Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев отново говори за инцидента от месец юни в Грузия, когато пострада при катастрофа и претърпя изключително сложна операция в Тбилиси. Халфът беше гост в подкаста “При Тото“ и коментира бъдещото си завръщане на терена.

“Единственото, което си спомням е, че си говорим с момчетата отзад в автобуса и после се събуждам в болницата. Веднага попитах, като се събудих, кога ще мога да играя отново футбол. Много ми се иска да играя“, каза Неделев.

“Нищо не помнех от случилото се. Травмата ми е същата като на Михаел Шумахер, едно към едно. Само че при мен всичко се е случило бързо в болницата. Нашият лекар д-р Бончев ми казва, че е влязъл направо в операционната и като е видял как оперира колегата му, е било ясно, че е невиждан майстор. А той оперирал само от министър нагоре. Бочев каза, че се е успокоил, че съм бил в добри ръце. Засегната е била артерията, не е имало проблем с мозъка. Зашили са ме с три копчета и докторът не ми е сложил пластина, защото с нея никога повече е нямало да играя футбол“, допълни звездата на “канарите”.

“Много ме бе страх в самолета и никога не бих се върнал там в Грузия. Живот и здраве, януари вече трябва да започна да се изявявам на сто процента. Исках по-рано да играя, но казаха, че няма смисъл за два-три мача. Аз вече месец тренирам наравно с отбора. Просто съм с каската, тя ми е удобна. Не ме е страх да играя пак“, сподели още Тодор Неделев.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  1

  Ние се надявахме да ти е засегнат и мозъка, за да започнеш да тичаш повече, т.е. да си преодолял мързела. А, че кратуната ти е по дебела от на Шумахер, не сме се и съмнявали. Сега остава да започнеш и да играеш, че иначе ни писна от онези мухи без глави Рабей и Току. Толкова много ги искаха, ама ИЗРУДин не ги даде. Наложи се да го преместят на ново работно място, че да им позволим да се развиват някъде другаде! Надяваме се и други да си тръгнат с него, особено по надарените тъмни братя. Той много ги обича, а и те често го уважаваха. Дай Боже отново да се превърнем във футболен отбор, а не гей дружина!

 2. 2
  2

  Точно така, Тоше! Без страх! Има кои да ги е страх от теб!

 3. 8
  2

  Жив и здрав да си! И да ни радваш още много време на зеленият килим! Успех!

Коментарите са затворени