима футболисти дето щяха да вдигат нивото подписаха тази седмица…лъжци…не ни правете на глупаци..успех момчета и само локо

  2. Цигани, мангали – турски портокали!

  3. 2
    3

    Новия имал проблем с колената и бил отпратен…браво..кво са гледали треньори и скаути…имали варианти..преди седмица едни двама господа твърдяха кво искали феновете само двама били продадени…че не могат да броят и колко им е стратегията стана ясно на цяла България…откриваме сезона само с 16 полеви и трима вратари..е няма такъв отбор…успех момчета и само Локо!

    • 1
      2

      Пусни си телевизора .. погледни че има няма 500 дрипави мекерета грозят иначе приличината базичка….не ви трябва строежа. . Там сте си добре

Коментарите са затворени