„Марица“ привлече двама нови футболисти. Това са нападателят Георги Трифонов, както и добре познатият на феновете на „жълто-сините“ Олджай Алиев. Двамата ще започнат подготовка с тима и ще бъдат на разположение на треньора Николай Димитров за пролетния полусезон във Втора лига.
20-годишният Георги Трифонов е нападател. Роден е на 13 февруари 2002 година в Асеновград. Започва да тренира футбол в школата на „Асеновец“, след което преминава в тази на „Ботев“. Играл е за „Ботев“, „Ботев“ II и „Крумовград“, от където идва. Играе за юношеските национални гарнитури U17 и U19.
Олджай Алиев е бивш играч на „Марица“ и голмайстор на тима през сезон 2020/2021 в Трета лига – Югоизточна група с 32 гола. Печели и първото място с тима през същия сезон. Той е роден на 29 юли 1999 в Асеновград. Юноша е на „Асеновец“, „Векта“ „Локомотив“ и „Ботев“. Халфът е играл за отборите на „Асеновец“, „Атлетик“ (Куклен), „Марица“ (сезони 2019/2020 и 2020/2021), „Берое“, „Янтра“, „Черноморец“ .
Ръководството и спортно-техническия щаб на „Марица“ приветстват с добре дошли двамата футболисти и им желаят здраве, спортен шанс, успехи и много футболни победи с жълто-синия екип.
„Марица“ започва своята зимна подготовка на 5 януари.


снимка 1: ФК “Крумовград”
снимка 2: ПФК “Марица 1921” Пловдив



1 КОМЕНТАР

Коментарите са затворени