Новият наставник на Крумовград ще бъде Неманя Миланович, твърди Sportal.bg. Досега хърватският специалист беше начело на дублиращия състав на Ботев (Пловдив), като дори изведе първия тим на “канарчетата” срещу Черноморец (Балчик) в срещата от турнира за Sesame Купа на България в края на ноември. Ботев II и през този сезон е в дъното на класирането във Втора лига.

Миланович ще наследи начело на Крумовград Велислав Вуцов, който се раздели с клуба от Втора лига по взаимно съгласие. Новакът във втория ешелон се представя добре от началото на сезона и е на втора позиция в класирането – зад лидера ЦСКА 1948 II.

9 КОМЕНТАРИ

 1. В крайна сметка при липса на треньор може и ВАЛЕНТИЧ ДА ДОВЪРШИ СЕЗОНА!

  • 1
   2

   ТОВА Е СКРИТАТА МИСЪЛ НА ВАЛЕНТИЧ ЗА ДА СЕ ВЪРНЕ НА БЯЛ КОН! ДЕЙБА ПЕДЕРАСА МУ ДЕЙБА!

 2. АПАПИ, НАЙ- ПОСЛИ СА ЗБЪДНА МИЧТАТА МИ!!! ЕФЕ АЛИ УТ МЕРИЧЛЕРИ ИДВА ПРИ НАС СТУЛЮПИНЦИ, ПРИ НАС Ф КЛОАКОМОТИФ!!! СТРАШНУ ДЯСНУ БЕЧИ Е ЕФЕТУ!!! НАШ ЧИЛЯК!!! ВЪУПШТЕ НЕ Е СУЛЮ ИЛИ ПУЛЮ!!!

 3. МИСЛЯ ЧЕ НИЙ СМЕ ЕДИНСТВЕНИЯ ОТБОР В СВЕТА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОСТАНАЛ БЕЗ ТРЕНЬОР! ВЪВ ВИЗИТКАТА ПИШЕ ТРЕНЬОР¦. НЯМА!

 4. ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂

  ТИА ОТ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ УСВЕН ДУБЛИРАЩ УТБОР ИМАТ И САТЕЛИТ??😞😞 КЪДЕ СНЕ ТРЪГНЪЛИ НИЙ СТУЛЮПИНЦИ ДА СЪ МЕРИМ С ТЯХ??? ЧУРБЪДЖИИТИ ША ПРУДАДЪТ НЕКОИ АПАПИ А С ШКАРТИТУ В ….КОНДОФРЕЙ!!! УСТАНЪ САМУ МИТРИТУ, НИСТИНАРКАТА, ДУСПАТА, ПИНЦИУНЕРА С ГУЛЯМУТУ КАФА!!! САЛ ИДИН УСТАНА ТОЙ!!!😞😞😞

 5. 2
  2

  НЕ ТРЯБВАШЕ МИЛАНОВИЧ ДА ХОДИ В КРУМОВГРАД, А ВАЛЕНТИЧ! ТОВА Е НЕГОВИЯ ТАВАН. ПЪК ЩЕШЕ И ТЯХ ДА СЪЗДАДЕ, НАЛИ Е СЪЗДАТЕЛ! ДЕЙБА И ПЕДЕРАСА МУ ДЕЙБА!

 6. 2
  6

  Какво се случва с нашият отбор, някой знае ли нещо?
  Няма треньор, няма селекция, няма нищо. Тишина!
  Левски взеха Кристиян (не е Ван Дайк), но все пак, с нашата смешна защита….
  Преди това ЦСКА взеха Слави, а при нас играят разни…..
  Няма ли някой журналист който да ги пита, какво се случва, работи ли се въобще?

  • 1
   1

   Много добре го каза Честяков – най- големия парадокс за Ботев било, че като дошли (на Зингаревич хората) на този отбор нищо не било на ред, но спортно- технически отбора бил що годе добре. Сега, при тези управници, всичко търпи някакво развитие, но отбора като игра и постигане на някакви цели е абсолютна “дупка”, едно голямо нищо! Този сайбия класиране не го интересува. Да му върви търговията с играчи, другото не е важно!

  • НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

   КАКВО СЕ СЛУЧВА?? СТЯГАТЕ СЕ ДА НЪ ИЗКЛАТИТИ МОШТНУ!😞 А НАШТИ СИРСЕМИ ПРУДАВЪТ КЪТ ЗА ПУСЛЕДНУ, СЕ ИДНО, ЧИ УТРИ СЪ МЕСТИМ Ф КОНДОФРЕЙ?! ШУШЛЯКА ДАВА МАНГИ НА КУВАЧИВУ(10 КМ ОТ КОНДОФРЕЙ) ЗЕХМИ САМУ ЕФЕТУ??? ГОТВИМ СА ЗА БАТАЛЯСВЪНИ!!!
   А БЕ ДА ИДВАТ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА ОТ АНАДОЛА ДА НА СПАСЯВЪТ НА НЕГУ, ЧИ ИНАЧИ СНЕ ПЪЛИН КЕНЦ!😞😞😉

Коментарите са затворени