Собственикът на 50% от акциите на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разказа за взаимоотношенията му с останалите собственици в клуба в хода на изминалата година и половина. Бизнесменът обясни, че е готов чрез съда да свика общо събрание на акционерите.

“Преди 1 година и 3-4 месеца седнахме и се разбрахме да работим заедно. Минаха 2-3 месеца и ми казаха, че искат да вземат всичко. Аз се съгласих и 1 година и 2 месеца не съм се месил в действията на Локомотив. Отборът имаше нелоша позиция за класиране на есенния полусезон. За мен целта не е продажба на всяка цена. Едно участие в европейските клубни турнири би донесло повече от продажбата на някои играчи”, сподели за предаването “Арена спорт” по БНТ Христо Крушарски.

“Хвърлих доста средства за базата в “Тракия”. Предложих да направя напоителна система на двата терена, а те да направят тревната. Не получих нито “да”, нито “не”. Някъде нещо се къса. След един мач ми се каза, че не мога да влезна във вип зоната. А аз все пак съм собственик на 50% от акциите”, поясни той.

“Аз бях стигнал до 2.5 млн. приходи. Необходимо ми бе още едно рамо, за да управляваме общо. Те решиха да застана настрани и аз го направих. Сега управлението е в техни ръце. Но аз съм се подготвшил и за следващия етап – да свикам Общо акционерно събрание чрез съда. Има и малки акционери. Използвам случая да ги поканя да се включат и те и да видим докъде са стигнали нещата”, допълни Христо Крушарски.

23 КОМЕНТАРИ

  1. Таско Тасков!Кой е този?!,,Най-добрият съдия”!На този ли ще разчитаме!?Тези унищожиха отбора ни!!!

  2. 1
    1

    Мангали,не се сърдете че така ви казва цяла България,но човека който пазари купите и ви съжави ,да не го пускате в ложата . Това ако не е циганска работа здраве му кажи.
    Пу да ви еба майката циганска!

    • Единственият отбор от четирите пловдивски който има фен клуб в Столипиново е Ботевъ .Кои са мангалите ,бе жълт трол?

  3. Круша, амнезия ли те хвана,та забравяш да споменеш колко заеми имаш да връщаш на “партньорите” ?!
    Поне едно публично Благодаря да бяхме чули. ВИП ложата ли те влече?
    Вдишай, Изпусни Парата. Ще ти мине, айде на бас?

    • Ти да не би да завеждаш счетоводната кантора на Крушарски,та си толкова осведомен,а?Тези измисшльотени ги разправяй нажълтурите!Кой изкара от калта Локомотив?След това две купи,супер купа , вицешампион!Мишо,такива ,, осведомени” като теб,може само да му целувате гъзъ на дивия шоп!

  4. 1
    1

    Гей дружинката ще дава наклон на 0УС на клоуна.Кои сте вие.

    • Епилиран педал,още ли не си си вдигнал нежните ,педарастки ръчички?

  5. 6
    1

    Ебре,много отворени тука бе!
    Нека всички,които плюят Крушарски,броят му парите и заемите,наричат го “скъсан” и т.н.,да върнат малко лентата и да направят паралел м/у трансферната политика и управлението при него и сега!
    Трябва да сте слепи,за да не виждате разликите и резултатите!
    В момента този Адам и целият му безумен щаб,правят някакви чудеса от глупости.В средата на сезона се продават основни футболисти,а несреща имаме входящи трансфери от “Зрънчо”!
    Дори и от някой да става нещо,кой ще извади качествата му,Томаш ли?Той до сега не успя един път да нареди състав и тактика,да не говорим за стил на игра!В момента подобни неща отсъстват!Имам чувството че преди мач,тоя пич хвърля боб и така решава,кой и какво ще е!
    Не сме добре!Дори и с парите не е розово.Защо се разкарва умишлено всеки читав,който е с оправдано висока заплата?Мислете и не пишете щуротии!

    • 3
      2

      Правилно..след вчера казва че не знаел основния състав,че тепърва новатактика щял да прилага,че футболисти нямал,не знаел,ще видиш,сърце и душа трябвало

    • 1
      1

      Спомени, Спомени, действителността е друга и скоро ще се разбере!

  6. 4
    5

    най добре е да върне парите с който заложи акцийте на клуба 50 процента и да си вземе отбора,но този нещасник е скъсан и реве и иска да продаде и другите 50 процента съвременен АНДРЕШКО,стар изкуфял старец който чрез ЛОКОМОТИВ се легитимира в пространството ,като милееш за ЛОКОМОТИВ изкупин си твоя дял от 50 процента …..ти ги заложи….дано и ГЕОРГИ ИВАНОВ да не проговори ще стане страшно…..между другото БАЙ ХРИСТО търсят те РУМЕН ГАЙТАНСКИ ,ПЕТЪР ПЕШЕВ,И ЦВЕТОМИР НАЙДЕНОВ ревеш за пари……….безпаричен

  7. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))
    3
    3

    ДА ИДВЪТ ХРАБРИТИ АНАДОЛЦИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА И СИЧКУ ША Е НАРЕД!!!

    • НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
      2
      2

      ТАКА СИ Е!!😉 САМУ ТИА ВИЛИКАНИ МОГЪТ ДА ИЗДЪРПЪТ ПАРОВОЗА ОТ СМРЪДТА!!😉😂😂😂 ПУФ ПАФ!😂

      • 2
        3

        Таварищ Ушанка че те поибем на задная както петъй в дивинцион

  8. 2
    6

    Цървул, нали нямаше да говориш по пресата.Върнали парите на Пешев?

  9. 6
    6

    Крушарски не стига, че им дължиш около 4 000 000 ами и претенции имаш! След като имаш 50% ще даваш ли половината пари?

  10. 5
    3

    Смятам, че добре сте го измислили! Ако с продажбите на няколко момчета, си върнал парите на тези тарикати, явно утре ще се върнеш и акциите, респ. ще се върнеш като спасител! Пожелавам ти да намериш треньор като Бруно, той ще си намери играчите!

  11. 10
    3

    Време е Круши да ги прибереш към Говедарци,тия несретници
    Без тива няма място за тях в град като Пловдив.

  12. 7
    7

    Другарю Крушарски, върни им парите да се успокоиш, каква база какви 5 лв гледай да не ти вземат и другите 50% няма ракети има дългове!!!

Коментарите са затворени